Ako zvládnuť partnera, ktorý chrápe?
Ahojte ako ste sa popasovali s takýmto partnerom? Vie vzťah prežiť ak jeden chrápe jedna báseň a ten druhý miluje pokoj a ticho?
Zatiaľ spolu s priateľom nebývame …
Môj muž chrápe keď spí na chrbáte, ale je tak naučený že keď mu poviem že “ otoč sa chrápeš” tak zo sna sa otočí na bok a prestane. Môj tatino chrápe odkedy som snáď na svete. Naši spávali oddelene, ja s maminou, ocino v mojej izbe kým som bola malá. Ale môj ocino chrápe fakt neznesiteľne,a nepomôže nič, na operáciu sa bojí ísť.
@majlo1234
@prettywoman1212
No ja keď som povedala ,že až budeme bývať spolu chcem spat oddelene ,že je to neznesiteľne nakolko ani stuple nepomáhajú tak začali výčitky ,že ho nemilujem
Oddelene spalne, ak sa da.
Môj manžel chrápe a nevadí mi to, mňa to uspáva 🤣 asi som divná. Ja sa ho práveže pýtam, i ho niečo trápi, že prečo nespal, keď nepočujem chrápanie 😬
Aj môj chrápe, ale len keď spí na chrbte alebo je chorý. Spočiatku som do neho pichla prstom, drgala či stláčala nos. Vtedy prestane. Už som prišla na to čo mi najviac vyhovuje, ísť spať istí čas po ňom. Idem spať keď si nájde pozíciu v ktorej sa mu dobre spí. Fungujeme takto roky, aj keď mám možnosť spať v inej izbe, spíme spolu
Tak mu povedz ze je riadny sebec keď chce aby si chodila ako zombie, a ked chce aby si kvoli nemu odpadla od vycerpania fyzickeho, psychickeho, nech si on poriesi svoj problem..ja som si za 15 rokov nezvykla na chrápanie, štuple mi spôsobilo pleseň v ušiach ktorá sa mi opakovane vracia...oddelené spálne sú ta najlepšia vec na svete
Na to si nezvyknes.
To co je za blabol, ze ho nemilujes, ak nechces spat pri cirkularke. On teda ak ta miluje, nech spravi vsetko pre to, aby nechrapal.
Museli sme mat oddelene spalne. Predtym som pouzivala stuple ala mala som v usiach mykozu a stafylokokov fakt neodporucam
štuple pre teba a pre neho clipy do nosa a iný vankúš…
@biba_18 najlepsie vankus na jeho hlavu.😁 A po piatej prebdenej noci mas chut ten vakus aj zatlacit.😂
nejnevaj sa, ale je to magor...poznam to, absolutne neznesitelne, spanok nemozny, clovek unaveny, podrazdeny...ty zacni s vycitkami, nech ide na operaciu a ked nie, tak ta nemiluje
Už mal byť dávno objednaný na ORL a chystať sa na operáciu.Nech si uvedomí,že to škodí aj jemu a kvalita jeho spánku je mizerná.
... hlásim sa do klubu 😆.. môj nemá konkurenciu...nepomohli žiadne vychytávky,ani lekár..iba oddelené spálne...napriek tomu sa ľúbime,ako kone pomaly 30 rokov
Nech si to fešák skusi, je to hrôza! Muz chraoe niekedy ale to kvalitne! A minule ma v noci tak nežné pohľad kalendár po líci, zobudil ma, že troska potichu ma chápať a usmial sa. Ja som poskedne dni unavena a najradšej by som mu bola vrazila za to zobudenie🤯😁 Takze chápeme sa navzájom, nie sme male deti. Keby to bolo pre jedného neznesiteľné a budilo ho to, treba spat oddelene. Vycitky ze ho nemilujem nech so necha pre hluché!
skúste spánkové laboratórium, mojej kolegyni pomohlo, ona tak chrápala že sa ani nevedela vyspať, bola stále unavená
rozviedla som sa a konečne som sa po 20 rokoch vyspala
Oddelené spálne. Zatiaľ nič lepšie nevymysleli, hlavne ak pán nehľadá pomoc, čo s tým. Aj hoteli vyhľadávame také, ktoré majú dve spálne. Bez oddelenej spálne to nedaš
Nuž, požiadam ho pekne, aby sa pretočil na bok. Nepomáha, začnem podráždene, že "chrapes!!!!" A do tretice ide na gauč sám od seba.. ja ten zvuk nenávidím.
jednoznacne oddelene spalne. Nie je nic dolezitejsie, ako sa dobre vyspat. Pretoze nevyspaty clovek= podrazdeny = hadky vo vztahu aj z nicoho. A nie, nie je to o tom, ze ho nemilujes. A cim budes starsia, tym viac ti bude nevyspatie vadit. A ak ma spankove apnoe, je aj v jeho zaujme nech si to poriesi, ak nechce mat zdravotne problemy. Romanticke predstavy o spolocnom spani, musia ist bokom " ak ide o zivot" .
Vyhnať ho zo spálne
Koľko váži?Lebo pomáha keď schudne.
Spíme oddelene.
Povedz, ze prave preto, ze ho milujes, ho nechces zabit
Stačí dotyk. Prestane. Chrapem aj ja, neverila som ale nahral si ma 😁 máme možnosť oddelenej spálne, ale nevyužívam, zaberá dotyk.

Ja som zo zaciatku nosila stuple do usi. Potom jeden cas som si asi zvykla. Teraz spime oddelene, po detoch uz netuzim mat prerusovany spanok chrapanim