Ako zvládnuť materskú po napätí s kolegyňami?
Ahojte maminy,
som pár mesiacov na MD. Pracovala som v ženskom kolektíve, v malej firme. Ženy sú to staršie odo mňa, 40+, bezdetné.
Ako som otehotnela, začalo byť v práci medzi nami napätie.. Ja ani neviem prečo, ja som sa správala stále rovnako, len ony ku mne už inak. A trvá to doteraz..
Viem že mám pred sebou ešte dlhé mesiace na materskej, a chceme aj druhé bábo, takže možno ďalších 4-5 rokov sa tam nedostanem, no mrzí ma, že sa to takto pokašlalo. Poprave, už sa tam vrátiť nechcem. Predtým sme si rozumeli, mali sme rovnaké koníčky, témy. No asi mojim tehotenstvom sa všetko zmenilo a už im nepasujem.. Keďže už nie som tiež bezdetná..
Sú dni kedy som s tým ok, ale potom nad tým začnem premýšľať a príde mi to ľúto a vnútri som na ne fakt nahnevaná....
Sem tam si napíšeme, sem tam sa vidíme, ale je to celé zvláštne.
Tú prácu som mala rada, flexibilita, dobrý plat, atď. Viem, že už takú prácu mať nebudem...
@lentilka78 hej, toto si niekto nevie spocitat, ked vela zien naozaj robi na SK za minimalku. Takze radsej ostanu s tym dietatom doma, ako mat stres, zhanat a platit opatrovatelku alebo jasle, dieta aj tak chore, pokial je v kolektive, urevane, lebo kym si zvykne a zena s vyplazenym jazykom dobehne do jasli po dieta. A presne, ked si odrata, co da za dochadzanie, tak jej toto za to fakt nestoji.
mna by cudzi ludia netrapili, mas rodinu a kamaratov si najdes alebo uz mas mimo prace… podla mna zbytocne riesit

@tenerifka no nie je to jedno, si predstav...🙄