Ako zvládnuť pocity, keď ex má novú priateľku
Ako sa citite, ked viete ze vas ex prave teraz si niekde uziva s novou a vy ste doma osamela? Ja som mu dala kopacky lebo bol nemozny, ale dnes som videla ako si viezol domov jednu pekbu babu. Cele telo sa mi az chceje, neviem ci jedom alebo zavistou. ale som si ista ze som urobila dobre... teda myslim ...
Vsak si uzivaj, ze si sa ho zbavila. Co teba trapi co robi ten nemozny chlap?
No stve ta, ze ty si mu dala kopacky, ty stale nic a on si uz nasiel krajsiu od teba ... Myslela si si, ze ako bude dlho za tebou smutit a stve ta, ako rychlo ta nahradil.
Však je už ex, nie je dôvod,aby ťa trápilo, že s kým si užíva .
Nájdi si aj ty nového priateľa a nezaoberaj sa tým čo robí muž, ktorý je už minulost
@anonym_autor No a ? Veď už je ex. Čo ho stalkuješ ?
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 keby máš 15 pochopím. Ale ty si dospelá svojprávna žena?
Netuším ake sú vtedy pocity ,neviem o živote bývalého nič ,veď ak ma nejakú je to jeho zivot ,ty tiež môžeš mať niekoho
@anonym_autor ja absolutne nerozmyslam nad tym co moj ex robi 🤣
@anonym_autor este mozes aj umierat na rakovinu...tak sa tes zo zivota ze mas sancu zit a zmenit veci...ak tvoj EX nebol pravy,. tak to tak malo byt
@anonym_autor tak ked si myslis, ze si urobila dobre, tak to neries. predstav si, ze by si ho mala v momente pri sebe a hned ta prejde jed. mozno ta dotycna je rovnako nemozna ako on. sustred sa na buducnost.
Skôr si mala mať iné pocity. Ľútosť, súcit s novou frajerkou a radosť , že si sa ho včas zbavila. Ju to ešte len čaká...
Mozno nebol az taky nemozny,?
To je iba ublížené ego, podľa mňa je úplne normálne a ľudské, že človeka pichne, keď vidí ako rýchlo sa cez neho dokázal niekto preniesť... to len tu nikto nikdy nežiarli, je perfektne sebavedomý, dokonalo ovláda svoje emócie a je vždy nad vecou... podľa mňa sú tvoje pocity normálne, dôležité je to ako sa ku nim postavíš a ako to spracuješ...
Dala som mu kopačky lebo ma podvádzal, akože mi bolo absolútne fuk s kým a kde sa váľa. Bola som rada že sa mi včas otvorili oči, a zbavila som sa ho.
Po pár mesiacoch som si našla 100%lepšieho a keď mu milenka dala kopačky a chcel sa vratit tak som poslala kade ľahšie
Tak ex ocividne neplace do vankusa, ale naopak sa zariadil a ty si na vlastne oci videla, ze je možny az- az 🙂 Zariad sa aj ty, ak si to ukoncila, asi si mala na to dovod 👍
@anonym_autor citia sa osamela..keby niekoho mas bolo by to jedno 🙂
@anonym_autor ak by si si tak bola istá, nespytala by si sa ... žiarliš, rsp zavidiš, nie je jej, ale jemu, že sa z toho dostal skôr , ako ty

Nijako. Ked som sa ja rozisla s ex a mala som na to dobre dovody, tak mi bolo uplne jedno kde, kedy a s kym si uziva 🙂.