icon

Ako zvládnuť návštevu bývalého partnera počas Vianoc?

Včera o 15:27

Máme spolu tri deti kvôli ktorým chce prísť na Vianoce k nám. Nemáme spolu dobré vzťah, veľa mi ublížil, dlho sa nevedel zmieriť s tým, že je medzi nami koniec. Bojím sa, že, keď budeme takto spolu ako "šťastná rodina" , zanechá to v ňom znova nejakú nádej. Sám byť nechce a kompromisy typu, že deti za ním pôjdu 25. neprichádzajú do úvahy. On chce byť s nimi na Štedrý večer. Neviem či sa prekonať a mať s prepáčením posraté celé Vianoce alebo sa s ním hádať.

Strana
z3
anonym_5bdf5e
Včera o 15:28

Neustup. Ak mate sudom stanovene stretavanie, toho sa drz.

viestta
Včera o 15:32

Nie, neustupuj, ma cele prazdniny na to aby s detmi bol. Teda aby deti boli u neho s nim. "Stastna rodina", ktoru sa chysta hrat detom este viac ublizi.

amdornik
Včera o 15:34
@anonym_5bdf5e

Neustup. Ak mate sudom stanovene stretavanie, toho sa drz.

@anonym_5bdf5e to zjavne neuvádza, či už súd niečo určil :(
@anonym_autor autorka, určil súd stretávanie? ak áno, neustupuj. ak nie, on má stále rovnaké právo na tie deti, v tom prípade by som sa premohla a teda, nech sa venuje deťom, teba k tomu nepotrebuje. urob nevyhnutné a "zalez" do inej izby alebo choď na prechádzku. ešte by som možno zvolila alternatívu, že ak tak strašne chce byť na štedrý deň s deťmi, nech všetko pripraví on u seba a vy s deťmi choďte na večeru, poseďte po večeri hodinku a šup ho domov

autor
Včera o 15:38
@amdornik

@anonym_5bdf5e to zjavne neuvádza, či už súd niečo určil :(
@anonym_autor autorka, určil súd stretávanie? ak áno, neustupuj. ak nie, on má stále rovnaké právo na tie deti, v tom prípade by som sa premohla a teda, nech sa venuje deťom, teba k tomu nepotrebuje. urob nevyhnutné a "zalez" do inej izby alebo choď na prechádzku. ešte by som možno zvolila alternatívu, že ak tak strašne chce byť na štedrý deň s deťmi, nech všetko pripraví on u seba a vy s deťmi choďte na večeru, poseďte po večeri hodinku a šup ho domov

@amdornik práveže nemáme urcene pretože pri rozvode sme mali pocit, že to tak bude pre deti lepšie...ale neviem no... zacinam to lutovat

anonym_4b875b
Včera o 15:41

Celkom nerozumiem preco by aj on ako rodic nemohol byt s detmi 24. Ked nemáte urcene, nech chodia na striedačku. To, ze tebe ublížil neznamená, ze prestal byt otcom, ktorý očividne svije deti chce.

sisska96
Včera o 15:44

Aj on je rodič, prečo by nemohol byť s detmi

anonym_d04709
Včera o 15:47

Ja by som vsetko pripravila, spravila si vianoce s detmi 2h pred jeho prichodom a hned akoby prisiel, by som vzala kabat, opytala sa ho, kedy skoncia a odisla. Bude s detmi 24.teho a vsetci budu spokojni.

januska12323
Včera o 15:49

@anonym_autor chcieť môže čo len chce, a ty si nemusíš kaziť Vianoce, sprav ako vyhovuje tebe a deťom.
Prečo by mala autorka odchádzať z bývania len kvôli tomu, že on sa nevie nijak dohodnúť?

amdornik
Včera o 15:49
@anonym_autor

@amdornik práveže nemáme urcene pretože pri rozvode sme mali pocit, že to tak bude pre deti lepšie...ale neviem no... zacinam to lutovat

@anonym_autor a koľko majú deti rokov?

anonym_a7edc2
Včera o 15:50

@anonym_autor daj mu deti 24. 12 nech si s nimi spraví Vianoce on a ty priprav deťom štedrý deň 25.12. Myslím, že sa chce priživiť, aby nemusel chystať večeru a vianočnú atmosféru pre deti.

huxy
Včera o 15:50
@sisska96

Aj on je rodič, prečo by nemohol byť s detmi

@sisska96 tak ale ja by som nedovolila, aby ich trávil u nás, spoločne. Buď sa dohodnúť, kedy a u koho deti budú, ale žiadne spolu u mňa

autor
Včera o 15:53
@amdornik

@anonym_autor a koľko majú deti rokov?

@amdornik 6, 12, 14

sisska96
Včera o 15:54
@huxy

@sisska96 tak ale ja by som nedovolila, aby ich trávil u nás, spoločne. Buď sa dohodnúť, kedy a u koho deti budú, ale žiadne spolu u mňa

@huxy Potom nech sa nestažujú že muži nemajú záujem o deti, lebo keď majú záujem a chcú byť s nimi, tak pošlú ich do riti

amdornik
Včera o 15:54
@anonym_autor

@amdornik 6, 12, 14

@anonym_autor tak to sú už pomerne veľké deti. staršie dve to pochopia, najmladšie bude musieť. rady tu máš. buď nech to pripraví on a deti mu na 2-3 hodinky odnes, alebo keď príde, ty odíď preč alebo sa odprac do inej miestnosti. nikde nie je napísané, že TY musíš tráviť čas s ním. a máš to vyriešené. ale vopred ho na toto upozorni. že deti mu necháš, nech je s nimi, ak chce a ty odídeš. uvidíš, či aj potom bude mať chuť byť s deťmi...

amdornik
Včera o 15:57
@huxy

@sisska96 to si kde z príspevku od
@huxy vyčítala?
či vari ak žena nechce tráviť čas so svojím ex, to znamená, že bráni chlapovi v stretávaní sa s deťmi? ty vieš vôbec čítať poriadne? huxy nič také nenapísala.

huxy
Včera o 16:05
@sisska96

@huxy Potom nech sa nestažujú že muži nemajú záujem o deti, lebo keď majú záujem a chcú byť s nimi, tak pošlú ich do riti

@sisska96 čítaš, čo píše autorka a co píšem ja? Ex chce prísť ku nej domov a tak byť spolu ako jedna šťastná rodinka. No ani omylom. Ak chce byť s deťmi, ok, ale urcite nie u mňa, hlavne ak vela ublížil.

anonym_7a5c08
Včera o 16:08

Čo chcú deti? Kto mal deti minulý rok? Podľa toho by som sa hlavne rozhodovala. Ak by deti chceli aby otec prišiel, ja som ich mala minulý rok tak by som ustúpila.
Ja osobne by som ho pozvala na hlavnú časť a potom by som ho slušne poslala domov.

anonym_42d119
Včera o 16:21

@anonym_autor dovod rozvodu? Ublizoval tebe aj detom ci len tebe? Nejaka neutralna poda by sa nenasla?

Asi budes musiet poziadat o ten sud a urcenie styku ked ti to vadi, asi je to cerstve, lebo to budu aj narodeniny, Silvestre a prazdniny, budete moct planovat, ten 6 rocny je este maly... bude skusat

anonym_4c6d45
Včera o 16:21

@anonym_autor neustupuj! Nikdy by som toto nedovolila a mohol by si aj obidve nohy za hoavu dat a skrabat sa nimi za usami!
Nie a nie a nie..
Fuj! Posadit ho na stolicku a sediet s nim za jednym stolom? No akurat, to by som sa rovno do kapustnice povracala! Nech si pride 25, s detmi rozbali darceky a vypadni prec

anonym_4b875b
Včera o 16:22
@anonym_4c6d45

@anonym_autor neustupuj! Nikdy by som toto nedovolila a mohol by si aj obidve nohy za hoavu dat a skrabat sa nimi za usami!
Nie a nie a nie..
Fuj! Posadit ho na stolicku a sediet s nim za jednym stolom? No akurat, to by som sa rovno do kapustnice povracala! Nech si pride 25, s detmi rozbali darceky a vypadni prec

@anonym_4c6d45 ty si dobra pipina, skriepky rodicov by nemali zasahovať dk vztahu rodic-deti ...

anonym_4c6d45
Včera o 16:22
@sisska96

@sisska96 nech za detmi pride ale ze by sedel za jednym stolom so mnou a nimi a jedol jedlo co som navarila, nikdy
Nech si pride po veceri na dve hodky rozbalit darceky alebo 25 a dovidenia

majka786
Včera o 16:25

@anonym_autor

anonym_ef8b65
Včera o 16:28

Rozideni rodičia sa nemajú čo spolu baviť 🤦. Mali by spolu komunikovať max. len písomne a iba o deťoch.

biba_18
Včera o 16:30

ja by som mu dala deti na štedrý večer. nie u mňa doma, u neho…

anonym_4c6d45
Včera o 16:32
@anonym_4b875b

@anonym_4c6d45 ty si dobra pipina, skriepky rodicov by nemali zasahovať dk vztahu rodic-deti ...

@anonym_4b875b prave preto nema co ten chmulo sediet za mojim stolom, jest s mojim priborom a jest jedlo co som uvarila zo svojich penazi
Mech si pride po veceri 24 na 2 hodky rozbalit darceky alebo 25 ako som pisala
Ale ze by mi to individuum sedelo a zneprijemnovalo mi stedry vecer? Neexistuje

anonym_4c6d45
Včera o 16:32
@anonym_ef8b65

Rozideni rodičia sa nemajú čo spolu baviť 🤦. Mali by spolu komunikovať max. len písomne a iba o deťoch.

@anonym_ef8b65 suhlas!

anonym_4b875b
Včera o 16:40
@anonym_ef8b65

@anonym_ef8b65 tak to je smutné, poznám veľa párov kde je komunikácia normálna.

anonym_4b875b
Včera o 16:40
@anonym_4c6d45

@anonym_4b875b prave preto nema co ten chmulo sediet za mojim stolom, jest s mojim priborom a jest jedlo co som uvarila zo svojich penazi
Mech si pride po veceri 24 na 2 hodky rozbalit darceky alebo 25 ako som pisala
Ale ze by mi to individuum sedelo a zneprijemnovalo mi stedry vecer? Neexistuje

@anonym_4c6d45 ale ved ja som pisala nech idu ku nej. Nech maju na striedačku 1 rok u neho 1 rok u nej, čomu si nepochopila? Je to tak isto plnohodnotný rodic ..

anonym_4c6d45
Včera o 16:42
@anonym_4b875b

@anonym_4c6d45 ale ved ja som pisala nech idu ku nej. Nech maju na striedačku 1 rok u neho 1 rok u nej, čomu si nepochopila? Je to tak isto plnohodnotný rodic ..

@anonym_4b875b ja neviem co si kde pisala, necitam komentare
Evidentne nema zaujem ich mat u seba ked sa pcha autorke do bytu! To by musel pripravovat a tak si len pride na hotove a odide s plnym bruchom a pocitom, aky je to otec roka , ze bol s detmi
Bez chrbtovej kosti, toto by som pri mojom stole mat nechcela

anonym_4b875b
Včera o 16:44
@anonym_4c6d45

@anonym_4b875b ja neviem co si kde pisala, necitam komentare
Evidentne nema zaujem ich mat u seba ked sa pcha autorke do bytu! To by musel pripravovat a tak si len pride na hotove a odide s plnym bruchom a pocitom, aky je to otec roka , ze bol s detmi
Bez chrbtovej kosti, toto by som pri mojom stole mat nechcela

@anonym_4c6d45 ty si sa musela velmi zle vydat

Strana
z3