Ako zvládnuť žiarlivosť na úspešnú sestru?
Ahojte... v poslednej dobe som začala naozaj chorobne žiarliť na moju sestru. Je odo mňa o dva roky mladšia. Pár rokov dozadu vyštudovala pomerne zložitú výšku, získala nejakú prax a utiekla do zahraničia. Už tam žije druhým rokom, naši rodičia ju neustále navštevujú, chvália sa ňou, sú hrdí. Všetkým hovoria len o nej, ako je finančne zabezpečná, aká je šikovná. Ak príde na rodinné oslavy, točia sa iba okolo nej, všetci sa vypytujú iba na ňu. Ja mám manžela a dieťa, z dcérky sa všetci chvíľu potešili, no ako príde sestra, je debata hneď okolo nej. Hrozne žiarlim, pretože sestra nemá ani priateľa, ale očividne nemá o pozornosť núdzu. Už aj s manželom som sa kvôli nej hádala. Všetci ju obdivujú, že odišla a že je tak samostatná... mam dojem, že ja som tak nikoho nezaujímala. Je nejaký spôsob ako sa s tým vyrovnať?
@anonym_autor je to novinka, žije v zahraničí, pre niekoho strašný úspech 🤭 neboj sa, o pár rokov to už nebude nikoho zaujímať

@anonym_autor podla mna su na vine rodicia a rodina, ze medzi vami robia rozdiely. My sme surodenci kazdy na inej zivotnej trajektorii ale nikdy nam rodicia nedavaju najavo ze ty si viac,ty si menej,preco nie si ako...A teda ako sa s tym vyrovnat no dopriat sestre,ze je stastna a byt na nu pysna,zaroven vediet ocenit svoje kvality,vazit si svojich uspechov a pracovat na svojich cieloch.