Akú výšku muža by ženy tolerovali?
Pre ženy : aká je vaša výška a o koľko cca cm nizsieho by ste boli ochotný tolerovať muža.
@ivik4 to bol priklad, ako ste vnimane vy, ked vnimate muzov pod 180 ako nizkych a nestacia vam, hoci ledva mozete mat vodicak.
Pokial ja urazam, v prvom rade urazate vy.
@babulkomale a čo? Keď ten driek ten vysoký chlap objíme rukami, pekne má blízko k tým pevným prsiam 😀 Zatiaľ sa mi nikto nesťažoval. Veď aj tým chlapim sa páči každému niečo ine. Všeobecne Tvoje komentáre vyznievajú ako jeden komplex voči nižším ženám.
@babulkomale a mimochodom, tebe sa páčia všetci chlapi? Vysokí, nízky, chudí, tuční, blonďáci, tmavovlasí, plešatí…? Lebo ak nie tak si potom tiež rasista.
@1ryba huuuuu, mala si vsetkych vysokych? Tak to si tam pridaj este nejaky privlastok 😃
@babulkomale tak tu mi skôr príde, že neuraz sa, ale máš sama komplexy zo svojej výšky. 185 cm u ženy je dosť netypické a asi nebol vtedy dosť velky výber chlapov vyšších od teba.
Podobne reči počúvam od kamarátky, co ma 183 cm , síce robila ešte nedávno modeling, ale chlapi utekajú a nie kvôli diskriminácii, ale aj tí mali chlapi si väčšinou dosť zakomplexovani a neznesú pri sebe vyššiu ženu. Máloktorý ma gule na to , aby bol so ženou vyššou o 10 -15 centi.
Inak z môjho okolia nepoznám ani jedného nízkeho chlapa, ktorý by si nikoho nenašiel kvôli svojej výške.
A áno je pre mňa antisexi nízky muž, aj môj ma o vyše 20 cm viac ako ja a to ja som vysoka, nebola by som s nim keby bol nižší, lebo by ma na začiatku nepritahoval a ani on by si so mnou vtedy nezačal kebyže mam sto kíl, lebo ho také typy nepritahuju. Nevidím na tom nič zlé ani diskriminacne.
@babulkomale ty si jednoducho primitivna a sprosta, tu nieje problem ziadna vyska. Debatou nic nevyriesime my s takym clovekom,mozno by Ti pomohol skor terapeut. Pa 🙂
@lakebabe moja svokra má 185, ale to je jedna v pohode žena 😀🤷 Len sa mi smeje z mojich 36 topánok.
@michaela329 málokto je so svojou výškou v pohode. Moja najlepšia kamarátka ma 156 cm jej muž ma skoro dva metre doteraz sa nad tým nikto nezamyslal ,ale teraz počujem prvý krát výškovy rasizmus. Inak môj švagor je krpaty omnoho nižší odo mňa a tiež v živote nemal problém so ženami ani frajerkami. To bude nejaký nový trend diskriminácie
@lakebabe moja mama a otec sú rovnakí 🙂 163. Ja som tiež nikdy tragicky nebrala, že nie som kozatá blondínka a chlapom sa také vedia páčiť, kozatý rasizmus vlastne.
@michaela329 keby len kozaty😂 keď počúvam chlapov okolo seba, ti si neberú servítku pred hubu pri ničom 😄 to je rasizmus vo všetkých oblastiach
@fadama keby sem chlap napíše aké najmenšie prsia by muzi tolerovali frajerke tak dostane vynadane do všetkého možného ;) ale keď sa jedna o výšku u chlapa tak tam už to lieta v pohode
@laffaeitt mam 170cm a manzel 165cm. Nikdy som neriesila vysku. Ako manzel povedal: v posteli sa to vyrovna. Poznala som aj vyssich muzov, ale ani jeden mi nepasoval ako tento moj nizsi. Sme spolu 16 rokov a nehodlame to zmenit. V zivote nejde o to, co si o tebe druhy mysli, napr o vyske partnerov. Pekny dnik 🫶🏻
@bonboniera no presne tak.
Muzi nizsi odomna ma odpudzuju. Musi byt vyssi aspon o 5cm, idealne viac, inak nic nebude.
@laffaeitt ja mám 163cm a mam vyššieho muža (175cm) a poznám len jedného muža, vysokého ako ja, je veľmi pekný, ešte si viem predstaviť mať takého nízkeho muža zároveň so mnou, nižšieho už nie. A aj on má vyššiu ženu a nikto nerieši.
@cukorfalat 😂 keby som sa mala uraziť na všetko, čo mi kedy chlapi povedali tak mam doživotne traumy😄 ale ešte som nikoho nepočula sa sťažovať na veľké kozy😄