icon

Ako zvládnuť manželskú krízu bez komunikácie?

23. mar 2024

Ahojte. Nechcem to celé rozoberať, proste s manželom máme nevyriešený problém a zašlo to tak, že sa nebavíme, nekomunikujeme a keď príde ku rozhovoru tak sa hádame. Máme 1r dieťa a to ani nechce vidieť :( Absolútne sa to nedá napravit :( je tu niekto s podobným problémom ? Rady nechcem, chcem niekoho s podobnými problémami ako to zvláda. Som nato sama.

Strana
z2
mamamasama
23. mar 2024

Poradna, terapie atd. Ale to musite chciet obaja. Spravne rozumiem, ze nema zaujem o dieta?

autor
Autor odpoveď zmazal
gerber58
23. mar 2024

Poradňa, ale musí chcieť sám aby sa to zmenilo medzi vami. Keď nechce, tak sa nenič.

sissy27
23. mar 2024

No, na vztah su potrebni dvaja, alebo o rozchode rozhodne len jeden…
Ak to trva par dni, tak by som mu dala este chvilu cas vychladnut, vyfucat a potom riesit. Ale sama sebe by som dala ultimatum dokedy som ochotna cakat, potom by som ho postavila pred hotovu vec - bud si sadneme a porozpravame sa ako rozumni dospeli ludia, alebo ideme od seba. Lebo ja osobne sa psychicky deptat nenecham.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
deninka233
23. mar 2024

Ako dlho to už trvá?

janickacrazy
23. mar 2024

Píšeš ako anonym, tak napíš o aký problém sa jedná. Prečo sa o dieťa nezaujíma? Bolo to tak od začiatku? Má podozrenie, že dieťa nie je jeho? V tom prípade by to bolo pochopiteľne, inak nie. Keď nevieme, o čo sa jedná, tak ťažko radiť. Keď nekomunikujete, tak nič tým nevyriešite.

autor
Autor odpoveď zmazal
martul
24. mar 2024

Nevera?! Tvoja.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
olusik112
24. mar 2024

Dajte si pauzu chod na čas k mame ak sa da. Nechaj ho nech popremyšla nad sebou a vami. Ako dlho to trva ze nekomunikuje? Nenuť ho do ničoho. Povedz mu že chceš odyjsť lebo nezvladaš sa na neho pozerať ked sa s tebou nebavi. Že nech popremyšla nad tym či chce rozchod a da ti v kratkom čase cca 2tyždne vedieť.
Nechapem to že sa ani s dieťatom nebavi to je divne naozaj. Asi je dost mlady do 25r tipujem. Tak sa chovaju deti nie dospely ludia.

autor
Autor odpoveď zmazal
janage
24. mar 2024

Ak správne rozumiem dôvod jeho terajšieho hnevu je niečo co sa udialo pred 10timi rokmi?

olusik112
24. mar 2024

A prečo si teda neodyšla? Hneva sa na niečo čo sa stalo davno nechce nahodou len toto využiť na rozvod lebo iny dovod nema na teba? Lebo je to totalne trapne po 10r to riešiť. Nema milenku?

olusik112
24. mar 2024

Dieta neni hračka ktora ked sa mi zunuje posadim do kuta a viac sa na ňu nepozriem. Alebo ju šmarim do koša to ako on urobil.

ndrag
24. mar 2024

Cize tebe sa niekto chvilu zapacil pred 10 rokmi (!!!!!!) a tvoj muz ma tak nizke sebavedomie, ze na to 10 rokov nevie zabudnut a do teraz sa kvoli tomu hadate a na druhej strane to nechce riesit? 🤠

ckocka
24. mar 2024

Sú tri možnosti: má nejaké psychické problémy
chce ťa deptať a ovládať
chce ťa deptať a ovládať pretože má sám niečo na rováši. Ťahať do toho decko už je absolútne dno.
Ale ak to chceš zvládať, tak si možeš každý deň vziať niečo na ukludnenie, alebo si dať pár skleničiek vína, meditovať, modliť sa alebo len tíško trpieť.

simona20201309
24. mar 2024

Opäť idem spochybňovať pravdivosť príspevku. Nebolo to náhodou tak, že našiel konverzáciu s chlapom, s ktorým si ho pred 10r poviedla?
Ale aj tak mi príde psycho prenášať hnev na malé nevinne dieťa.
Asi by som mu rázne vysvetlila že je to aj jeho dieťa a nech sa spamätá (je jeho?)
Koľko máte obaja rokov? Dospelí ľudia, rodicia, a soravate sa ako malé deti.
Možno tu nájdeš niekoho kto spolu nekomunikuje...vlastne aj ja poznám taky manželský pár. Budu mat 80r

domkakvet
24. mar 2024

Fotku vyhod a povec mu, ze zabudnuta fotka je uz prec.

autor
Autor odpoveď zmazal
mabenn
24. mar 2024

neni normalny ten chlap...co chces ty riesit?nejake jeho vymyslene dovody hnevu za nieco spred 10r? preboha...skoda, ze si to nevidela skor a urobila si si s nim dieta...to si nevidela, ze neni normalny? ci az teraz sa prejavil?

ckocka
24. mar 2024

A aký je dovod zotrvávať v takom vzťahu, keď mu je z teba zle?

mabenn
24. mar 2024

ked sa nechce bavit, vyborne...o vyzivnom sa bavit mozte

autor
Autor odpoveď zmazal
mabenn
24. mar 2024

a co my s tym? je to tvoja volba, ked sa chces ponizovat pred niekym, kto tebou opovrhuje a vytvara scenare, aby ta dal naschval dole...inak je super? no parada...

mabenn
24. mar 2024

on neni super, on je idiot, ked nechce vidiet vlastne dieta pre dramu, ktoru vytvoril...to je emocne a mentalne nestabilny alebo naruseny jedinec

ckocka
24. mar 2024

Tak načo táto debata, že existuje Diazepam, Lexaurin a podobné snáď vieš.

mrkvicka060
24. mar 2024

cisty debil, pouziva incident spred 10 rokov ako zmienku na to aby ta deptal a ponizoval. Preco neodide ked mu je z vas tak zle a hnusite sa mu? Ked to tak preziva, co nejde do podnajmu? Nemusi sa divat na niekoho, z koho mu je zle.. ibaze by nie, ibaze by ho bavilo, ako ta depta a ty sa trapis a snazis a podlizujes. Ma z toho pasiu a ty ho len krmis. Odisla by som hned.

sojorez
24. mar 2024

Chlap, ktory ma partnerku a rocne dieta, bude na zaklade jednej starej fotky takto reagovat? Ze odstrihne teba a dieta? Nechce komunikovat, povie "chod a nevracaj sa"? To nebude o jednej fotke, to bude o nevyzretom debilovi/ pardon my french. Sla by som a nevratila sa. Vybavila si vyhradnu starostlivost, poziadala o vyzivne na dieta/ prip. na seba, podala ziadost o rozvod, riesila majetkovu upravu. Ak sa neda k rodicom, tak surodenci, kamarati na prechodne obdobie, najom, nudzove byvanie ... podla majetkovych pomerov.

Strana
z2