icon

Ako zvládnuť partnerovu žiarlivosť?

11. feb 2026

Ahojte.
Zaujímal by ma Váš nestranný názor. Stretávam sa 3. mesiac s jedným mužom, a mám zmiešané pocity. Neviem, či som vážne na vine ja a som tak zlý a nereálny človek alebo neviem.. Najprv šlo všetko super, chémia, mali sme o čom všetko fajn až posledné 3 týždne mi začalo vadiť to, že vyťahuje môjho ex. On o mojom ex vie toho minimálne aj keď sa strašne zaujímal a jedna vec je tá že žije v Rakúsku a že čo robí. On si ho dokonca stalkoval a zistil si presne o jeho firme atď.. neriešila som to. Čo ma však fascinuje je to, že on ho stále spomína a ak náhodou nechcem niečo urobiť tak vždy povie: ale do rakúska si vedela za ním chodiť a cestovať x kilometrov. Alebo hádam toto ti nebude robiť problém keď ti nevadilo sa trepať až do Rakúska. X-krát som mu už povedala, že mi to vadí, a že čo má toto s nami.. Posledná hádka bola o tom, že ja čakám princa na bielom koni a že čakám, že ma bude muž živiť. Aby ste boli v obraze, okrem toho, že som dostala od dedka byt, čiže nemám hypo som od 15 rokov brigádovala a na veľa vecí zarobila sama. Do roku 2024 som mala ešte aj dve práce, čiže nemyslím si, že som lenivá a neviem si zarobiť. Áno, ten byt bola brutálna pomoc a mám šťastie ale to neznamená, že som horší človek. Potom mi vykričal, že ho irituje, že nakupujem v značkových obchodoch a vyhýbam sa Primarku - ja si radšej kúpim pár kvalitných kúskov a nosím to roky a podobne. A ešte mi vykričal, že ma zaujímajú iba peniaze a sex.. Len pre info, ja mám 28 a on 34..

enmery
11. feb 2026
@anonym_autor

@enmery pochadzam z dosť toxickej rodiny ale snažím sa to riešiť.

@anonym_autor Rieš to, lebo raz s takýmto skončíš ale ver mi, nič pekné TO NEBUDE. A s týmto skončí,inak sama založíš ďalšiu toxickú rodinu. Až mi chlpy stoja z toho chlapa.

luccys
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak najvyssi cas zmenit to..inak prejdes z jedneho psycha do druheho.

minenkaa
11. feb 2026
@anonym_autor

on mi ešte povedal že čaká odprosenie za to ako sa správam a že by ho potešilo nejaké prekvapko keby mu pripravim :D

@anonym_autor veď mu sprav prekvapilo ,rozid sa s ním cez SMS ,také prekvapilo bude mať ,že mu sánka spadne na zem

anonym_5bfe8c
11. feb 2026

@anonym_autor fuj az ma naplo, typicky narcis. Daj si pohov od chlapov a ries svoju sebahodnotu. Ty neries co hovori okolie, ty ries seba, lebo ziadna psychicky zdrava zena sa nebude vlacit 3 mesiace s debilom, ani 3 hodiny by som s nim nevydrzala🤨

minenkaa
11. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor veď mu sprav prekvapilo ,rozid sa s ním cez SMS ,také prekvapilo bude mať ,že mu sánka spadne na zem

@minenkaa prekvapko

anonym_7d1b06
11. feb 2026

@anonym_autor Muž, ktorý nosí čelenku pre morské prasiatko na hlave nie je ok .... Od takého utekaj čo najďalej.

brrunetkaa
11. feb 2026

Áno všade je niečo a nikto nie je dokonalý ale radšej budem sama ako s takýmto nimandom. Diskusii keď sa žeby uspokojili s hocičím čo išlo okoli tu je veľa. Ruky preč a určite ta postretne niečo lepšie

haley7897
11. feb 2026

Ja som len prečítala začiatok "stretávam sa z niekým 3 mesiace a mám zmiešané pocity..."
Mat zmiešané pocity a to ešte v začiatkoch ked sa každý snaží vyzerať v najlepšom svetle je "tell-tale" znak, ze tento človek nieje pre teba.
K zvyšku je aj škoda strácať cas niečo písať. Sama vidíš, ze si narazila na vadný kus.

sara07
11. feb 2026
@anonym_autor

ja sa pýtam preto, lebo mne to nepríde ok ale z okolia neustále počúvam reči: všade je niečo a nikto nie je dokonalý

@anonym_autor ale toto je uplne že totálny blbec
ak on doraba po 3 mesiacoch čo bude neskôr
nerešpektuje neakceptuje tvoj názor nie to prosbu
jeden jediny dôvod prečo by ste mali byt dalej spolu
to ta vyjde lepšie už gigolo normálne , prečo si vo vztahu ked vieš že to už teraz škripe , čo čakaš na prvu facku alebo ?

sara07
11. feb 2026
@anonym_autor

ďakujem vám.. iba ste ma uistili v tom čo mi intuícia sama hovorila.. len okolo na mňa tlačí dosť, že nemám preberať.. ale sama citim že toto nie

@anonym_autor a my žijeme v ktorom storoči ?
je normálne že napr baba žije aj sama , teraz to nie je hriech ani hriech rodiny že žena sa musi vydat stoj čo stoj
pochadzaš z toxikej rodiny , máš zarobene na dalšiu

anonym_dc7288
11. feb 2026

Toto nemas za potreby, nevyrovnaneho, ziarliveho scipaka, v umelych handrach z primark. Ukonci to, narusenu socku ozaj nepotrebujes❗

euka210
11. feb 2026

@anonym_autor po 3mes riesi fakt hluposti. Co ma na Teba co kricat. Rychlo sa vyfarbil. Je to proste debil, rychlo od neho prec.

anonym_dc7288
11. feb 2026

🤣Prekvapko🤣

Posledny chod-Rozchod.

Ako toxicka bola tvoja rodina, to oni do teba hudu, ze kazdy je nejaky....?

pasomnica
11. feb 2026

No to je ukážkový idiot a by ma zaujímalo, kto z okolia ti vraví, že toto je normálne správanie alebo len nejaká maličkosť, ktorú máš prehliadnuť lebo nikto nie je dokonalý. Stavím sa ešte, že keď sa s ním rozídeš tak začne robiť divadielka, obviňovať ťa, aká si zlá, namyslená zlatokopka a začne ťa ohovárať. Keď tak sa s ním hneď rozíď a zaujímala by ma ozaj jeho reakcia, keby si sa potom ešte ozvala.

viestta
11. feb 2026
@anonym_autor

ja sa pýtam preto, lebo mne to nepríde ok ale z okolia neustále počúvam reči: všade je niečo a nikto nie je dokonalý

@anonym_autor ale tento tu je naozaj dokonaly. Dokonaly blbec, priam ukazkovy. Mohol by sluzit ako nazorna ucebna pomocka.

miadi
12. feb 2026

Nechutny chuj toto je a Mozes byt stastna ze sa tak rychlo vyfarbil . Nie az po svadbe a decku ., Pozri to stym ex co ti robi je manipulator . V zivote mi toto nikto nerobil . Mne je az na 🤮ked citam o nom a jeho trapne nazory ako ta ponizuje zhadzuje nici ti sebavedomie no ty ho Podla mna uz mas poriadne znicene inymi ludmi. Niekto dalsi je toxicky v tvojom
Zivote ten co ti trepe ze nemas preberat . Mas len 28r mas svoj byt. Si ulovok . Trochu si ver ze na svete kde je bilonov chlapov ie aj nejaky akurat pre teba . Maj nejake naroky . Prve mesiace rok dva by si mala byt uzasna Bohyna .. pre zalubeneho chlapa . Najkrajsia najsikovnejsia najmudrejsia najzabavnejsia aku kedy stretol . Niekto kto si ta bude vazit a oceni ze mas vkus aj ze si vies zabezpecit co chaces . Normalny chlap si tvojho ex v rakusku nebude stalkovat ani ti robit vycitky .. uplne nepodstatne . Tento je kopec 🚩🚩⛳️🚩⛳️🚩⛳️ vyhrava cenu mega vôl roka MK ., skus si najst nejaku kamosku co ti pomoze so sebavedomim . Alebo skus terapiou a ries tie toxicke vztahy z decstva . Lebo je fajn ze mas pochybnosti .. ale to nestaci tu mala byt razna reakcia este k tomu len 3m vztah . Si mlada mas kopec casu na hladanie idealneho partnera . To ze sa blizi o 2r 30 nic neznamena aj o 10r mozes niekoho stretnut a mat dokonalu rodinku zivot . Len popracuj na sebe na asertivite nenechaj sa emocionalne vydierat . Ver tomu ze si zasluzis niekoho milion x lepsieho ako tento zakomplexovany odpad . Daj mu prekvapko rozchod na Valentina . Cez sms 😆

anonym_834622
12. feb 2026
@miadi

Nechutny chuj toto je a Mozes byt stastna ze sa tak rychlo vyfarbil . Nie az po svadbe a decku ., Pozri to stym ex co ti robi je manipulator . V zivote mi toto nikto nerobil . Mne je az na 🤮ked citam o nom a jeho trapne nazory ako ta ponizuje zhadzuje nici ti sebavedomie no ty ho Podla mna uz mas poriadne znicene inymi ludmi. Niekto dalsi je toxicky v tvojom
Zivote ten co ti trepe ze nemas preberat . Mas len 28r mas svoj byt. Si ulovok . Trochu si ver ze na svete kde je bilonov chlapov ie aj nejaky akurat pre teba . Maj nejake naroky . Prve mesiace rok dva by si mala byt uzasna Bohyna .. pre zalubeneho chlapa . Najkrajsia najsikovnejsia najmudrejsia najzabavnejsia aku kedy stretol . Niekto kto si ta bude vazit a oceni ze mas vkus aj ze si vies zabezpecit co chaces . Normalny chlap si tvojho ex v rakusku nebude stalkovat ani ti robit vycitky .. uplne nepodstatne . Tento je kopec 🚩🚩⛳️🚩⛳️🚩⛳️ vyhrava cenu mega vôl roka MK ., skus si najst nejaku kamosku co ti pomoze so sebavedomim . Alebo skus terapiou a ries tie toxicke vztahy z decstva . Lebo je fajn ze mas pochybnosti .. ale to nestaci tu mala byt razna reakcia este k tomu len 3m vztah . Si mlada mas kopec casu na hladanie idealneho partnera . To ze sa blizi o 2r 30 nic neznamena aj o 10r mozes niekoho stretnut a mat dokonalu rodinku zivot . Len popracuj na sebe na asertivite nenechaj sa emocionalne vydierat . Ver tomu ze si zasluzis niekoho milion x lepsieho ako tento zakomplexovany odpad . Daj mu prekvapko rozchod na Valentina . Cez sms 😆

@miadi Tebe sa čo stalo? Buď som to ja predtým neregistrovala alebo ...nebola si predtým taká vulgárna

jaskolka
12. feb 2026

Už dávno si mala ho poslať kade ľahšie,daj na svoju intuíciu.

motylik2559
12. feb 2026

@anonym_autor Autorka, cim skor s nim utni kontakt, ved to je totalny idiot. On ta ponizuje uz teraz, a to ste len v totalnych zaciatkoch. Co by bolo neskor? Radsej sa ho zbav, tento "vztah" ti nic dobre neprinesie.

klaridka
12. feb 2026

To je vôl... verím, že si ho už prekvapila a rozišla sa s ním...

miadi
12. feb 2026
@anonym_834622

@miadi Tebe sa čo stalo? Buď som to ja predtým neregistrovala alebo ...nebola si predtým taká vulgárna

@anonym_834622 nemam pocit zeby som urazila autorku . Nic sa mi nestalo len nemam trpezlivost s takymi uboziakmi co ponizuju zeny . Chcem aby sa spamatala . Ja Neviem kde na takych chodite . ? Tebe sa zda jeho chovanie ok normalne ? Slovo chuj nepovazujem za vulgarizmus ako kkt Raz za cas ho tu pouzijem ked treba ., a vôl je tiez slušna nadavka pre tohto “ pâna” Nepozname sa osobne kludne ma maj za vulgarnu ak to ma pomoct autorke . Lebo je total vlažna k tomu ako otrasne sa k nej chova . Niekedy to treba cloveku raznejsie povedat nech sa zobudi. Ak mas nieco proti Mne bolo by korekrnejsie napisat to pod svoiim Nickom Lebo co si o mne mysli anonym ma nikdy netrapilo . Takro mi to pride len ako kritika niekoho co ani len ten svoj Nick nevie k tomu dat .Nezvyknem nadavat ale tato tema ma vytocila . Preco by Niekto chcel buducnost s takym clovekom Ved ju len nici. Irituje ma tento masochismus zien . Uplne zufale byt s takymto manipulatorom . Toxicky clovek ale Moj verbalny prejav sa ti tu zda problem 🤣ok prajem krasny den . Uz nemam co dodat .😊

anonym_05dd47
12. feb 2026
@anonym_autor

on mi ešte povedal že čaká odprosenie za to ako sa správam a že by ho potešilo nejaké prekvapko keby mu pripravim :D

@anonym_autor 🤣🤣🤣

arek00
12. feb 2026

@anonym_autor ak ste spolu tri mesiace a toto riešiš... tak to nie je dobre. Mal som podobnu babu len dva mesiace, radsej som cuvol a dobre som spravil.

autor
12. feb 2026
@miadi

@anonym_834622 nemam pocit zeby som urazila autorku . Nic sa mi nestalo len nemam trpezlivost s takymi uboziakmi co ponizuju zeny . Chcem aby sa spamatala . Ja Neviem kde na takych chodite . ? Tebe sa zda jeho chovanie ok normalne ? Slovo chuj nepovazujem za vulgarizmus ako kkt Raz za cas ho tu pouzijem ked treba ., a vôl je tiez slušna nadavka pre tohto “ pâna” Nepozname sa osobne kludne ma maj za vulgarnu ak to ma pomoct autorke . Lebo je total vlažna k tomu ako otrasne sa k nej chova . Niekedy to treba cloveku raznejsie povedat nech sa zobudi. Ak mas nieco proti Mne bolo by korekrnejsie napisat to pod svoiim Nickom Lebo co si o mne mysli anonym ma nikdy netrapilo . Takro mi to pride len ako kritika niekoho co ani len ten svoj Nick nevie k tomu dat .Nezvyknem nadavat ale tato tema ma vytocila . Preco by Niekto chcel buducnost s takym clovekom Ved ju len nici. Irituje ma tento masochismus zien . Uplne zufale byt s takymto manipulatorom . Toxicky clovek ale Moj verbalny prejav sa ti tu zda problem 🤣ok prajem krasny den . Uz nemam co dodat .😊

@miadi ja oceňujem čo si mi napisala a ďakujem!!🙂 neprides mi vulgarna a dokym nenadavate a neuraze mna tak som ok 🙂)

mysicka36
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Také kopačky by ho mohli prekvapiť nie? Smelo do toho. A ešte mu na to povedz, že pre neho niesi dosť dobrá a preto ho ponecháš nejakoj lepšej 😀

A napíš nám potom, či bol dostatočne prekvapený.
Dievča maj sa rada, nenechaj sa zdeptať. A ten kto ti radí prehliadať takéto red flag, nech si ho berie čím skôr.

mysicka36
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To mi je ľúto, ber to ako varovanie, že takto žiť nechceš. Máš na výber, si mladá perspektívna a potrebuješ niekoho, kto ťa bude podporovať a posúvať vpred.

mysicka36
12. feb 2026

@anonym_autor
"Čo ma však fascinuje je to, že on ho stále spomína a ak náhodou nechcem niečo urobiť tak vždy povie: ale do rakúska si vedela za ním chodiť a cestovať x kilometrov. Alebo hádam toto ti nebude robiť problém keď ti nevadilo sa trepať až do Rakúska."

Ja s mojou asertivitou by som mu v tom momente vyšplechla, že to preto, že ak mi za to niekto stojí, pôjdem za ním aj na kraj sveta 😝

anonym_d5aac4
12. feb 2026

@anonym_autor toto riesit po 3m.? utekaj co najdalej

zanka777
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale čosi vôbec ho nerieš ďalej je to zakomplexovaný hlupák ... Vidí že si nemôže dovoliť veci ktoré by chcel pre seba pre teba tak to bude okato hádzať na teba a robiť z teba rozmaznanu zlatokopku..... Je to idiot

anonym_dc7288
12. feb 2026

Dufam, ze uz mas jasno🤣aj po tejto jednomyselnej nalozi...( Ziadne daj mu sancu, on je je v jadre dobry, on to tak nemysli) ale jednoznacne ruky prec, vcera bolo neskoro a utikej Foreste! Co ma este zaujalo a prehliadla som je jeho vek-ten uz musi mat pruserov u zien za sebou, alebo preco tak tlaci na pilu, ked sa neozeni-nezdedi, ci co riesi, kazdopadne 34.r.nebrat, u ineho fajn vej, lenze toto uz je zvyknute, ze zivi len seba a tebe na rodicaku neda euro... . A dufam, ze s nim nesexujes, ked ti uz stihol vycitat aj sex, ze mas rada... 👠