Ako zvládnuť partnerovu žiarlivosť?
Ahojte.
Zaujímal by ma Váš nestranný názor. Stretávam sa 3. mesiac s jedným mužom, a mám zmiešané pocity. Neviem, či som vážne na vine ja a som tak zlý a nereálny človek alebo neviem.. Najprv šlo všetko super, chémia, mali sme o čom všetko fajn až posledné 3 týždne mi začalo vadiť to, že vyťahuje môjho ex. On o mojom ex vie toho minimálne aj keď sa strašne zaujímal a jedna vec je tá že žije v Rakúsku a že čo robí. On si ho dokonca stalkoval a zistil si presne o jeho firme atď.. neriešila som to. Čo ma však fascinuje je to, že on ho stále spomína a ak náhodou nechcem niečo urobiť tak vždy povie: ale do rakúska si vedela za ním chodiť a cestovať x kilometrov. Alebo hádam toto ti nebude robiť problém keď ti nevadilo sa trepať až do Rakúska. X-krát som mu už povedala, že mi to vadí, a že čo má toto s nami.. Posledná hádka bola o tom, že ja čakám princa na bielom koni a že čakám, že ma bude muž živiť. Aby ste boli v obraze, okrem toho, že som dostala od dedka byt, čiže nemám hypo som od 15 rokov brigádovala a na veľa vecí zarobila sama. Do roku 2024 som mala ešte aj dve práce, čiže nemyslím si, že som lenivá a neviem si zarobiť. Áno, ten byt bola brutálna pomoc a mám šťastie ale to neznamená, že som horší človek. Potom mi vykričal, že ho irituje, že nakupujem v značkových obchodoch a vyhýbam sa Primarku - ja si radšej kúpim pár kvalitných kúskov a nosím to roky a podobne. A ešte mi vykričal, že ma zaujímajú iba peniaze a sex.. Len pre info, ja mám 28 a on 34..
@anonym_autor moj názor je,že on by už nebol v mojom živote,takáto nesebavedoma otrava
Preboha, utekaj, to sú červené majáky totálneho psychoša, ktorý ma komplexy zo seba a postupne by ponižoval teba za všetko. K tomu chorobný žiarlivec/nie, to nie je prejav lásky/.Bez srandy, blokni, nekontaktuj, inak dopadneš veľmi zle...
Eŝte raz nech mi niekto povie, že psychológia je paveda a nie je potrebná na školách ako nie je potrebné riešiť s deťmi finančnú gramotnosť.
Zlatko, ako ti tu píšu, váž si samu seba a utekaj od takého patologického človeka preč. Partner ti má byť oporou, má ťa chápať a vzťah ti má dávať a nie brať psychickú pohodu. Tento poškodený kus nechaj nejakému skúsenemu psychológovi, ty si hľadaj muža do života.
@anonym_autor wau. Toto je čas ukončiť. Očividne si lepšia ako on a cíti to, tak sa ťa snaží zhodiť ako to ide.
A teda je v poriadku očakávať od chlapa, že zarobí peniaze 😅 strašný degeš. To si kde našla?
To si taka nadrzana vyhrabat takeho paka
Ste spolu tri mesiace a chová sa takto .Čo najďalej od neho preč bude to iba horšie.
@anonym_autor Nestranny nazor: na vine nie si ty. Cudujem sa, ze to vobec zvazujes. Je to typ, od ktoreho treba utekat cim skor.
@anonym_autor po 3 mesiacoch toto? To si fakt taka zufala ze musis toto trpiet?
ja sa pýtam preto, lebo mne to nepríde ok ale z okolia neustále počúvam reči: všade je niečo a nikto nie je dokonalý
ja sa pýtam preto, lebo mne to nepríde ok ale z okolia neustále počúvam reči: všade je niečo a nikto nie je dokonalý
@anonym_autor Ty potrebuješ fakt žiť s tyranom a zakomplexovanou nulou? Veď on potrebuje psychiatra. Si robíš srandu toto brať ako maličký problémik. On je regulárne psychicky narušený.
@anonym_autor kazdy nazor si si precitala. Moj nazor - chod z kratsej cesty. Toto nie je vyrovnany, dobry, prinosny clovek. Pozitivum je, ze sa prejavil tak skoro.
To, ze nikto nie je dokonaly, moze byt pravda, ale to tiez neznamena, ze sa mas s tymto individuom uspokojit. Sama citis, ze to v poriadku nie je.
Naozaj, nechaj ho tak, nebude ti v zivote chybat. Povedat, vysvetlit, odstrihnut, nekomunikovat viac.
@anonym_autor vsak nech si vyskusaju zit s takym uzlikom komplexov..
@anonym_autor a toho ti pridelili?
Pozri sa, niekto sa narodi dobre a niekto nie. Ty si vsaka okolnostiam zdedila byt a to je skratka polozka, ktora rozdiel robi. Ci uz dve prace ci satnik s par drahymi kuskami, to vsetko podlieha aj tvojmu stastiu, ze si potrebovala hradit len naklady a ziadne hypo.
Tento tvoj, ale nez aby prijal to, ze niekto to skratka lahsie mal si svoju frustraciu vybija absurdnymi komentarmi na tvoju osobu.. asi je vazne dobry, neviem co ine ta drzi pri nom v tych poslednych 3 tyzdnoch
ďakujem vám.. iba ste ma uistili v tom čo mi intuícia sama hovorila.. len okolo na mňa tlačí dosť, že nemám preberať.. ale sama citim že toto nie
ďakujem vám.. iba ste ma uistili v tom čo mi intuícia sama hovorila.. len okolo na mňa tlačí dosť, že nemám preberať.. ale sama citim že toto nie
@anonym_autor Keby ste riešili, že on sa nebojí výšok a ty áno a nepójdete do Slovenského raja raz za 10 rokov. Alebo má raz mesačne pivný večer v knajpe s chalanmi a tak budete vy oslavovať v sobotu. ALE Toto je vážny problém. Začni si niečo študovať o psychológii, dopadla by si pri ňom ako utýraná žena. On fakt potrebuje priateľa lekára psychiatra. Okolie Ti môže byť u riti, oni by s týmto psychošom nemuseli žiť.
on mi ešte povedal že čaká odprosenie za to ako sa správam a že by ho potešilo nejaké prekvapko keby mu pripravim :D
on mi ešte povedal že čaká odprosenie za to ako sa správam a že by ho potešilo nejaké prekvapko keby mu pripravim :D
@anonym_autor Ty si troll? Lebo inak pochádzam z veľmi smutného rodinného prostredia, že Ti toto jeho správanie príde iba taký menšì problémik...
@anonym_autor Na okolie sa mozes vies co...okolie s nim nebude trpiet. Ved ano, nikto nie je dokonaly, ale toto su zavazne charakterove vady. Ked toto robi po 3 mesiacoch, co bude po roku? Po 2? Nechapem, ze vobec nad tym uvazujes, ci ostat alebo odist. Byt vo vztahu nie je povinnost.
@anonym_autor Ty si troll? Lebo inak pochádzam z veľmi smutného rodinného prostredia, že Ti toto jeho správanie príde iba taký menšì problémik...
@enmery pochadzam z dosť toxickej rodiny ale snažím sa to riešiť.

ser na neho… to čo je za trpaka?