Ako zvládnuť Silvestra osamote?
Tieto Vianoce vôbec nemám vianočnú náladu. Cítim sa ako na nútenej dovolenke, radšej by som bola v práci, ale nedá sa. Posledné 4 roky som bývala už od 26./27. u priateľa, až do Nového roku. Silvester pre mňa znamená čas s ním, ale v lete sa so mnou rozišiel. Absolútne nemám náladu na nejaký Silvester. A neviem, kam sa "odpratať" budúci týždeň. Asi budem sama zavretá na byte.
@lindus_esterka noo, konkrétne road trip som videl 😂
...takmer som sa zľakol, že na Silvestra nebudem sám 😂
@milos81 tvoja vina, ze robis, by som ta zobrala sebou (lebo zensky orientačny zmysel 🤪)
@lindus_esterka a kam sa chystáš ?
@milos81 inspiroval si ma k vyletu ledva pred hodinou, este nemam itinerar 🤔
@lindus_esterka hmm, nooo ak by si počkala, môžeme ísť spolu a nemusíš riešiť orientačný zmysel 😁
@milos81 pockala dokedy 🤔
@lindus_esterka to záleží od toho, kedy vstávaš, ak na obed 😁 tak už nie veľmi dlho, 15:30 mám fajront 😉
@lindus_esterka kým príde zo Senca do BA 😂
Ja som si priala vyliať srdiečko a nakoniec tu sa vďaka mne dvaja ľudia nájdu 😂😅
@lindus_esterka vieš čo, nakoniec pozerám Slnko, seno, jahody 😅
*prišla
@milos81 nie 😀 lindus_esterka sa pýtala, že dokedy by mala počkať, tak som myslela, že odpoveď bude, že kým prídeš do BA za ňou 😀😀
@lindus_esterka mne dal kolega tip na Smrtonosnú pascu, že podľa neho je to typicky vianočný film 😀 a zas môj ex nemal rád akčné filmy. Asi si pozriem maratón Smrtonosnej pasci. A rovno za tým môžem aj všetky Mission impossible 😀😀 asi budem načas pozerať len akčné filmy 😅😅
Tak to som ako jediný skončil pri rozprávke na seznam tv ide Honza málem králem 😅
zazila som tie pocity...bolo to uz velmi davno...ale co je to silvester? za mna den ako kazdy iny, a ja ho naozaj nemam rada... vacsinou ho prespim, a malokedy o polnoci vyjdem von s manzelom pozdrvit sa so susedmi, lezie mi to na nervy, toto akoze veselenie, ja v tom nic nevidim...j
…ak Ťa to poteší, tak ja vyslovene neznášam Silvester. Tento idem normalne do prace a potom večer si pozriem telku a pôjdem spat. Ja osobne ani nechápem prečo to ľudia tak riešia. Jediný raz som bola na Silvestra na chate a bol to môj zatiaľ najhorší spoločensky zážitok za 37 rokov 🫣 takže odvtedy len pekne doma v pyžame
@autorka jooj ďakujem za pripomenutie, aj mne tu smrtonosnu pascu kamos odporucil ako vianocny film, tak si ju asi stiahnem 😃 a mission impossible je tiez fajn, mas dobre tipy, dik 👌😃
@lindus_esterka tak som rada, že som poradila 😁
A ďakujem všetkým diskutujúcim, ktorí niečím prispeli. Každý jeden komentár mi pomohol 🙂
urobi si pekny den.nieco dobre si uvar,turistika,vychadzka,klzisko,atd.mozes ist vecer na namestie.v kazdom meste je nejaky kulturny program.alebo chod a pomoz na charitu...rozdavat polievku,urob balucek bezdomovcom (v kazdom vacsom meste sa nieco deje,staci pogooglit),navstivit opustenych co nemaju rodiny (domovy dochodcov),chod vyvencit psa z utulku....joj.keby mam cas a som sama,tak ja mam tolko snov co by som isla robit.ja by som vyuzila posledny den v roku aktivne.ak ta nic nenapadne...tv,punc a deka to isti.ale asi by si mala ist medzi ludi
Ja ci mam vztah alebo nie, uz niekolko rokov zaspim v ten den tak o 21.30 h a vstanem si pokojne rano a dojedam zosusene chlebicky z vecera a popijam kavicku - to byvam pri centre BA, ani ohnostroj ma nezobudil ked byval 😀
Keď ti bude smutno príď ku mne som tiež sám

@rorino vďaka za povzbudenie