Ako zvládnuť situáciu s novou kolegyňou?
Ahojte, namiesto mňa prijali na oddelenie novú kolegynu a mňa dali na druhé. Cítim to ako podpasovku a viem, ze ona za to nemôže, ale myslíte, ze bude ok, keď ju zaucim len zaklad a moje "know how" na ktoré som počas 3 rokov prišla jej nepoviem? Mne to tiež nikto nepovedal a musela som na všetko prísť časom sama.
Pondelky nemôže robiť, tak budem musieť v pondelky robiť namiesto nej do večera. Ďakujem
Kolegovia boli somnou spokojní, nebola som konfliktná, prácu som si vždy robila na 100%. Cítili by ste to tiež ako keby vám porazili kolena?
@anonym_autor je to podpasovka zo strany zamestnavatela, zaucila
by som zaklad a zvysok nech sa zauci sama, plus ziadne poradenstvo nasledne
to nie je o nespokojnosti ale o tommze ta v pracinvyuzivaju a chovaju sa k tebe nepekne (veduci) , a za prechod by som si vyputala zvysenie mzdy, aj tak jej urcite dali viac ako mas ty
plus tie pondelky co budes musiet robit za nu to ako co je ?
potom nech ona za teba robi v piatky
sla
by som sa vazne porozpravat s veducim alebo aj nad nim a zaucit zaklad ok ale
tie pondelky no go u mna
Ahoj, ja by som kolegynu zaucila tak ako by som chcela, aby mna zaucila ina. Ku kolegom sa spravam kolegionalne. A to, ze rozbiehas nove oddelenie od nuly a zaucas kolegov ries s nadriadenym na hodnotiacom pohovore, su to dovovody nazvysenie platu/premie/ ine bonusy. Proste si sikovna, tak sa predaj. A ked si chces ustrit zaskolovanie, tak si procesy spis, to odovzdaj a len dovysvetluj

Ak to cítiš ako podpasovku tak si vypytaj termín u šéfa a povedz mu to. Viac nenarobis.