icon

Ako zvládnuť zmeny v správaní manžela pred 50tkou?

30. apr 2025

Chlap pred 50 tkou

Tie, ktoré ste v dlhom manželstve 20+ vidíte na mužoch zmenu?Môj muž začal byť strašne nervózny, vlasy mu rednu a len čo príde z roboty by som ho najradšej ovalila panvicou.Jeden deň chytil amok, lebo som prala predložky spred domu a vraj som priniesla do kúpeľne mravce tak tam vykrikoval, že to nie je normálne nie je deň, aby prišiel domov a bol kľud🤔nahlásil si na piatok dovolenku, ale syn teeneger mu povedal, že v piatok majú písomku a určite idú do školy poobede pipol edupage, že majú riaditeľskej voľno a on si medzitým zrušil voľno a potom zúril, lebo som si dovolila mu povedať, že to mohol čakať, ze bude voľno, že načo si proaktívne niečo rušil a, že ho vždy všetci predbehnu ako každý rok.Kolega si hneď napísal volno a bol nasratý, že on musí ísť do roboty.Ze on príde z roboty a stále sa niečo deje, že on nemá čas sa ani prezliect a len príde domov a spustim.Pritom kľudu a pokoja ma dosť v podstate nič večer nerobí len sedí na gauči.Stava sa z neho ufrflany hlupák.A nie nebol taký😆
Sused je debil, lebo počas hokeja začne kosiť.Vecer sa osprchoval a ešte chcel na nas hodiť venčenie psov ja som išla spať a dôvod bol, ze jemu bude zima bol v sprche😉psov máme rozdelených a vecer chodí on.Tak mal ísť do sprchy neskôr, ale to nemohol, lebo pozeral hokej.Prestavaju má baviť takéto hrátky stále sa cíti urazený koľko má toho veľa, keď netreba pripomínať synovi, tak jemu.
Ani neviem kedy mal dobru náladu, lebo jeho hobby je asi byť nasratý na celý svet.Vidim v ňom jeho matku pre ktorú bol každý idiot čo otravuje a všetkej roboty vela.Ked mu poviem nech ide na futbal, do fitka a nech tu nesedí ako zduty pampuch tak on chce byť doma kde by chodil🫣
Frajerku nemá to viem 100%.Som z nich unavená.Ked išiel do roboty tak mi povedal, že nemám mu naplánovať celý víkend on chce oddychovať.Tak som sa dohodla so sestrou a pôjdeme s chalanmi preč.Tak, že super a čo bude robit on?Myslíte, že to je vekom?správa sa ako decko v období vzdoru.Mne to žily netrha, ale tým pádom si budem robiť večer svoj program pôjdem cvičiť a nech si robí čo chce.Chlapi v jeho veku u nas na ulici naháňajú malé deti, makajú okolo domu, chodia na služobné cesty on má z toho polovicu a aj to je veľa.

janickacrazy
30. apr 2025

To bude asi kríza stredného veku, každý to prežíva inak. Ale čo s tým robiť ti asi veľmi neporadim. Slováci sú všeobecne veľmi ufrflani a vekom sa to zhoršuje. Jedine jedným uchom dnu, druhým von.

romiada
30. apr 2025

Andropauza. Uvedomuje si že starne, že mu ubúda energia, vlasy, že možno iní majú viac (peňazí, dovoleniek, žien, sexu). Tak si to vyventiluje frflaním. Pre mňa je toto ukazovateľom nespokojnosti s ním samotným. Len bohužiaľ otravuje s tým aj Teba. Treba mu to povedať. Ak nepomôže, zbaliť sa preč, vypnúť telefón a ísť niekam s niekým pozitívnejšim. Aby si svet nemala rovnako čierny a otrávený ako on.

vilma7
30. apr 2025

Manžel a aj ja mame 49.rokov.
Nemusí to byť vekom, môže aj povahou.
Môj ké úplne v pohode, taky ako vždy, kmitanie okolo malých detí, majú takmer 6 a 8.5.
Takže o zabavumame postarané a nemáme čas na vylihovanie na gauči;)

ronie338
1. máj 2025

Môj otec si našiel v 52 frajerku o rok staršiu ako ja. A vyzeralo to podobne, nič nebolo dobre. Bol s mamou 30 rokov

nikushka8
2. máj 2025

Andropauza ak taky predtym nebol. Ako muzom ubuda testosteron (zacina to po 30tke), stavaju sa ufrflani a neznesitelni (pripad viacerych skoro 50tnikov v mojom okoli). Kamosky,co maju o 10rokov starsich (cca okolo 47) partnerov su z nich riadne na prasky. A je jedno,ze doma maju male deti. Mozno o to je to este horsie. Napr aj moj svokor bol pred vyse 10rokmi (mal cca okolo 55) horsi ako male decko, zahundrany, vsetci sa mu museli prispôsobovať inak bolo zle, nespolupracoval (chap,ze vsetci chceli niekam ist iba on sa dohadal,ze chce ist inam,tak sa mu muselo x ludi prusposobit 🤦‍♀️ atd. Malemu decku mozes dat trest,po zadku alebo ho proste zobrat za ruku,no co so starym zahundranym chlapom. A zrazu posledne roky zmena, ze ho ani nespoznavame aky je zrazu mily. Pevne verim,ze to bude aj vas pripad.