Ako zvládnuť toxický vzťah a nájsť rovnováhu?
Ahojte pred pár dňami som tu vytvorila diskusiu...
Že som chvíľu randila s chlapíkom (40 rokov, ja 38)
=> že náš vzťah bol viac menej o tom, že ja som upratovala a varila, on sa vyvaľoval, absolútne nejavil o mna zaujem... nikdy ma nikam nezobral, pripadalo mi to ako keby si hľadal upratovačku, hospodársku, niekoho kto ho bude obrábať a sex zadarmo.
Najkrajšie čo mi kedy povedal že v pohode varím, inak mi tak všeobecne hovoril ze som škaredá, hlúpa, mam zlu postavu a aka som celá nemožná ....
=> už je to rok odkedy sme sa rozišli, keď som "silná" a nepíšem mu tak mi píše či som v poriadku a čo je so mnou, inak mi píše že ma nechce, z času na čas mi pošle darček podstielku pre mačky alebo proteín (neznášam tie umeliny ) ale moje veci mi vrátiť nechce... ani stretnúť sa nechce ...
Ja mám za to ze so svojim (potencionálnym) partnerom sa chcem bavit otvorene a o hocičím => no tak som mu poslala link na tento môj prispevok ... dal si tu pracu ze aj okomentoval, opísal ma ako úplnú psychopatku, ktora je psychicky chorá a baví sa so mnou iba zo súcitu (to ma vobec neprekvapuje, aj na prvom rande mi hovoril ze jeho byvala je psychopatka ... asi všetky sme )
Popravde dost mi pomohli vaše názory a podpora v zmysle ze to nie je ok...a ze musim byt chorá na hlavu .... tak preto pisem znovu, čo si o tom myslite? Už je to rok a neviem sa od neho odpútať a beriem ho ako poloboha.
Zároveň želám vsetko najlepšie k meninám všetkým Luciám a ďakujem za všetky Vaše názory... aj tie horšie veď aj pád na hubu je krok vpred .
Idem pomali spať ľudia, ďakujem za všetky vaše odpoveďe.... je mi to úplne jasné že to nemám v hlave v poriadku keď som "zaľubená" do takehoto človeka ....
Skôr som sa Vás chcela opýtať, či to bolo správne že som sa rozišla (proste vždy keď som bola u neho som čakala kedy už budem konečne doma vo svojom klude.... ) ale najal som sa na neho namotala a zavesila....
nemusíte ma nazývať rovno psychopatkou, bola som zvedava ako by ste sa zachovali v mojej situácii ...
@martanka999 Bolo to správne. Ešte správnejšie by bolo toho psychosa úplne odstrihnut a začať sa liečiť.
@cimage ja mám práveže podla mna celkom v pohode postavu, 20 rokov som robila modelku, + som učiteľ Yogy, celý život cvičím športy od výmyslu sveta ... meriam 179cm, vazim 50kg ... ja som so svojou postavou spokojná...
Len on mi to vtlka od začiatku do hlavy ze som nechutná .... myslim si ze najväčší problem má s mojou výškou (ale mne to nevadí ze je o kusok menší) ... len asi jemu to dost vadí ... len to je clovek ktorému vadí asi tak uplne vsetko....
@martanka999 nepíš tu bulshity,najprv máš nemožnú postavu a potom si s ňou spokojná.......
TROLL
Ahoj, ten chlap má narcistickú poruchu osobnosti… vie presne čo robí a psychologicky ťa týra… tak tebou manipuluje aby si sa cítila, že je chyba v tebe… najlepšie čo môžeš urobiť je ho všade bloknut a úplne sa od neho odstrihnúť. Viem, že je to ťažké lebo si na ňom emocionálne závislá… je to ako droga ťažko sa od toho odvyká… ale ak sa k nemu nebodaj vrátiš bude ta len ďalej ničiť a vysávať z energie… úplne chápem ako sa cítiš aj môj bývalý bol takýto… stále ma iba kritizoval, dával dole, všetko čo som povedala bolo hlúpe, zo mňa robil chorú úplne ma manipuloval. Tiež ma mal len za handru. Mala som k nemu traumatické puto a ty máš k tamtomu Asi tiež… ale po rozchode keď sa ku mne dostali nejaké veci, konečne sa mi otvorili oči a už som videla aký je človek ako ma klamal, manipuloval, ponižoval… zhnusil sa mi… títo ľudia proste potrebujú stály pocit kontroly a vlastne majú strašne malé ego, tak si ho potrebujú Honit na druhých, vlastne im robí dobre keď ta môžu ponížiť…. Takže najlepšie sa úplne odstrihnúť , blokni ho aspoň kým sa od neho neodpútaš… uvidíš ako sa ti po vaše hneď vráti energia a iskra ….
@martanka999 prepac ale fakt nie si vpohode. Zene s normalnou sebauctou by stacila 1 poznamka na zlu postavu, inteligenciu,popripade 1 zla skusenost s nim s hned by bol vsade blokovany. Lenze ty sa v tom potrebujes rypat a rozpytvavat to. On je totalny loser, ktory si nevazi tvoju spolocnost, len podla mna pochopil,ze ty v nom vidis poloboha tak ti neda pokoj. Mozes si zalozit aj 100 takychto tema a hovorit aky je narcis a zaroven poloboh, ale pokial sa od neho nadobro neodstrihnes nikto ty nepomoze!!!! A utekaj za psychologom,toto sa neda inak vyriesit.
@denithestrange1993 ja ju zas chápem v tom, že niekedy je ťažké sa odpútať presne títo ľudia ta manipulujú tak že najskôr ti dajú dobro potom zas zlo a tak ťa skúšajú…. Dajú to len toľko dobra aby si neodišla a mala nádej. Fakt je to ako droga emocionálna manipulácia a keď ta presvedčia o tom že si na nič tak sa aj bojíš odísť. Ale snáď autorka otvorí oči lebo čím ďalej tak to bude horšie a horšie.
Ja ju zase nechapem,si sadomasistka,a mas rada,ze ta niekto ponizuje,uraza a ,,zneuziva,,,.
Nemas sa vobec rada,sebavedomie pod bodom mrazu hlbokom.Asi ho potrebujes,ked sa nevies od takeho debila odputat,este mi tu chyba zo par faciek,kopancov,vytrhnute vlasy a budes stastna prestastna,toto by ta cakalo.Nezostalo by to len pri slovach,ale aj pri tom fyzyckom tyrani.
Uz davno si ho mala bloknut,ked si na nervy zrus aj tu stranku,kde spolu komunikujete.Darceky vrat spet.
Ak to nedavas,tak sa odstahuj do ineho dalekeho mesta a tam zacni od znova.Aj s psychologom.
@martanka999 prestan sa chovat toxicky a bude vsetko ok.
@martanka999 si psychopatka
Ty s takym chmulom este komunikujes? Rok po rozchode? Ked nevedel z papule vypustit jedno pekne slovo na teba?
Rozum sa mi zstavuje
Blokni a neozyvaj sa, fuj to je az nechutne

Neverím že toto nie je trol.
@anonym_e34178 ja si myslim,ze nie je. Poznam nejednu taku zenu s podobnym uvazovanim.