Ako zvládnuť konflikt so svokrou a jeho vplyv na dieťa?
Dobrý večer. Potrebujem radu. Malý 5 ročný syn má veľmi silný vzťah ku svokre. Aj keď ma to rozčuľuje, je to tak.
Dnes mal oslavu 5 narodenín. Keďže som sa so svokrou pohádala,neprišla na jeho narodeniny aj keď ju sám volal. Celý deň bol z toho veľmi smutný. Videla som na ňom, že je ako bez duše.
Všetky darčeky odignoroval čakal len svokru. ...
A teraz k veci. Vyčíta mi, že babka neprišla kvôli mne. Čo s tým.
@jozkovamamka niekedy by bolo dobre napisat viac,pretoze na zaciatku som si myslela,ze je asi chyba v tebe.Citala som dalej a pises,ze nerešpektuje tvoju vychovu,mobil,s cim suhlasim a potom...alkohol.Svokra pije?Ak ano,ludia pri piti alkoholu maju nastavene enocie trochu inak.Bud su podráždení az agresívni alebo az prilis empaticki. V obidvoch pripadoch to nie je dobre,pretoze nereaguju prirodzene.Tak je pan alkohol.Asi by som obmedzila vztah dietata s takym clovekom.Nikdy necies co sa moze stat.V takomto pripade sa nemas preco ospravedlnovat ty.Dieta by nemalo vidiet milovaneho cloveka pit alkohol.Taki ludia maju tendencie davat alkohol aj tomu dietatu.Na začiatku penu z piva.Neviem,konstatujem.Treba napisat konkretnejsie,pretoze tu je dost dolezity dôvod hadok,ked aj manzel drzi s tebou

@jozkovamamka čítam, že šlo o alkohol? Tak to asi toho nevieme dosť. Mohla sa aj hanbiť? Bohvie. Ona má problém s alkoholom? V tom prípade ťažko jej môžete dávať strážiť dieťa. Kedy s ním býva? Je to celé nejasné, málo info.