Ako zvládnuť rozchod a odchod od partnera?
Ako dlho vam trvalo odist do vlastnej novej domacnosti?
Co ste robili ked vam robil prieky a naschvaly?
Ja sa bojim ze mi nebude chciet dat nic,ani ziadne zariadenie. Pocuvam len vyhrazky, ze nemam na nic narok.
Ani na deti...proste psycho...
Kontaktuj intervenčné centrum v tvojom okolí. Budú Ti vedieť poradiť a podať pomocnú ruku. Ak Ti to pomôže,takéto vyhrážky používa každý magor, tyran, manipulátor a narcis a ženy sa zľaknú, lebo si vždy vyberajú submisivnu a hlavne veľmi empaticky založenú osobu. aj s tymto ti budu vediet pomôct v centre. A na čo, či nemáš právo tomu xoxotovi vysvetlí sudca. Tam mu hrebienok sklapne.
@anonym_autor a máš nárok? Okrem deti samozrejme.
@anonym_autor a máš nárok? Okrem deti samozrejme.
@kavasmliekom Nabudúce si radšej prisadni ruky, ako toto napísať osobe v takejto situácii.
@kavasmliekom Nabudúce si radšej prisadni ruky, ako toto napísať osobe v takejto situácii.
@enmery precoo?! Byvalka mojho brata nemala narok na nic a ma vsetko,,este aj jeho dom (on je proste trulo).. a keby socialka vedela co robi, zrejme, ani tie deti by jej nenechali.. autorka uvod.pridpevku, tym som nechcela povedat, ze si rovnaka, len to, ze jedna strana pribehu je len jedna strana..nepozname - nevieme
@enmery Nema si preco sadat na ruky. Mozeme citit sucit a chut pomoct, ale stale tu mame zakony. Netusime ci su manzelia, alebo len spolu ziju. Netusime kde byvaju - podnajom? Jeho? Jej? Spolocny? Vlastny byt/dom? Jeho? Jej? Spolocny? Takze tato otazka je uplne na mieste. Prave teraz autorka nepotrebuje falosny sucit a hladkanie po pkeci.
Autorka - ano, vacsinou su to silacke reci, ale aj nie. Ty musis vediet, coho by bol schopny. Urcite sa obrat na institucie v tvojom okoli, potrebujes viac druhov pomoci. Kazdopadne - si silnejsia ako si myslis. Len si musis verit a vsetko sa da nejako vyriesit. Na materialne veci sa vykasli, nech sa nimi aj zadrhne. O byvanie sa pobi, ak mas narok. Nedaj sa zastrasit. Drzim palec.
@anonym_autor To,že my sme sa na všetkom dohodli a majetok išiel na polovicu, ti je na dve veci. Ste manželia? Kto je na LV nehnuteľnosti, v ktorej žijete? Dala si príliš málo informácií. Ale primitívni muži sa veľmi radi vyhrážajú, hlavne tým, že nedajú žene deti, lebo vedia, že to ju naplaší najviac. Vo väčšine prípadov majú potom problém stráviť s nimi jeden víkend v mesiaci. Toho sa neboj, deti sú tak tvoje ako aj jeho, treba podať na súd návrh na neodkladné opatrenie a zverenie detí do tvojej starstlivosti. Ak sa nedohodnete, či bude striedavka, alebo kedy si ich bude brávať, rozhodne súd, nie tvoj muž. Hlavne sa nedaj zastrašiť, nekomunikuj s ním o tom
@enmery Nema si preco sadat na ruky. Mozeme citit sucit a chut pomoct, ale stale tu mame zakony. Netusime ci su manzelia, alebo len spolu ziju. Netusime kde byvaju - podnajom? Jeho? Jej? Spolocny? Vlastny byt/dom? Jeho? Jej? Spolocny? Takze tato otazka je uplne na mieste. Prave teraz autorka nepotrebuje falosny sucit a hladkanie po pkeci.
Autorka - ano, vacsinou su to silacke reci, ale aj nie. Ty musis vediet, coho by bol schopny. Urcite sa obrat na institucie v tvojom okoli, potrebujes viac druhov pomoci. Kazdopadne - si silnejsia ako si myslis. Len si musis verit a vsetko sa da nejako vyriesit. Na materialne veci sa vykasli, nech sa nimi aj zadrhne. O byvanie sa pobi, ak mas narok. Nedaj sa zastrasit. Drzim palec.
@anonym_5ed01f Áno, má si sadnúť na ruky. Veci sa dajú povedať aj inak. Nie štýlom, ako jej to vykrikuje jej prepnutý magor. Či bitu ženu by si tiež udrela, lebo šak je zvyknutá...
@anonym_5ed01f Áno, má si sadnúť na ruky. Veci sa dajú povedať aj inak. Nie štýlom, ako jej to vykrikuje jej prepnutý magor. Či bitu ženu by si tiež udrela, lebo šak je zvyknutá...
@enmery no ty si dnes vstala asi zadkom napred. diskutujúca mala na mysli možno aj alternatívu, že autorka mohla prísť už do zariadenej nehnuteľnosti svojho frajera, urobili si zo dve deti, frajer ich asi živil. to nevylučuje to, že je magor, jednoducho ale zákony nepustia. ak všetko vlastnil frajer a autorka do toho nevložila nič, ani "korunu", tak si odtiaľ ani nič nemôže odniesť, veď to je pochopiteľné. ja som túto otázku tiež pochopila tak.
ak nabudúce autorka priblíži, čím prispela do domácnosti, nehnuteľnosti, atď., prípadne čo má zdokladované, potom jej môžu ľudia poradiť a potom by si mali v prípade takejto poznámky, ako ty hovoríš, prisadnúť ruky. inak nevidím dôvod.
@anonym_autor môžeš nám priblížiť situáciu, možno budeme vedieť poradiť. píšeš, že máš "novú" domácnosť, to znamená, ideš niekam do podnájmu alebo vlastného alebo k rodičom, to je fuk.
napíš nám však, čo také by ti mal dať a z akého dôvodu? či si to tam priniesla ty, či zaplatila svojimi peniazmi alebo ako? či ste žili spolu 10 rokov a zveľaďovala si bývanie spolu s ním alebo?
a deti ti nemôže odoprieť, tu si na MK pozri témy, ako postupovať pri deťoch. ale kým súd nerozhodne a nesťahuješ sa 200 km ďaleko, tak deti idú normálne s tebou. ale poriešiť to treba podľa zákonom daných postupov - sú tu na toto témy...
@enmery obycajna otazka, nic viac. Nemas dobry den a tak to necham tak. Maj sa.
@enmery nerozumiem.
.
Manzelia vyse 19 rokov, jedno dieta je male.
Mame RD aj nejake pozemky.
Ano zastrasuje ma uz dlhodobo ze od nas odide, potom ked som ja povedala ze chcem rozvid tak od vtedy peklo.
Ze mam ist byvat k ocovi do 1 izbaku on si jecha deti a vsetko lebo iba on na to zarobil podnikanim…
Sirry za preklepy ale zo stresu uz nespim a zle sa mi sustredi

@anonym_autor nepomôžem vám, len nechápem ako jeden rodič môže takto blížiť vlastným deťom. Myslím jeho. Deti všetko vnímajú a je jedno koľko majú rokov. Na smrteľnej posteli mu už bude neskoro ľutovať....