icon

Ako zvládnuť partnerovu neveru s mužom?

seladona1
7. sep 2026

Sme s mm spolu 14 rokov. Pred dvoma rokami som mu prišla na neveru. Nebola to nevera so ženou, ale s mužom. Priznal že bol v dectve znasil..eny muzom a toto mal ako ventil ktory mu spustil moj druhy porod a to ze som ho odsunula na druhu kolaj. Robil len jednu vec s nimi bez citov. Inak je to dobry manzel milujuci otec venuje sa detom dobre zaraba zabezpecil celu rodinu. vo mne je velky rozpor. chcem mu odpustit ale nedari sa mi to vzdalujem sa. stale spolu byvame este o rozvod som nepodala. nemal ziadny vztah s muzom islo o nahodne jednorazove ulety. ako by ste to riesili ? presla si tu niekera takymto neicim ? velmi pekne dakujem za kazdu jednu uprimnu odpoved. odkedy sa to prevalilo chodil psychologovi a uz nema tu potrebu lebo poriesili jeho dectvo. stale ma odprosuje snazi sa

Strana
z4
anonym_ec4231
9. sep 2026
@seladona1

@katkazuz ano. Uz som rozhdonuta skusit aspon poradnu manzelsku. Naozaj som myslela ze tu najdem niekoho kto tym presiel ale vidim ze tu sa chosi komentovat oen v pripade potreby ventilovania zloby a odsudzovat ludi. O tom laska nie je.

@seladona1 Ziadaj kompletne sexuologicke vysetrenie aj falograficke tam to proste neoklame aka je jeho skutocna orientacia a uvidite ako dalej..Ak je na chlapov tam mu to zistia aj vekovu preferenciu.

blacki12
9. sep 2026

@seladona1 Tu nemáš čo riešiť, tvoj manžel je jasný homosexuál, ktorý ťa oklamal a použil ako živý inkubátor. Dosť hnus, ako vinu za svoje opakované nevery s chlapmi hodil na teba.Všetko, čo ti vypráva sú rozprávky starej matere.

vilma7
9. sep 2026

Prosim ta, ty pises o com laska nie je...a vies o con laska je?
Ja si myslim ze 2 roky je dost dlha doba, aby si sa z toho dostala...z tohoto sa ty nedostanes nikdy.
A hovorit o skrate, je ked si chlap vrzne mimo 1 x a nie 9!!!
V dobrom aj v zlom je v tvojom pripade o com? Tak ked chcrs pokracovat, tak jednoducho mu to prepac a viac to neries...ale ty to riesis uz 2 roky a nic si nevyriesila.
Je rozdiel problem a problem...ten vas sa sakramentsky nehorazny problem...9 rokov, cize viac ako polovicu manzelstva ta podvadza a klame, co yu chces zachranovat??? On nemal problem vrzat dalej chlapov.

ameixa
9. sep 2026
@seladona1

@katkazuz ano. Uz som rozhdonuta skusit aspon poradnu manzelsku. Naozaj som myslela ze tu najdem niekoho kto tym presiel ale vidim ze tu sa chosi komentovat oen v pripade potreby ventilovania zloby a odsudzovat ludi. O tom laska nie je.

@seladona1 ved som ti dala priklad, moja kamaratka, normálne randili, zalubení, poziadal ju po par rokoch o ruku, svadba, este tusim ani 25r nemali a potom ho nacapala pri fotkach/videjkach a priznal sa, ze je zalubeny do svojho fitness trenera, deti nestihli mat, odvtedy strieda uz len chlapov, tak ja neviem, bol bisexual alebo homosexual, ona sama doteraz nevie a neriesi to.... tak chces povedat, ze to nie je nieco podobne, co zazivas? ja ti rozumiem, ze mate deti a je to na zosypanie, ale ty si musis uvedomit, ze ak by bol bisexual, ci chces s nim byt aj s tym vedomim, ze ho neprejde vyhladavat aj muzov a mat s nimi sex ak by aj tebe ako jedinej zene bol "verny".

anonym_6de7ca
9. sep 2026

Pokial je pre teba vyhovujuce zit v manželstve s latentnym homosexualom, kvoli ktorému sa musis davat testovat na pohlavne choroby, tak ok... zachranuj

Strana
z4