Ako zvládnuť partnerské problémy po zmene zamestnania?
Odkedy som začala robiť ide to medzi nami s manželom dolu vodou.je pravda,že je na deti sam keď robím cely deň,verím ze je unavený,domácnost,práca deti.byva nervózny a jeho odpoveď keď sa chcem rozprávať ze si ho nemám všímať keď je nervózny. Ale ja takto fungovať už neviem
Tak ak je vyšťavený, tak nečakaj konverzáciu. Každý je nejaký. Ak po tebe a deťoch nekričí, nie je agresívny, len chce mať pokoj, tak snáď to nie je až tak zlé.
ze je na deti sam? nerozumiem...on je namaterskej a ty robis?
Nech to je ako chce, uvedomte si obaja, ze tato situacia je docasna, deti rastu, budu stale viac samostatnejsie.Treba ich ucit podielat sa v zavislosti od veku na domacich pracach, udrziavat si poriadok v izbach, spinavu bielizeñ do kosa na bielizeñ atd.... A aby ste aj vy dvaja mali cas na seba
Netlač sa naňho. Je unavený a chce kľud
Ked robis cely den, ale nerobis kazdy den cely den, ked mas volno sa zasa ty staras, teda predpokladam. Spravte si nejaky spolocny vylet a ak je moznost dajte aj deti k starym rodicom a chodte na welness. S detmi na vylet a bez deti na welnes, nemozete byt ani v stereotype.
Prilis unaveny clovek prepina do nudzoveho rezimu... a potom to takto vyzera...
Ked je unaveny,nechaj ho vydychnut. Ja to mam tak,ked pridem unavena z prace potrebujem aspon pol hodinu,hodinu byt ticho,nerozpravat nic dolezite neriesit. Porozpravat sa mozte inokedy. Takto nejako funguju matky na materskej,vecne nervozne a muzi sa cuduju,ze ich doma necaka nastajlovana,usmiata zen. Vy to mate naopak.
Ako dlho to trvá? Treba len prečkať určity čas, kým sa veci zabehnu. To môže chvíľu trvať. Neriešiť zbytočne žiadne veci, všetko pocka. Od prerábky až po jednoduché upratovanie.
A muž do práce nechodí
Nebolo dostatocne vysvetlene ako to u vas vyzera. Parner je na otcovskom doma detmi na pol roka , a Vy ste islib robit? Cely den znamena co? Kolko hodin denne robite a kolko dni v tyzdni? Ake velke su deti, chodia do skoli, skolky .. ci ako? Od toho zavysi velmi vela. Ja som tiez doma s dcerou, manzelka chodi na vysku, povinny prax, robota . Ma len nedelu volnu , ale aj vtedy sa bud uci bud pisla bakalarsku pracu, uci sa na statnice/skusku. Takze skoro cely den som s malou ja. Ked som chodil do roboty tak : staranie sa o dieta, robota a spanie. Na nic ine som cas nemal. Da sa vydrzat, ale nie kazdy ma rovnaku povahu
Prepáčte ale nebola som tu. No práveže on tiež robí,ráno zavaza deti do školy,potom ide do prace a z prace po nich. Ja robím 12stky,jasne ze mam aj voľno.Snazim sa deťom venovať najviac
Muž chce mať všetko dokonale.v domácnosti,vonku na záhrade.Chapem,že je to na neho veľa,koľkokrát .som mu povedala,že bordel neutečie. Ja keď som doma,tak sa zoberie a ide niečo robiť,že to na čo nema čas pri deťoch. Ale haló aj ja som tu,ako manželka mu hovorím. Proste je to cele ochladnute,mam pocit. Pritom že ma miluje,ale necítim tu lásku.Raz ma sklamal,že si vypisoval s inou,ale to je už iný príbeh. Odvtedy proste je to na figu všetko.

Nechaj ho vydychnut. Kym to nehori, tak sa porozpravat mozte aj inokedy.