icon

Ako zvládnuť partnerovu neveru s mužom?

seladona1
Včera o 14:27

Sme s mm spolu 14 rokov. Pred dvoma rokami som mu prišla na neveru. Nebola to nevera so ženou, ale s mužom. Priznal že bol v dectve znasil..eny muzom a toto mal ako ventil ktory mu spustil moj druhy porod a to ze som ho odsunula na druhu kolaj. Robil len jednu vec s nimi bez citov. Inak je to dobry manzel milujuci otec venuje sa detom dobre zaraba zabezpecil celu rodinu. vo mne je velky rozpor. chcem mu odpustit ale nedari sa mi to vzdalujem sa. stale spolu byvame este o rozvod som nepodala. nemal ziadny vztah s muzom islo o nahodne jednorazove ulety. ako by ste to riesili ? presla si tu niekera takymto neicim ? velmi pekne dakujem za kazdu jednu uprimnu odpoved. odkedy sa to prevalilo chodil psychologovi a uz nema tu potrebu lebo poriesili jeho dectvo. stale ma odprosuje snazi sa

Strana
z3
anonym_0958c8
Včera o 14:32

Proste je gay alebo bisexual. A ľahšie ako si to priznať je vymýšľať bachorky

anonym_0ef6fe
Včera o 14:34

Veď prázdniny už skončili 🤦

anonym_6a0b5d
Včera o 14:38

Ťažké, ako si na to prišla?
Fakt je, že chlapi nevyžadujú lásku a pozornosť, preto bolo pre neho lahšie ťa podviesť, ani trochu ho to neospravedlňuje.
Skúsenosť nemám, ale jedna kamarátka má takého manžela, ženy ho nezaujímajú, ale do očí bijúci má vzťah s kolegom.. všetci okolo to vidia, len ona nie..
Natvrdu spolu flirtujú na verejnosti, má to byť vtipné, ale toto už je cez

anonym_bb4f7d
Včera o 14:39

@seladona1 nech navštívi odborné sexuologické a partnerské poradenstvo. Nie je možné, aby muž mal niečo s mužom len tak. Aj len ten 1x. Však ho aj musel niekde vyhľadať. Akože sa mu vybavila zlá spomienka a hurá idem s chlapom? Neverím

seladona1
autor
Včera o 15:26
@anonym_0958c8

@anonym_0958c8 nepoznas a sudis ?

seladona1
autor
Včera o 15:26
@anonym_6a0b5d

Ťažké, ako si na to prišla?
Fakt je, že chlapi nevyžadujú lásku a pozornosť, preto bolo pre neho lahšie ťa podviesť, ani trochu ho to neospravedlňuje.
Skúsenosť nemám, ale jedna kamarátka má takého manžela, ženy ho nezaujímajú, ale do očí bijúci má vzťah s kolegom.. všetci okolo to vidia, len ona nie..
Natvrdu spolu flirtujú na verejnosti, má to byť vtipné, ale toto už je cez

@anonym_6a0b5d povedal mi jeho kamarat

domkakvet
Včera o 15:27

@seladona1 robil s nimi, tak ich bolo viac, no ja neviem, ale on bude asi gay.

seladona1
autor
Včera o 15:28
@anonym_bb4f7d

@seladona1 nech navštívi odborné sexuologické a partnerské poradenstvo. Nie je možné, aby muž mal niečo s mužom len tak. Aj len ten 1x. Však ho aj musel niekde vyhľadať. Akože sa mu vybavila zlá spomienka a hurá idem s chlapom? Neverím

@anonym_bb4f7d psychologicka mu robila nejake testy a bol tam asi 10krat. Potvrdila ze islo o ventil ktory nemusi predpovedat ze by bol bisexual. Skol islo o styl/typ sebaposkodzovania

anonym_981629
Včera o 15:38
@anonym_bb4f7d

@anonym_bb4f7d píše že bolo to viackrát, nielen raz.

anonym_d788af
Včera o 15:39

Dectvo sa pise detstvo. 🙆

seladona1
autor
Včera o 15:54
@anonym_d788af

Dectvo sa pise detstvo. 🙆

@anonym_d788af prepac, to je velmi podstatne a jedine na co v tejto zivotnej situacii myslim.

anonym_2a0ff8
Včera o 16:34

Choďte niektorá na amatérov a zaregistrujte sa tam. Tam len budete pozerať, koľko mužov - ženatých - tam hľadá iných mužov... stojí to za to.

anonym_6b4af1
Včera o 16:39

A len kvôli tomuto vymyslenému príbehu si sa teraz v septembri zaregistrovala?

anonym_2100a2
Včera o 16:45
@anonym_0958c8

@anonym_0958c8 je len gay

anonym_4ebc4e
Včera o 16:49

Ani si neviem predstaviť, aké to bolo pre teba šokujúce. Nie len to zistenie, že tvoj manžel si problém rieši za tvojím chrbtom a ešte tak zvráteným spôsobom, že má sex s mužmi. Ale aj to, že vraj si bola spúšťačom vlastne ty a tvoj druhý pôrod - alebo teda zmena v domácnosti s dvomi deťmi?! Akože všetko ostatné OK? A čo tvoja dôvera v neho, čo urobí pri problémoch najbližšie. Nepovedal Ti, že má problém. Nechcel to riešiť s tebou... Nepovedal Ti o znásilnení, nepovedal Ti o nevere, hlavne že je všetko ostatné OK?! Čo všetko Ti ešte tají, alebo prekrúca?!
Videla som nedávno film na HBO, že otec troch detí na vysokom politickom poste si z rozmaru kúpil prostitútku a ešte dal recenziu ako jej to robil. Keď sa to prevalilo, tak bolo poukázané, ako tým trpela celá rodina - žena, násťročné deti museli zniesť pohľady v škole, v dobe internetu... čo ak sa to raz prevalí?! Čo potom povieš deťom?
Skrat 1x, ale opakovaný skrat? Má malé dieťa doma a on si nájde čas, vyhľadať, dohodnúť a realizovať sex s chlapmi?
Prežil znásilnenie, je to hrozná vec, je tam potom problém s intimitou... Keby si na to neprišla - (ako to že jeho kamarát to vedel, k nemu bol úprimný?!) - tak by to veselo robil ďalej a tajil by to!?
Rozumiem ťa, že zvažuješ čo ďalej, hľadáš pre a proti. No už ubehol nejaký čas, už on podstúpil liečbu. Ale ty nie. Ty si sa s tým nevyrovnala. Bol to podraz a vtedy si ho prešla, lebo bolo bábo malé? Teraz už tie vtieravé myšlienky len tak neodídu. Dokázala si ho pustiť späť do intímneho života s tebou? Čo k nemu vlastne ešte cítiš? Ako ho vnímaš?

anonym_6b4c77
Včera o 17:17

Sebaposkodzuje sa tak, ze spi s muzmi, hoci nie je gay ani bi? No ja ti nevim, Karle.. A si si ista, ze ta ta psychologicka len nechranila alebo jej nezakazal povedat ti jej zistenia, tak mlzi? Nedala ti vlastne jasnu odpoved, len nejasne, ze to "nemusi predpovedat", ze je gay. Ale moze...

On si tie stretka musel nejak naplanovat, zorganizovat, nejaky cas od planu k realizacii uplynul. To asi nebude nejaky impulz, kedy pride flashback, a človek si hned potrebuje ulavit od mentalnej bolesti fyzickou bolestou. Toto je naplanovana akcia... A pocas celeho toho casu ju mohol odvolat..Alebo ho nieco nutilo tu traumu prezivat znova? Ved to nedava zmysel. Ak niekto traumu ma, tak ho to skor paralyzuje a chce sa tomu vyhnut, nie ze to este sam, dobrovolne vyhľadáva... Muz je teraz kajucny, ked to nanho ten jeho asi nie prilis dobry kamos bonzol.. ale skor by som tipla, ze sa snazi z toho len nejak vykluckovat akymkolvek sposobom, len aby nemusel priznat, ze v skutocnosti je (aj) na chlapov...
Ale co ja o tom viem, mozno som uplne mimo. Len mi to tak pripada...

Tak minimalne jeho milenky neotehotneju... Ale asi by som si dala urobit test na STD

marci9
Včera o 17:29

Rozviedla by som sa. Nemohla by som s ním už mať sex. Povracala by som sa, keby som mala spať s chlapom, ktorý to robil s inými chlapmi.

lenja1
Včera o 17:40

Možno to bol úlet 😂tiez som mal ex ale to bola 20r dozadu. Prišla že niečo spravila že nevie ako to povedať nakoniec som to s nej dostal vyspala sa s kamarátkou 😂 bolo to iba raz alkohol spravil svoje. Odpustil som 😂 asi to nebude to iste. Ten tvoj bude tak trochu na chlapov alebo sa nevie rozhodnúť kam skôr.

anonym_47a658
Včera o 17:47

ja tiez tak ako marci9 ...

anonym_cdc175
Včera o 18:22

@seladona1 toto nerieši psychológ, toto už rieši psychiater. Hlavne ak ide o samoposkodzovanie a zneužívanie.

zuzubb007
Včera o 18:32

Skrytý gej, bude lepšie, keď sa s tým zmieri aj on aj ty, potláčal to dlhé roky v sebe a snažil sa preorientovať na ženu, bohužiaľ, akože osobne by som sa pogrcala, predstavovať ako si to dávajú do zadku, úst a podobne, v ten večer by mal zbalené všetky veci, toto je 500 x väčšia potupa ako keby ťa podviedol zo ženou

2691
Včera o 19:12

@seladona1 no, pri všetkej úcte.....nemohla by som s ním spať a ani žiť. A podvod je pre mňa neakceptovateľný. Neverím mu ani nos medzi očami, že to bolo iba raz.Mozno sa ti začnú spätne vynárať udalosti, ktoré ťa presvedčia, že klame. Keď je gay, nech si žije svoj život s chlapom.Mozno si myslel, že ho manželstvo "vylieči". No, zlyhal , sklamal, podviedol....
Za mňa určite NIE.

anonym_0656e3
Včera o 19:19

Nemusí byť vôbec skrytý gej. V dospelosti ľudia, ktorí prežili takúto traumu často hľadjú mechanizmy, ako toto napätie vypnúť. Pre neho sa tým mechanizmom stal ten špecifický fyzický akt – bol to spôsob, akým tvoje jeho na chvíľu paradoxne hľadalo kontrolu nad starou traumou tým, že vedel ovládať situáciu. A to tvrdím, ako psychológ s praxou cez 15 rokov. U teba je dôležité, aby ste podstúpili terapiu, párovú aj individuálnu (aj ty). Nemusíš to pochopiť, nemusíš sa s tým vyrovnať a nemusíš v tom vzťahu zotrvať, pokia+ to nie je to, čo chceš - ale ak chcú obidve strany, je tam vysoká nádej na záchranu a dokonca na oveľa silnejší vzťah - a to hlavne z jeho strany.

seladona1
autor
Včera o 19:25
@anonym_6b4c77

Sebaposkodzuje sa tak, ze spi s muzmi, hoci nie je gay ani bi? No ja ti nevim, Karle.. A si si ista, ze ta ta psychologicka len nechranila alebo jej nezakazal povedat ti jej zistenia, tak mlzi? Nedala ti vlastne jasnu odpoved, len nejasne, ze to "nemusi predpovedat", ze je gay. Ale moze...

On si tie stretka musel nejak naplanovat, zorganizovat, nejaky cas od planu k realizacii uplynul. To asi nebude nejaky impulz, kedy pride flashback, a človek si hned potrebuje ulavit od mentalnej bolesti fyzickou bolestou. Toto je naplanovana akcia... A pocas celeho toho casu ju mohol odvolat..Alebo ho nieco nutilo tu traumu prezivat znova? Ved to nedava zmysel. Ak niekto traumu ma, tak ho to skor paralyzuje a chce sa tomu vyhnut, nie ze to este sam, dobrovolne vyhľadáva... Muz je teraz kajucny, ked to nanho ten jeho asi nie prilis dobry kamos bonzol.. ale skor by som tipla, ze sa snazi z toho len nejak vykluckovat akymkolvek sposobom, len aby nemusel priznat, ze v skutocnosti je (aj) na chlapov...
Ale co ja o tom viem, mozno som uplne mimo. Len mi to tak pripada...

Tak minimalne jeho milenky neotehotneju... Ale asi by som si dala urobit test na STD

@anonym_6b4c77 len nerozumiem ze preco by mi potom teda dalej klamal ked to prasklo vies. ved to mohol priznat a mohli sme s tym nieco vymyslet alebo to proste ukoncit v dobrom. su to dva roky on je stale pri mne pomaha nikam nechodi a len sa snazi. ja naopak mavam v navaloch nalady kedy ho milujem a kedy ho neznasam a neviem sa nanho pozerat. neviem naozaj co dalej

seladona1
autor
Včera o 19:29
@anonym_4ebc4e

Ani si neviem predstaviť, aké to bolo pre teba šokujúce. Nie len to zistenie, že tvoj manžel si problém rieši za tvojím chrbtom a ešte tak zvráteným spôsobom, že má sex s mužmi. Ale aj to, že vraj si bola spúšťačom vlastne ty a tvoj druhý pôrod - alebo teda zmena v domácnosti s dvomi deťmi?! Akože všetko ostatné OK? A čo tvoja dôvera v neho, čo urobí pri problémoch najbližšie. Nepovedal Ti, že má problém. Nechcel to riešiť s tebou... Nepovedal Ti o znásilnení, nepovedal Ti o nevere, hlavne že je všetko ostatné OK?! Čo všetko Ti ešte tají, alebo prekrúca?!
Videla som nedávno film na HBO, že otec troch detí na vysokom politickom poste si z rozmaru kúpil prostitútku a ešte dal recenziu ako jej to robil. Keď sa to prevalilo, tak bolo poukázané, ako tým trpela celá rodina - žena, násťročné deti museli zniesť pohľady v škole, v dobe internetu... čo ak sa to raz prevalí?! Čo potom povieš deťom?
Skrat 1x, ale opakovaný skrat? Má malé dieťa doma a on si nájde čas, vyhľadať, dohodnúť a realizovať sex s chlapmi?
Prežil znásilnenie, je to hrozná vec, je tam potom problém s intimitou... Keby si na to neprišla - (ako to že jeho kamarát to vedel, k nemu bol úprimný?!) - tak by to veselo robil ďalej a tajil by to!?
Rozumiem ťa, že zvažuješ čo ďalej, hľadáš pre a proti. No už ubehol nejaký čas, už on podstúpil liečbu. Ale ty nie. Ty si sa s tým nevyrovnala. Bol to podraz a vtedy si ho prešla, lebo bolo bábo malé? Teraz už tie vtieravé myšlienky len tak neodídu. Dokázala si ho pustiť späť do intímneho života s tebou? Čo k nemu vlastne ešte cítiš? Ako ho vnímaš?

@anonym_4ebc4e vies co dakujem za pricetny komentar a ano po tom prevaleni sme spolu este chvilku fungovali a potom som uz proste nemohla. nespime v jednej miestnosti uz asi rok. neviem sa takto k nemu vratit aj ked vidim ze ho to mrzi a ze sa snazi. on hovori ze o tom nedokazal rozpravat a ked sa nam narodil druhy syn tak zacal mat pocit ze ma straca a to v nom vyvolavalo potrebu sa /potrestat/. Priebehom 9 rokov to urobil do 10 krat. Nikdy v tom neboli city bozkavanie ani nic podobne. :(((

anonym_6b4c77
Včera o 19:32
@seladona1

@anonym_6b4c77 len nerozumiem ze preco by mi potom teda dalej klamal ked to prasklo vies. ved to mohol priznat a mohli sme s tym nieco vymyslet alebo to proste ukoncit v dobrom. su to dva roky on je stale pri mne pomaha nikam nechodi a len sa snazi. ja naopak mavam v navaloch nalady kedy ho milujem a kedy ho neznasam a neviem sa nanho pozerat. neviem naozaj co dalej

@seladona1 a prasklo to? Alebo o tom vies zatial len ty? Mozno sa boji, ze pride o pohodlie domova, ze bude musiet riesit stahovanie, financne vysporiadanie, alebo sa boji, ze ked sa rozidete, dozvedia sa pricinu aj dalsi jeho známi, rodina, alebo mu je s tebou dobre a ma ta rad a nechce si kazit inak fungujuci vztah. To sa nevylucuje, tych dovodov moze byt viacero. A sucasne moze byt gay / bi.

anonym_e8db83
Včera o 19:35

Skusila by som este manzelsku poradnu, ak to chces zachranit

anonym_2d7bdb
Včera o 19:37
@seladona1

@anonym_4ebc4e vies co dakujem za pricetny komentar a ano po tom prevaleni sme spolu este chvilku fungovali a potom som uz proste nemohla. nespime v jednej miestnosti uz asi rok. neviem sa takto k nemu vratit aj ked vidim ze ho to mrzi a ze sa snazi. on hovori ze o tom nedokazal rozpravat a ked sa nam narodil druhy syn tak zacal mat pocit ze ma straca a to v nom vyvolavalo potrebu sa /potrestat/. Priebehom 9 rokov to urobil do 10 krat. Nikdy v tom neboli city bozkavanie ani nic podobne. :(((

@seladona1 v priebehu 9 rokov to urobil 10 krát?!
Toto nebol skrat.
A koľko rokov má druhé dieťa? Lebo ak menej ako 9 🤔 tak je to, čo ti nahovára, ako spúšťač, úplný nezmysel.

Klame ťa, bohužiaľ, je to tak. Manipuluje s tebou, len aby si pred súdom pri rozvode na plnú hubu nepovedala,, že je na chlapov.

Hoci to bude spočiatku ťažké, lepšie ti časom bude bez neho.

seladona1
autor
Včera o 19:38
@anonym_6b4c77

@seladona1 a prasklo to? Alebo o tom vies zatial len ty? Mozno sa boji, ze pride o pohodlie domova, ze bude musiet riesit stahovanie, financne vysporiadanie, alebo sa boji, ze ked sa rozidete, dozvedia sa pricinu aj dalsi jeho známi, rodina, alebo mu je s tebou dobre a ma ta rad a nechce si kazit inak fungujuci vztah. To sa nevylucuje, tych dovodov moze byt viacero. A sucasne moze byt gay / bi.

@anonym_6b4c77 on povedal ze je mu jedno aj keby to vedel kazdy je jediny na koho nazore mu zalezi som ja. takze v tomto to asi nebude

seladona1
autor
Včera o 19:39
@anonym_e8db83

Skusila by som este manzelsku poradnu, ak to chces zachranit

@anonym_e8db83 len neviem ci sa chcem snazit koli nemu. a tym padom neviem ci ma zmysel chodit do poradne ak sa nesnazia obaja

Strana
z3