icon

Ako zvládnuť svokru, ktorá hodnotí všetko a všetkých a rieši môj osobný život?

13. jún 2025

Ahojte baby, musím sa trošku vyventilovať a možno sa aj niečo od vás naučiť, lebo ja už fakt neviem, ako to s pokojom zvládať. Moja svokra je typický snob, stále porovnáva, kto má aké auto, akú kabelku, koľko kto zarobí, kde bola dovolenka… No a najnovšie sa začala nenápadne (ale fakt „nenápadne“ 🙄) vypytovať aj na to, či ešte s mužom „žijeme“ ako manželia, keďže vraj pri kariére a dvoch deťoch to už asi nestíhame.A ja mám chuť jej povedať, nech sa stará o svoje veci. Ale môj muž len mávne rukou, že ju pozná a že ju netreba brať vážne. Lenže keď vám to niekto opakuje 5-krát do mesiaca, tak to ide aj na nervy, aj na psychiku. Máte niektorá skúsenosť so svokrou, ktorá rieši úplne všetko:od peňazí až po sex vo vašej spálni? Ako to riešite? Dávate jej to najavo, alebo sa tvárite, že ste nad vecou?

balerina2025
13. jún 2025

ano zial mam.
lenze su tam aj ine faktory, pre ktore sa s nou nestretavame. zial.

domiklik
13. jún 2025

Treba to svokre slušne ale rázne vysvetliť. Nič viac nič menej. Jej povahové vlastnosti nezmeníš ale hranice nastaviť vieš.

viestta
13. jún 2025

Vsak jej povedz na rovinu, ze nech sa spyta synacika ci je spokojny s jeho sexualnym zivotom, ze ty za neho nevies odpovedat. A za sebe jej povedz, ze si spokojna nadpriemerne.

martul
13. jún 2025

presne ako tvoj muž, nereagovať a hodiť s rukou. Ešte aby mi to išlo na psychiku?! Ale prosím ťa, povznes sa.

sissy27
13. jún 2025

Normalne jej povedz, nech sa stara o svoju <> a nie o tu tvoju, ze daleko prekracuje hranice slusneho zaujmu. Vobec by som si nebrala servitku pred usta v tomto pripade.

gejb
13. jún 2025

"Neboj sa Anička, stále sme ako králiky..A u vás to ako funguje? "
Toto jej šplechni a zaručene dá pokoj.

motylik2559
13. jún 2025

Sa jej opytaj, ci sa chce pridat, ked ti dava taku otazku😄 alebo sa spytaj protiotazkou ako to funguje u nej🤷‍♀️ ale s totalnym nadhladom a usmevom. Bud ju to odrovna a viac sa na toto nespyta a ked jej to stacit nebude, tak nastav jej hranice. Svokricka (pripadne menom, neviem ako ju oslovujes) budem rada, ked sa nebudete vypytovat na intimne zalezitosti mna a mojho muza, lebo sa zacnem vypytovat ja na vas intimny zivot az vam to polezie na nervy. Takze sa dohodnime, ze vas nebude zaujimat ten nas a mna ten vas.
Drzim palce

melanta
13. jún 2025

Nastav jej zrkadlo. Poviem poviem, ako to máme my, ale Janka, ty máš ako často sex? V tvojom veku sa to ešte dá? Nezarástlo ti to tam ešte? A následne jej povedz, že tieto reči nechcete počúvať, ani tie porovnávačky a ohováračky. A buď sa bude správať normálne, ale sa dvihnete vždy, keď začne. Ale potom sa aj reálne treba dvihnúť a odísť, aj keby vás prehovárala. Lebo ak raz povolíte, neuverí vašim slovám.

pralinka25
13. jún 2025

Vsak to vyuzi nech zavaruje deti aby ste mali viac casu.

maryetta
13. jún 2025

Na sprostu otazku sprosta odpoved.
Niekedy sa inac neda.

0silvia0
13. jún 2025

Z mojich skusenosti: ludia vekom stracaju zabrany, vypytuju sa aj na intimnosti. Neviem preco to tak je, ale vsimla som si to

otvorena
13. jún 2025

Vekovo je ako tvoja svorka ?.lebo toto mi príde take ako stará škola .. každého riešiť 🤷

sova7
13. jún 2025

Vzťahy s takouto vadnou rodinou by som si ani nezačala

1ryba
Odpoveď bola odstránená
jankalukasova
13. jún 2025

Ja by som chytila za ruku, že s ňou musím hovoriť, lebo som čítala článok, že starí ľudia majú často problém so stolicou a chceš vedieť či je všetko v poriadku a či teda už dnes bola a či chodí pravidelne a aké to je, či ju nič nebolí a brutálne by som tlačila do detailu (možno by sa fakt posrala....) a ideálne, keby mal ten rozhovor nejakého svedka.

vilma7
13. jún 2025

Tak jej povedz, ,e ak ta manžel 5 x denne nefikne, tak ideš s poštárom. Možno potom prestane;)

mdse
13. jún 2025

Ja by som povedala, že som spokojná s celým mojim životom, ale sexuálny život so svokrou preberať nebudem a ani ja na ten jej zvedavá nie som. Na psychiku by mi to nešlo, zarazila by som to zavčasu.

kristinka92
Autor odpoveď zmazal
hama007
13. jún 2025

Ako normálne by som jej povedala, že sexujete a dokonca aj na mieste kde momentalne sedí.... Snáď pochopí ✊😁

mane01
13. jún 2025

No vsak jej povedz, prepacte, ale vy sa nehanbite taketo veci sa pytat? Mozno jej to nedopina, ale kym sa neohradis razne, bude si mysliet, ze to je ok.

januska12323
13. jún 2025

Nehanbi sa a opýtaj sa jej to tiež. Niektorí ľudia nepochopia kým sa ich to netýka.

lubbi1
13. jún 2025

ona sa nezmeni, to je jasne. idealne by bolo, aby si si to s nou normalne vykomunikovala, lebo inak nic nevyriesis, sam od seba to nepochopi.

taktotedanie
14. jún 2025

Povedala by som jasne a razne aby pochopila
A viac by som sa k tejto teme nevracala, ak by zase zacala bud by som jej skocila do reci a pytala sa na nieco ine alebo ju rovno ignorovala