icon

Ako zvládnuť partnerove nové záľuby a vzťah?

23. mar 2025

Podotýkam ,
že v case zoznámenia ich nemal. Nebývame spolu preto narážam na efektívne využitý spoločný čas. No on si našiel hobby na jeden deň z víkendu. Podľa jeho slov mám počkať niekoľko týždňov ,aby mal voľno….
Keď vidím ako pary chodia spolu cez vikendy na výlety až mi to príde ľúto lebo tu take niečo nehrozí…je to ok? Keď som sa snažila o tom porozprávať ,povedal mi ,že by som ho mala podporovať …a kde som ja

Strana
z4
janai1
23. mar 2025

Máš ďalších 6 dní v týždni.
Nájdi si aj ty hobby.
Mimochodom aké hobby prestane byť po pár týždňoch hobby?

autor
23. mar 2025

@janai1 cez týždeň je pracovne vyťažený

moonlight1210
23. mar 2025

Preco mas cakat niekolko tyzdnov? Potom ho to prestane bavit?

heminepa
Autor odpoveď zmazal
cyberk
23. mar 2025

Najdi si hobby na ten jeden vas volny spolocny den a ked sa mu to nebude pacit povedz mu preco ta nepodporuje 🤣

koniarova
23. mar 2025

No keď je cez týždeň pracovné vyťažený a cez víkend má hobby, tak by som ho veľmi rýchlo upozornila, že toho voľného času bude mať pravdepodobne ešte viac

koniarova
Autor odpoveď zmazal
janai1
23. mar 2025

@koniarova klasika 😭

koniarova
23. mar 2025

@janai1 jaaaj. Nevšimla som si. Mažem.

martinkatinka
23. mar 2025

Ja som len zvedava na to hobby 🙈

janai1
23. mar 2025

@koniarova akože nemusíš 😂 ja som ti potom odpísala niečo iné keďže ... inú odpoveď sme od autorky vlastne ani nemohli čakať 🤣

enmery
23. mar 2025

Kasika hobby nepovie.

koniarova
23. mar 2025

@martinkatinka aj ja som zvedavá.

autor
23. mar 2025

Myslím ,že hobby su nepodstatné…dôležitá je pointa

koniarova
23. mar 2025

Pointa je nám jasná. Aj tebe. Len si to nechceš priznať.

ladybarbora
23. mar 2025

@martinkatinka inak aj ja...lebo kebyze sportuje idem s nim. Alebo aj na ryby a tak 😆 jedine keby kazdy vikend hral sachy tak by ma to unudilo

martinkatinka
23. mar 2025

@koniarova tak ale z nadpisu, tych hobby bude viac.... A tak, ked to bude len par tyzdnov, tak to v pohode moze pockat.

petamich
23. mar 2025

Myslim, ze je relativne bezne (hlavne kym clovek nema deti), ze ma nejake hobby, ktore praktizuje castokrat aj cez vikend - napr. ryby, ked niekto trenuje na maraton, tiez je pol dna prec 🤷‍♀️ problem za mna nie je hobby ale to, ze nema na teba cas cez tyzden a napr. zvysok vikendu. Alebo raz za x aj cely vikend.

ladybarbora
23. mar 2025

Nie je to hobby, ktore mozete robit spolu?

koniarova
23. mar 2025

@martinkatinka hobby cez víkend je v poriadku. V poriadku by pre mňa nebolo, keby si teda nenasiel čas v iné dni.
Pracovná vyťaženosť každý deň by u mňa neprešla .

enmery
23. mar 2025

Práveže sú, ty budeš pekná herečka. Keď môj lyžuje závodne asi to bude iné hobby v lete a zime a tým sa vysvetlí, prečo na mňa v zime cez víkend nená čas.

koniarova
23. mar 2025

@enmery ale cez týždeň si ten čas nájde. A v tom je ten rozdiel.

colsami
23. mar 2025

@martinkatinka tipujem polovnika alebo rybara. Najoblubenejsie hobby do manzelstiev a rodinneho zivota 😃 (cest vynimkam).

heminepa
Autor odpoveď zmazal
enmery
23. mar 2025

@heminepa Konečne jedna príčetná.😃

lucia13022023
23. mar 2025

Tak rob to hobby s nim 🙂

pictbridge
23. mar 2025

Môj pracuje v Nemecku mesiac je preč , 2 týždne je doma a z tých 2 týždňov t.j dajme tomu 14 noci je minimálne 8 na rybách 🤣🤣🤣 a v pohode. Sme spolu už 20 rokov. Všetko sa dá. Keď chcem idem s nim aj s deťmi, ale stále sa dohodneme. Sezóna trvá od júna do októbra . Ale samozrejme ak navrhnem ze ideme niekam spolu sa napr kúpať vôbec neprostestuje a ide rad. Ja už som si nejak zvykla. Veď aj on potrebuje robiť niečo čo ho napĺňa nie len makať.

autor
23. mar 2025

@heminepa podstate je že sa mu venuje tak 3/4 roka, nechodím tam s ním….a neexistuje výnimka z jeho strany ,aby tam nešiel…. Nikdy. Všetko sa prispôsobuje tomu…. Až by to trvalo 3hod ..ok. Ale nie cely deň..

terezkaarthuramax
23. mar 2025

KaZdy ma pravo na zaluby ale zaroven ludia co spolu chodia maju pravo na cas straveny spolu.

autor
23. mar 2025

@pictbridge ak vam to takto vyhovuje super…až by sme mali dieťa bola by som najskôr nato sama…lebo vždy by boli niečo dolezitejsie

Strana
z4