Ako zvládnuť vzťah s narcistom?
Ahojte, máte niekto skusenosti s narcistom? Popripade viete poradiť odbornu pomoc ktorá sa zaoberá týmto problémom nie finančne náročnú ? Ďakujem
Presne tak, to čo si dovolia narcisti k najbližším si nedovolia k nikomu, neriskovali by žeby tu nepodstatnu osobu stratili alebo aby nevyzeral v ich očiach dokonalý.Pred nepodstatnými ludmi su ti najmilši, najspravodlivejší , ochotní pomáhať ale keď najbližší požiada o pomoc nieje cas alebo ma tisíce výhovoriek alebo sľúbi a slovo nedodrží.Cudzi ľudia su pre nich viac ako ti najbližší.Cudziemu by pomohol i o polnoci, toho najbližšieho by prekročil aj keby umieral.Su to hyeni v ľudskej kozi
@anonym_fb18e9
@anonym_98b3b5 Ja si ako dieta spominam, ze moj rodic urobil absolutnu dramu a dusno doma (z prkotiny) a potom zazvonil sused, moj rodic si obtrel tvar a otvoril dvere s takym usmevom, ze ja som len cumela ako zo sekundy na sekundu covek moze takto fungovat. A este aj my sme sa museli spolupodielat na tomto teatrale.

A inac toto oni presne potrebuju. Odbavit sa neohladuplne na najblizsich a potom si honkat ego na cudzich nepodstatnych ludoch. To ich doslova zivy.
OK asi sa idem vyvracat.
Presne tak, to čo si dovolia narcisti k najbližším si nedovolia k nikomu, neriskovali by žeby tu nepodstatnu osobu stratili alebo aby nevyzeral v ich očiach dokonalý.Pred nepodstatnými ludmi su ti najmilši, najspravodlivejší , ochotní pomáhať ale keď najbližší požiada o pomoc nieje cas alebo ma tisíce výhovoriek alebo sľúbi a slovo nedodrží.Cudzi ľudia su pre nich viac ako ti najbližší.Cudziemu by pomohol i o polnoci, toho najbližšieho by prekročil aj keby umieral.Su to hyeni v ľudskej kozi
@anonym_fb18e9