icon

Ako zvládnuť manželovu nervozitu a nadávky?

Včera o 11:13

Som veľmi nešťastná. Nech robím čo robím nedokážem byť šťastná. Môj manžel vkuse je nervózny kričí za všetko. Že deti robia bordel za to, že pohár je v poličke na inom mieste. Že, keď je v robote nič nerobím, že všade je bordel. Čo neni pravda ale tak deti rozhadzu. Najstaršia dcéra už ani nechce byť s ním doma lebo je stále najedovany. Radšej je s kamarátkami vonku. Chcela som ísť dnes, že pôjdeme všetci spolu na výlet. Nakoniec povedal, že nejdeme lebo je tam vstup 8e a majiteľ chce na to m len zarobit. Tak zas len lezime v posteli a poobede pôjdeme na ihrisko. Chcela by som od toho života viac. Niekedy sme chodievali niekam stále aj jeho to bavilo vymýšľal program a teraz už nič vôbec. Minule dcéra v obchode niečo zhodila a on na celú predajňu vulgárne nadával až nejaká cudzia pani mu začala dohovarat. Keď mu niečo poviem tak aj na mňa povie, že som p.ca. On býva hore aj do pol 4 v noci a potom výspava cez obed spolu s dcérou. Ja musím ísť k dcére keď sa zobudí okolo 14:00 a on si vyspava aj do 16:30. Nez sa zbalíme von tak už je večer a ideme len na najbližšie ihrisko. Chcem aby sme chodili spolu ako rodina. Asi je to len výlev ale dnes to na mňa doľahlo.

Strana
z2
anonym_98734a
Dnes o 05:25

@anonym_autor pokiaľ s nim chceš zostať, tak nič možno okrem peňazí od neho nečakaj. Vidíš, že sa mu nechce, ma kopec dôvodov, iné predstavy o voľnom čase.
Rieš iba seba, deti, planuj aktivity bez neho. Síce predstava rodiny, spoločných chvíľ je pekná, ale realita a frustrácia z toho, že tomu tak nie je, je tiež nepríjemná a ťažká. Takže si užívaj život, bud sama, s deťmi, kamarátmi alebo ostatnou rodinou.

bielasovicka
Dnes o 08:11

@anonym_autor a to co robí hore v noci do pol štvrtej? Samozrejme ze potom spi cez deň. Nech ide drichmat večer, a cez deň sa ma starať o deti. Hrať sa s nimi, a tak. Koľko máte detí?

evkatk
Dnes o 12:07

Ako môžeš žiť s chlapom, ktorý ti nadáva do p...? To ti tak veľmi chýba chlap do postele, že sa necháš tak ponižovať? Jedna slušná žena to nestrpí, iba prostitútka, ktorej ide o udržanie si chlapa ak ju dokonca živí a jej sa nechce robiť. Nezabúdaj, jeho správanie sa v rodine spôsobí vážne psychické problémy detí v detstve aj v dospelosti. Zotrvaním s ním zničíš životy detí.

Strana
z2