icon

Ako zvládnuť nadmerné potenie vo vzťahu?

1. sep 2026

Ahojte. Neviem co mi je ale zacala som sa extremne potit som von len pol hodiny a uz mam velke mapy pod pazuchami, pod prsiami tiez aj brucho mokre. Je pravda ze mam teraz nadvahu a mozno to je tym. Lenze nechapem vidim vonku tlstych ludi a nemaju mapy pod pazuchami ako ja. No a ide o to ze s novym partnerom si neviem urobit celodenny vylet. Som snim vzdy len tak dve hodiny a musim ist domov hned do sprchy. Velmi ma to stve ze nem9zme spolu ani nikde cestovat ani nic lebo ja hned mapy mam a nechcem aby to videl. Alebo staci ze len doma upracem a som cela mokra. A mam strach do buducma ako by som snim zila ze upratujem a by videl ze mam mokre tricko. A tym ze sa aj tak rychlo spotim tak ani nedojde nikdy na spontanny sex co je asi najlepsie mat spontanny sex ale musim ist predtym do sprchy a potom to uz je take planovane a je to onicom. Neviem co mam robit mam chut sa rozist lebo mi je zle zo seba.

Strana
z2
anonym_e2ecb8
1. sep 2026

Nevies co mas robit? Ved si povedala ze mas nadvahu. Tak co asi? Nadvaha je kolko kg na kolko cm?
A za dalsie, smer obvodak na zakladne vysetrenia.

anonym_c116b9
1. sep 2026

Na niektorých látkach a vzoroch nieje vidieť, keď človek je spotený
Poradiť konkretne neviem
Ale niektoré mám také vzorované a blede , to aj keby kyblom,tak sa to viac na oko stráca ako keby

pralinka25
1. sep 2026

mozno mas problemy s hormonmi, stitnou zlazou a to moze sposobovat nadvahu aj potenie. chce to vysetrenie. docasne riesenie moze byt trebars driclor. nemala by si mapy

macka1996
1. sep 2026

Určite si kúp dobrý kvalitný antiperspirant . Alebo teda neviem či to je zdravé ale existuje aj driclor na potenie . Ja som si to raz dala na letnú svadbu a bola to pecka ..mala som také jedny šaty a nechcela som mať mapy pod pazuchami tak som si to dala a úplne som bola suchá ... Inak aj sebamed má deodorant tam dole . Čo si stačí nastriekat z 10cm napríklad do tých zahybov alebo na prádlo . A ešte teda existujú majú to aj v dm také vložky pod tričko aby nebolo vidieť fľaky .

anonym_d1d2a4
1. sep 2026

@anonym_autor pridaj do stravy viac alkalické potraviny ovocie, zeleninu, magnézium, elektrolyty... Kyslé potraviny cukor, múka, kofeín, živočíšne produkty... zvyšujú acidózu v tele čo môže spôsobovať nadmerné potenie...

rebekanr
1. sep 2026

Vôbec to nemusí byť váhou. Ja sa tiež nadmerne potim a som chudá až moc.....

lukbe
1. sep 2026

Ved si na výlet zober druhé tričko, prezlecies sa, to je v pohode. A ano, aj niektorí stihli ludia sa potia.

dadis
1. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@anonym_autor pridaj do stravy viac alkalické potraviny ovocie, zeleninu, magnézium, elektrolyty... Kyslé potraviny cukor, múka, kofeín, živočíšne produkty... zvyšujú acidózu v tele čo môže spôsobovať nadmerné potenie...

@anonym_d1d2a4 Hlupost

anonym_e476cc
1. sep 2026

Sexovat pred otvorenou chladnickou ...

zabka79
1. sep 2026

@anonym_autor aj ja sa potim furt ved je na skapanie....na 99% su to hormony. Mozno ak sa ochladi budes lepsie na tom

2691
1. sep 2026

@anonym_autor nos zo sebou vlhčené utierky a rovno mu povedz, že sa potiš. Keď mu to nevadí, nemáš čo (okrem nadváhy) riešiť.
Určite by som sa nerozchadzala .

anonym_d1d2a4
1. sep 2026
@dadis

@anonym_d1d2a4 Hlupost

@dadis tak to napíšem po lopate, aby to aj hlupák pochopil. Kyslé potraviny cukor, múka, živočíšne produkty.. zvyšujú hladinu kyseliny močovej v krvi čo môže byť následok nadmerného potenia.

anonym_6e3836
1. sep 2026
@macka1996

Určite si kúp dobrý kvalitný antiperspirant . Alebo teda neviem či to je zdravé ale existuje aj driclor na potenie . Ja som si to raz dala na letnú svadbu a bola to pecka ..mala som také jedny šaty a nechcela som mať mapy pod pazuchami tak som si to dala a úplne som bola suchá ... Inak aj sebamed má deodorant tam dole . Čo si stačí nastriekat z 10cm napríklad do tých zahybov alebo na prádlo . A ešte teda existujú majú to aj v dm také vložky pod tričko aby nebolo vidieť fľaky .

@macka1996 do akych zahybov?

anonym_6a64d8
1. sep 2026

@anonym_autor ja som dost stihla a mam rovnaky problem. Plus este k tomu smrdim ako prasa aj ked pouzijem deodorant. Takze nie je to vzdy vahou. Skus botox do pazuch

dadis
1. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@dadis tak to napíšem po lopate, aby to aj hlupák pochopil. Kyslé potraviny cukor, múka, živočíšne produkty.. zvyšujú hladinu kyseliny močovej v krvi čo môže byť následok nadmerného potenia.

@anonym_d1d2a4 Ja som hlupak? Ty nemas ani odvahu prispiet s takou blbostou pod svojim nickom. Telo si pH krvi velmi prisne reguluje pomocou pluc a obliciek. Kysla strava neposuva ph krvi do acidozy.

anonym_6a64d8
1. sep 2026

@anonym_autor mne este napadlo. Ak je to dobry partner zdover sa mu s tym. Nos si dve tricka so sebou alebo nos tricka na ramienka a obcas si odskoc a vlhcenou obruskou si pretri pazuchy a znova nanes antiperspirant

anonym_7c4348
1. sep 2026

Daj si vyšetriť štítnu žľazu

anonym_d1d2a4
1. sep 2026
@dadis

@anonym_d1d2a4 Ja som hlupak? Ty nemas ani odvahu prispiet s takou blbostou pod svojim nickom. Telo si pH krvi velmi prisne reguluje pomocou pluc a obliciek. Kysla strava neposuva ph krvi do acidozy.

@dadis aha, takže zvýšené hodnoty kyselín v krvných testoch neexistujú je to vymyslený blud podľa teba a nespôsobuje to ani nevyvážená strava.
Keby si mala aspoň základné znalosti ako telo pracuje a nekopírovala len AI, tak by si vedela, že tento problém je jednou z hlavných príčin tetanie, úzkostí, nespavosti.. preto sa pri nich odporúča užívať magnézium, elektrolyty na udržanie a reguláciu stabilného pH krvi a hlavne na zníženie svalovej acidózy...

dadis
1. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@dadis aha, takže zvýšené hodnoty kyselín v krvných testoch neexistujú je to vymyslený blud podľa teba a nespôsobuje to ani nevyvážená strava.
Keby si mala aspoň základné znalosti ako telo pracuje a nekopírovala len AI, tak by si vedela, že tento problém je jednou z hlavných príčin tetanie, úzkostí, nespavosti.. preto sa pri nich odporúča užívať magnézium, elektrolyty na udržanie a reguláciu stabilného pH krvi a hlavne na zníženie svalovej acidózy...

@anonym_d1d2a4 Aha, tak potomm pozor - Dr. Queenova ma ide poucovat 😂😂😂. Zvysene hodnoty kyselin? Akych? Myslis kyselinu mocovu? Aky to ma suvis s pH? Btw tetania je casto spojena prave s respiracnou alkalózou pri hyperventilacii, nie s prekyslenim organizmu.

anonym_d1d2a4
1. sep 2026
@dadis

@anonym_d1d2a4 Aha, tak potomm pozor - Dr. Queenova ma ide poucovat 😂😂😂. Zvysene hodnoty kyselin? Akych? Myslis kyselinu mocovu? Aky to ma suvis s pH? Btw tetania je casto spojena prave s respiracnou alkalózou pri hyperventilacii, nie s prekyslenim organizmu.

@dadis bože, veď ty ani nevieš čo hodnota pH znamená, fakt ma nebaví s tebou strácať čas a energiu, dobrú noc.

anonym_b33de8
1. sep 2026

Prisahám na svoj diplom a Hippokrata, že ak ti niekedy nejaký človek odporučil zmenu stravy pri zmene pH krvi, okolo fyziológie ani nešiel. Kompenzačné mechanizmy alkalozy a acidozy sú také komplexné, že to teda žiadne magnézium a elektrolyty nevyriešia.
Skôr by som sa autorky spýtala na to, koľko má rokov, či nemôže byť v perimenopauze a ako sú na tom hormóny štítnej žľazy. Ale to je len môj skromny názor lekára.

anonym_195f73
1. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@anonym_d1d2a4

sticker
dadis
1. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@dadis bože, veď ty ani nevieš čo hodnota pH znamená, fakt ma nebaví s tebou strácať čas a energiu, dobrú noc.

@anonym_d1d2a4 Dakujem, nestracaj so mnou cas.

obrazkova
1. sep 2026

@anonym_autor -redukcia hmotnosti -castejsia sprcha -preventivka u obvodnej -viac zeleniny, ovocia, nekorenene a nemastne jedla -CITYZEN tričká/šaty..nevidno na nich pot.

anonym_d1d2a4
1. sep 2026
@anonym_b33de8

Prisahám na svoj diplom a Hippokrata, že ak ti niekedy nejaký človek odporučil zmenu stravy pri zmene pH krvi, okolo fyziológie ani nešiel. Kompenzačné mechanizmy alkalozy a acidozy sú také komplexné, že to teda žiadne magnézium a elektrolyty nevyriešia.
Skôr by som sa autorky spýtala na to, koľko má rokov, či nemôže byť v perimenopauze a ako sú na tom hormóny štítnej žľazy. Ale to je len môj skromny názor lekára.

@anonym_b33de8 ty ani nevieš ako medicínsky diplom vyzerá a nikdy si ho v ruke nedržala, keď dokážeš napísať takú hlúposť.
Vedecké štúdie jasne potvrdzujú, že elektrolyty sú jedným z kľúčových faktorov pri regulácii pH krvi.

anonym_159289
2. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@anonym_b33de8 ty ani nevieš ako medicínsky diplom vyzerá a nikdy si ho v ruke nedržala, keď dokážeš napísať takú hlúposť.
Vedecké štúdie jasne potvrdzujú, že elektrolyty sú jedným z kľúčových faktorov pri regulácii pH krvi.

@anonym_d1d2a4 Moja zlata... ale to si nepredstavuj tak, ze dam si viac soli rano na chlieb alebo si zarobim sumak elektrolytov a budem v alkaloze a naopak, ak zjem rano 2 pomarance tak budem v acidoze. 🤭. Co mas vystudovane? Lebo vsetkych tu oznacujes za hlupakov a len ty si lietadlo. To nie je tak, ze nieco si precitam na badatel.net alebo na FB a je zo mna MUDr. Trochu pokory k vzdelaniu.

dadis
2. sep 2026
@anonym_d1d2a4

@anonym_d1d2a4 pH krvi ma hodnotu cca 7,4 a telo ju musi drzat v tomto velmi uzkom rozmedzi. Uz hodnoty okolo 7,2 alebo 7,6 su uz nebezpecne a okolo 6,8 alebo 7,8 ide o zivot ohrozujuci stav. Takze predstava, ze nejake jedlo, napoj alebo doplnok stravy ti "odkysli" krv, aby si sa menej potil, je dost mimo.

lenja1
2. sep 2026

Dezodorant skús použiť mužský su silnejsie. Ja mám 95 kilo čiže nadváha. Nemám štítnu zlazu vôbec. A nepotim sa okrem cela nikde. Tá strava možno pomôže ale nieje to skôr tak že bude pot menej citit? Určite upraviť vahu a kondičku.

anonym_d1d2a4
2. sep 2026
@anonym_159289

@anonym_d1d2a4 Moja zlata... ale to si nepredstavuj tak, ze dam si viac soli rano na chlieb alebo si zarobim sumak elektrolytov a budem v alkaloze a naopak, ak zjem rano 2 pomarance tak budem v acidoze. 🤭. Co mas vystudovane? Lebo vsetkych tu oznacujes za hlupakov a len ty si lietadlo. To nie je tak, ze nieco si precitam na badatel.net alebo na FB a je zo mna MUDr. Trochu pokory k vzdelaniu.

@anonym_159289 neviem čo je badatel.net nikdy som na tých stránkach nebola, dokonca nemám ani profil na FB a Instagrame, info čerpám z úplne iných zdrojov a dokonca máme v rodine lekárov 🙂
Keď už mudruješ pani "imaginárna doktorka" tak by si mala vedieť, že pomaranč dokonca aj citrón.. patria medzi alkalizujúce potraviny 😂 Ešte pred pár dňami si bola "učiteľka z fachu" a dnes si lekárka?? Pani dôchodkyňa, keď nezačneš robiť niečo zmysluplné a budeš ďalej len pridávať klamstvá na MK starecká demencia a frustrácia sa budú len zhoršovať. Btw, neoznačujem tu ľudí za hlupákov, len som reagovala na primitívno-hlúpy koment, ktorý označil mňa. Pekný deň prajem 🙂

dadis
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2