Ako zvládnuť partnerove nové záľuby a vzťah?
Podotýkam ,
že v case zoznámenia ich nemal. Nebývame spolu preto narážam na efektívne využitý spoločný čas. No on si našiel hobby na jeden deň z víkendu. Podľa jeho slov mám počkať niekoľko týždňov ,aby mal voľno….
Keď vidím ako pary chodia spolu cez vikendy na výlety až mi to príde ľúto lebo tu take niečo nehrozí…je to ok? Keď som sa snažila o tom porozprávať ,povedal mi ,že by som ho mala podporovať …a kde som ja
No ale, mozete tam chodit s nim? Ja som s oboma byvalymi (dokopy 9 rokov) hravala sutazne karty (nie hazardne ale tcg), aj ma to bavilo, aj som spoznala kopu novych ludi. Dokonca sme boli tak dobri,ze nam asociacia preplacala cesty a noclah kade/tade sme chodilo po vyletoch. S manzelom zas spolu sportujeme, venujeme sa umeniu, turistike...Mozno by bol rad keby sa tomu venujete spolu
chodenie je na to aby ste sa spoznali. on sa nebude menit ty si zvaz ci to vyhovuje tebe takto. ak nie este mas dalsie 4 miliardy muzov na zemi. mozno bude niekto kompatibilnejsi. ved ho nemas prideleneho.
@majo111222 a partnerky profesionalnych sportovcov, pripadne ludi, ktori maju svoje hobby na profesionalnejsej urovni? snad nie je 11. prikazanie cely vikend trav so zenou svojou 🤷♀️ ak by sa jej normalne venoval mimo vikendov, tak by ziadny problem neexistoval ale kedze autorka odpoveda na co chce a aj to mimo kontext, tazko jej radit
Je to o prioritách, keby chcel ten čas stráviť s tebou, tak by ho strávil. Buď spoločný program, alebo by ťa zavolal so sebou, aby si išla s ním
A to hobby je aké? Bike? Box? Keď nepovieš,môže ti byť aj rýchla chôdza 😁. Akože,box,či MMA by mi vadilo tiež, keby chodil domov dobitý,na to treba ženy,ale ak sa len rád bicykluje a ty nevládzeš😉. Asi nebol k tebe úprimný od začiatku. Jeho,či koho chyba 😜
@zuzanita1609 Nepovie, lebo to "dôležité nie je".😁
@zuzanita1609 ja sa tiez neviem bicyklovat 😂 vzdy su z toho vsetci zmateni. Mozno tam je pes zakopany
Problém je za mňa "a neexistuje výnimka z jeho strany ,aby tam nešiel…. Nikdy." .... teda že nie je ochotný spraviť kompromis, vypustiť to aspoň raz za čas kvôli nejakému spoločnému výletu, víkendu, spolu strávenému času, prispôsobiť sa aj tebe, nie len hobby.. ja osobne by som takto fungovať nevedela, bez ohľadu na to ako to zvládajú napr. ženy tých profesionálnych športovcov, ja proste nie...
@ladybarbora tiež som nevedela, bicykel som istú dobu neznášala,ale práve preto ma to naučil a teraz,som pomaly lepšia 🤭. Ale mňa by zaujímalo,aké je to jeho hobby,o ktorom autorka nevedela 😁
Cize ty sa s nim nevidis cely vikend a ani v sobotu. Vidite sa iba v nedelu?
@zuzanita1609 bud to bude nieco bezne ako ryby, polovnictvo, sport...alebo nieco uplne psycho ako preparovanie zvierat, alebo nebezpecne ako urbex v oplotenych a strazenych miestach ako Area 51
Ja som pár týždňov randila s takým a stačilo mi. Tiež sme sa videli 1x do týždňa na pár hodín. Som rada ze to je za mnou😃
@petamich mne by to napríklad vadilo. Respektíve by ma taký vzťah nenapĺňal, som s partnerom 10 rokov a 99% voľného času trávime spolu. A sme aj kolegovia v práci. Aj sme spolu študovali a dávali si rovnaký rozvrh.
Tým sa neprikláňam na stranu autorky, píše divne a v hádankách 🤣 my si hľadáme nové hobby spolu, zakaždým sa pustime do niečoho iného 😃😃
@kaca222 mne by zasa toto strasne vadilo 😂 rozumiem uplne co tym chces povedat, kazdopadne bud ma autorka nevhodneho partnera, ak chce mat vztah ako mate vy alebo ma nevhodneho partnera, lebo na nu skratka kasle 😬 tak ci onak ma asi nevhodneho partnera (myslim nevhodneho pre nu) alebo je za tym nieco uplne ine, co sa na zaklade jedneho prispevku nedozvieme
@ladybarbora rybárčenie a poľovníctvo u nás nie je šport 😁. Ja si myslím,že to bude niečo, čo má niečo spoločné s výdržou. 🤭
Alebo ešte nejaká lukostrelba, môžme iba hádať, keď autorka neprezradí 😜
@zuzanita1609 Ona vie, prečo. Ale škodí tým lenb sebe.
Jedine moje hobby co nenavidi moj muz je ked sa hodiny hrabem v starozitnictvach. To vzdy somre, ze domov chcem tahat pochytane "mrtve" veci. Takze vacsinou odchadzam s prazdnymi rukami lebo mi spravi bububu,ze ktovie aku ma ta vec minulost 😅
@ladybarbora vidíš,ale vedel o tom,že si tak "naklonená" už od začiatku. Či? 😁Preto treba aj rozprávať s potencionálnym budúcim partnerom,len pár hodín na káve nestačí 🤭😉
Kazdy den je v praci od rana do vecera, tu nejde len o sobotu, keby to bola len sobota, tak je to v pohode, ale tu ide aj o ostatne dni.
Načo si založila tému, keď to najdôležitejšie povedať nechceš? Úplne zbytočne, ani poradiť sa ti nedá
Tu asi nie je najväčší problém to “tajné” hobby, ale to, že on očividne ani nemá záujem tráviť s tebou viac času. Proste ako part-time priateľka mu vyhovuješ, prečo nie, ak by chcel viac určite si čas nájde aj keby bol pracovne neviem ako vyťažený 🤷♀️
Nie je ti to trapne ze zadas temu chces radu pišeš anonymne a nedokazes byt uprimna o takej prkotine ako je hobby ? Pre teba to nie je dolezite ake hobby to je no tym ze nechces byt konkretna tomu davas hlbsi vyznam. Tak teda cakaj par tyzdnov kym
To hobby bude mat pauzu .. a zmier sa stym ze budes len nedelna frajerka . Keby ste ten vztah posunuli na iny level a byvali spolu tak by ti to hobby Mozno nevadilo. Ale zas chlap ktoremu staci ta vidiet raz za tyzden nie je zas tak investovany do vztahu a to ze ma na teba cas jeden den v tyzdni tak isto ako na nejake hobby .., nemas nikde istotu ze aj ten vas vztah je prenho nieco viac ako hobby .
Nuž cez týždeň nemá čas, cez víkend má hobby ktoré "nemôže" (nechce) vynechať nikdy to znamená že nie si pre neho priorita. A ani jeden z vás nechce nájsť kompromis on sa občas vzdať a venovať sa tebe a ty ísť občas s nim
Ak sa ti nevenuje cez víkend ani týždeň tak proste niesi pre neho dosť zaujímavá na to aby strávil s tebou čas, neviem ako ste dlho spolu, ale ja by som v takom vzťahu nezostávala.

Vieš čo, keby si povedala o čo ide, určite by si našla rady. Ale týmto neodpovedaním robíš zo seba max pinndu, od ktorej každý bude utekať max ako sa dá. A ako často sa dá🙋♀️