icon

Ako zvládnuť nadmerné potenie vo vzťahu?

Včera o 17:26

Ahojte. Neviem co mi je ale zacala som sa extremne potit som von len pol hodiny a uz mam velke mapy pod pazuchami, pod prsiami tiez aj brucho mokre. Je pravda ze mam teraz nadvahu a mozno to je tym. Lenze nechapem vidim vonku tlstych ludi a nemaju mapy pod pazuchami ako ja. No a ide o to ze s novym partnerom si neviem urobit celodenny vylet. Som snim vzdy len tak dve hodiny a musim ist domov hned do sprchy. Velmi ma to stve ze nem9zme spolu ani nikde cestovat ani nic lebo ja hned mapy mam a nechcem aby to videl. Alebo staci ze len doma upracem a som cela mokra. A mam strach do buducma ako by som snim zila ze upratujem a by videl ze mam mokre tricko. A tym ze sa aj tak rychlo spotim tak ani nedojde nikdy na spontanny sex co je asi najlepsie mat spontanny sex ale musim ist predtym do sprchy a potom to uz je take planovane a je to onicom. Neviem co mam robit mam chut sa rozist lebo mi je zle zo seba.

anonym_e2ecb8
Včera o 17:32

Nevies co mas robit? Ved si povedala ze mas nadvahu. Tak co asi? Nadvaha je kolko kg na kolko cm?
A za dalsie, smer obvodak na zakladne vysetrenia.

anonym_c116b9
Včera o 17:33

Na niektorých látkach a vzoroch nieje vidieť, keď človek je spotený
Poradiť konkretne neviem
Ale niektoré mám také vzorované a blede , to aj keby kyblom,tak sa to viac na oko stráca ako keby

pralinka25
Včera o 17:35

mozno mas problemy s hormonmi, stitnou zlazou a to moze sposobovat nadvahu aj potenie. chce to vysetrenie. docasne riesenie moze byt trebars driclor. nemala by si mapy

macka1996
Včera o 17:51

Určite si kúp dobrý kvalitný antiperspirant . Alebo teda neviem či to je zdravé ale existuje aj driclor na potenie . Ja som si to raz dala na letnú svadbu a bola to pecka ..mala som také jedny šaty a nechcela som mať mapy pod pazuchami tak som si to dala a úplne som bola suchá ... Inak aj sebamed má deodorant tam dole . Čo si stačí nastriekat z 10cm napríklad do tých zahybov alebo na prádlo . A ešte teda existujú majú to aj v dm také vložky pod tričko aby nebolo vidieť fľaky .

anonym_d1d2a4
Včera o 17:52

@anonym_autor pridaj do stravy viac alkalické potraviny ovocie, zeleninu, magnézium, elektrolyty... Kyslé potraviny cukor, múka, kofeín, živočíšne produkty... zvyšujú acidózu v tele čo môže spôsobovať nadmerné potenie...

rebekanr
Včera o 17:57

Vôbec to nemusí byť váhou. Ja sa tiež nadmerne potim a som chudá až moc.....

lukbe
Včera o 18:00

Ved si na výlet zober druhé tričko, prezlecies sa, to je v pohode. A ano, aj niektorí stihli ludia sa potia.

dadis
Včera o 18:08
@anonym_d1d2a4

@anonym_autor pridaj do stravy viac alkalické potraviny ovocie, zeleninu, magnézium, elektrolyty... Kyslé potraviny cukor, múka, kofeín, živočíšne produkty... zvyšujú acidózu v tele čo môže spôsobovať nadmerné potenie...

@anonym_d1d2a4 Hlupost

anonym_e476cc
Včera o 18:09

Sexovat pred otvorenou chladnickou ...

zabka79
Včera o 18:14

@anonym_autor aj ja sa potim furt ved je na skapanie....na 99% su to hormony. Mozno ak sa ochladi budes lepsie na tom

2691
Včera o 18:21

@anonym_autor nos zo sebou vlhčené utierky a rovno mu povedz, že sa potiš. Keď mu to nevadí, nemáš čo (okrem nadváhy) riešiť.
Určite by som sa nerozchadzala .

anonym_d1d2a4
Včera o 18:22
@dadis

@anonym_d1d2a4 Hlupost

@dadis tak to napíšem po lopate, aby to aj hlupák pochopil. Kyslé potraviny cukor, múka, živočíšne produkty.. zvyšujú hladinu kyseliny močovej v krvi čo môže byť následok nadmerného potenia.

anonym_6e3836
Včera o 18:26
@macka1996

Určite si kúp dobrý kvalitný antiperspirant . Alebo teda neviem či to je zdravé ale existuje aj driclor na potenie . Ja som si to raz dala na letnú svadbu a bola to pecka ..mala som také jedny šaty a nechcela som mať mapy pod pazuchami tak som si to dala a úplne som bola suchá ... Inak aj sebamed má deodorant tam dole . Čo si stačí nastriekat z 10cm napríklad do tých zahybov alebo na prádlo . A ešte teda existujú majú to aj v dm také vložky pod tričko aby nebolo vidieť fľaky .

@macka1996 do akych zahybov?

anonym_6a64d8
Včera o 18:35

@anonym_autor ja som dost stihla a mam rovnaky problem. Plus este k tomu smrdim ako prasa aj ked pouzijem deodorant. Takze nie je to vzdy vahou. Skus botox do pazuch

dadis
Včera o 18:37
@anonym_d1d2a4

@dadis tak to napíšem po lopate, aby to aj hlupák pochopil. Kyslé potraviny cukor, múka, živočíšne produkty.. zvyšujú hladinu kyseliny močovej v krvi čo môže byť následok nadmerného potenia.

@anonym_d1d2a4 Ja som hlupak? Ty nemas ani odvahu prispiet s takou blbostou pod svojim nickom. Telo si pH krvi velmi prisne reguluje pomocou pluc a obliciek. Kysla strava neposuva ph krvi do acidozy.

anonym_6a64d8
Včera o 18:38

@anonym_autor mne este napadlo. Ak je to dobry partner zdover sa mu s tym. Nos si dve tricka so sebou alebo nos tricka na ramienka a obcas si odskoc a vlhcenou obruskou si pretri pazuchy a znova nanes antiperspirant

anonym_7c4348
Včera o 19:07

Daj si vyšetriť štítnu žľazu

anonym_d1d2a4
Včera o 19:19
@dadis

@anonym_d1d2a4 Ja som hlupak? Ty nemas ani odvahu prispiet s takou blbostou pod svojim nickom. Telo si pH krvi velmi prisne reguluje pomocou pluc a obliciek. Kysla strava neposuva ph krvi do acidozy.

@dadis aha, takže zvýšené hodnoty kyselín v krvných testoch neexistujú je to vymyslený blud podľa teba a nespôsobuje to ani nevyvážená strava.
Keby si mala aspoň základné znalosti ako telo pracuje a nekopírovala len AI, tak by si vedela, že tento problém je jednou z hlavných príčin tetanie, úzkostí, nespavosti.. preto sa pri nich odporúča užívať magnézium, elektrolyty na udržanie a reguláciu stabilného pH krvi a hlavne na zníženie svalovej acidózy...

dadis
Včera o 19:46
@anonym_d1d2a4

@dadis aha, takže zvýšené hodnoty kyselín v krvných testoch neexistujú je to vymyslený blud podľa teba a nespôsobuje to ani nevyvážená strava.
Keby si mala aspoň základné znalosti ako telo pracuje a nekopírovala len AI, tak by si vedela, že tento problém je jednou z hlavných príčin tetanie, úzkostí, nespavosti.. preto sa pri nich odporúča užívať magnézium, elektrolyty na udržanie a reguláciu stabilného pH krvi a hlavne na zníženie svalovej acidózy...

@anonym_d1d2a4 Aha, tak potomm pozor - Dr. Queenova ma ide poucovat 😂😂😂. Zvysene hodnoty kyselin? Akych? Myslis kyselinu mocovu? Aky to ma suvis s pH? Btw tetania je casto spojena prave s respiracnou alkalózou pri hyperventilacii, nie s prekyslenim organizmu.

anonym_d1d2a4
Včera o 19:52
@dadis

@anonym_d1d2a4 Aha, tak potomm pozor - Dr. Queenova ma ide poucovat 😂😂😂. Zvysene hodnoty kyselin? Akych? Myslis kyselinu mocovu? Aky to ma suvis s pH? Btw tetania je casto spojena prave s respiracnou alkalózou pri hyperventilacii, nie s prekyslenim organizmu.

@dadis bože, veď ty ani nevieš čo hodnota pH znamená, fakt ma nebaví s tebou strácať čas a energiu, dobrú noc.

anonym_b33de8
Včera o 20:21

Prisahám na svoj diplom a Hippokrata, že ak ti niekedy nejaký človek odporučil zmenu stravy pri zmene pH krvi, okolo fyziológie ani nešiel. Kompenzačné mechanizmy alkalozy a acidozy sú také komplexné, že to teda žiadne magnézium a elektrolyty nevyriešia.
Skôr by som sa autorky spýtala na to, koľko má rokov, či nemôže byť v perimenopauze a ako sú na tom hormóny štítnej žľazy. Ale to je len môj skromny názor lekára.

anonym_195f73
Včera o 20:28
@anonym_d1d2a4

@anonym_d1d2a4

sticker
dadis
Včera o 20:43
@anonym_d1d2a4

@dadis bože, veď ty ani nevieš čo hodnota pH znamená, fakt ma nebaví s tebou strácať čas a energiu, dobrú noc.

@anonym_d1d2a4 Dakujem, nestracaj so mnou cas.

obrazkova
Včera o 21:04

@anonym_autor -redukcia hmotnosti -castejsia sprcha -preventivka u obvodnej -viac zeleniny, ovocia, nekorenene a nemastne jedla -CITYZEN tričká/šaty..nevidno na nich pot.

anonym_d1d2a4
Včera o 21:39
@anonym_b33de8

Prisahám na svoj diplom a Hippokrata, že ak ti niekedy nejaký človek odporučil zmenu stravy pri zmene pH krvi, okolo fyziológie ani nešiel. Kompenzačné mechanizmy alkalozy a acidozy sú také komplexné, že to teda žiadne magnézium a elektrolyty nevyriešia.
Skôr by som sa autorky spýtala na to, koľko má rokov, či nemôže byť v perimenopauze a ako sú na tom hormóny štítnej žľazy. Ale to je len môj skromny názor lekára.

@anonym_b33de8 ty ani nevieš ako medicínsky diplom vyzerá a nikdy si ho v ruke nedržala, keď dokážeš napísať takú hlúposť.
Vedecké štúdie jasne potvrdzujú, že elektrolyty sú jedným z kľúčových faktorov pri regulácii pH krvi.