icon

Akú výšku muža by ženy tolerovali?

laffaeitt
21. aug 2024

Pre ženy : aká je vaša výška a o koľko cca cm nizsieho by ste boli ochotný tolerovať muža.

1ryba
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
21. aug 2024

@ivik4 to bol priklad, ako ste vnimane vy, ked vnimate muzov pod 180 ako nizkych a nestacia vam, hoci ledva mozete mat vodicak.
Pokial ja urazam, v prvom rade urazate vy.

michaela329
21. aug 2024

@babulkomale a čo? Keď ten driek ten vysoký chlap objíme rukami, pekne má blízko k tým pevným prsiam 😀 Zatiaľ sa mi nikto nesťažoval. Veď aj tým chlapim sa páči každému niečo ine. Všeobecne Tvoje komentáre vyznievajú ako jeden komplex voči nižším ženám.

zara1996
21. aug 2024

@babulkomale a mimochodom, tebe sa páčia všetci chlapi? Vysokí, nízky, chudí, tuční, blonďáci, tmavovlasí, plešatí…? Lebo ak nie tak si potom tiež rasista.

babulkomale
21. aug 2024

@1ryba huuuuu, mala si vsetkych vysokych? Tak to si tam pridaj este nejaky privlastok 😃

lakebabe
21. aug 2024

@babulkomale tak tu mi skôr príde, že neuraz sa, ale máš sama komplexy zo svojej výšky. 185 cm u ženy je dosť netypické a asi nebol vtedy dosť velky výber chlapov vyšších od teba.
Podobne reči počúvam od kamarátky, co ma 183 cm , síce robila ešte nedávno modeling, ale chlapi utekajú a nie kvôli diskriminácii, ale aj tí mali chlapi si väčšinou dosť zakomplexovani a neznesú pri sebe vyššiu ženu. Máloktorý ma gule na to , aby bol so ženou vyššou o 10 -15 centi.
Inak z môjho okolia nepoznám ani jedného nízkeho chlapa, ktorý by si nikoho nenašiel kvôli svojej výške.
A áno je pre mňa antisexi nízky muž, aj môj ma o vyše 20 cm viac ako ja a to ja som vysoka, nebola by som s nim keby bol nižší, lebo by ma na začiatku nepritahoval a ani on by si so mnou vtedy nezačal kebyže mam sto kíl, lebo ho také typy nepritahuju. Nevidím na tom nič zlé ani diskriminacne.

ivik4
21. aug 2024

@babulkomale ty si jednoducho primitivna a sprosta, tu nieje problem ziadna vyska. Debatou nic nevyriesime my s takym clovekom,mozno by Ti pomohol skor terapeut. Pa 🙂

ivik4
21. aug 2024

@zara1996 vyskovy rasizmus je rovnaky strop ako tu minule jedna zadrela ze deti ktore nechodia s rodicmi na kazdu oslavu, budu trpiet generacnou traumou.
Na to nezabudnem 🤣

michaela329
21. aug 2024

@lakebabe moja svokra má 185, ale to je jedna v pohode žena 😀🤷 Len sa mi smeje z mojich 36 topánok.

zara1996
21. aug 2024

@ivik4 človek sa tu aspoň pobaví a zistí že je napríklad výšková rasistická sviňa 😀

lakebabe
21. aug 2024

@michaela329 málokto je so svojou výškou v pohode. Moja najlepšia kamarátka ma 156 cm jej muž ma skoro dva metre doteraz sa nad tým nikto nezamyslal ,ale teraz počujem prvý krát výškovy rasizmus. Inak môj švagor je krpaty omnoho nižší odo mňa a tiež v živote nemal problém so ženami ani frajerkami. To bude nejaký nový trend diskriminácie

michaela329
21. aug 2024

@lakebabe moja mama a otec sú rovnakí 🙂 163. Ja som tiež nikdy tragicky nebrala, že nie som kozatá blondínka a chlapom sa také vedia páčiť, kozatý rasizmus vlastne.

lakebabe
21. aug 2024

@michaela329 keby len kozaty😂 keď počúvam chlapov okolo seba, ti si neberú servítku pred hubu pri ničom 😄 to je rasizmus vo všetkých oblastiach

fotoarch
21. aug 2024

@laffaeitt mam 175 cm. S fesakom 185 cm som uz rozvedena. A sucasny chrustik ma 162 cm ale srdce a intelekt zavratnych cisel . Neplanovala som, ale neda sa odolat dobremu partnerovi. Spoznali sme sa cez pismenka, tok spolocnych myslienok, rovnaky humor ..

bonboniera
21. aug 2024

@fadama keby sem chlap napíše aké najmenšie prsia by muzi tolerovali frajerke tak dostane vynadane do všetkého možného ;) ale keď sa jedna o výšku u chlapa tak tam už to lieta v pohode

1ryba
Autor odpoveď zmazal
sue155
21. aug 2024

@laffaeitt mam 170cm a manzel 165cm. Nikdy som neriesila vysku. Ako manzel povedal: v posteli sa to vyrovna. Poznala som aj vyssich muzov, ale ani jeden mi nepasoval ako tento moj nizsi. Sme spolu 16 rokov a nehodlame to zmenit. V zivote nejde o to, co si o tebe druhy mysli, napr o vyske partnerov. Pekny dnik 🫶🏻

minenkak
21. aug 2024

@sue155 presne, ja mám ešte menšieho a vždy sa smejeme keď sa objímame ,že on presne na mňa narástol,aby mal všade blízko

fadama
21. aug 2024

@bonboniera no presne tak.

thekacicaa
21. aug 2024

Muzi nizsi odomna ma odpudzuju. Musi byt vyssi aspon o 5cm, idealne viac, inak nic nebude.

mamickalisticka
21. aug 2024

@laffaeitt ja mám 163cm a mam vyššieho muža (175cm) a poznám len jedného muža, vysokého ako ja, je veľmi pekný, ešte si viem predstaviť mať takého nízkeho muža zároveň so mnou, nižšieho už nie. A aj on má vyššiu ženu a nikto nerieši.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
22. aug 2024

@cukorfalat 😂 keby som sa mala uraziť na všetko, čo mi kedy chlapi povedali tak mam doživotne traumy😄 ale ešte som nikoho nepočula sa sťažovať na veľké kozy😄

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
22. aug 2024

@1ryba ved to je sto ľudí sto chutí, mam kamaráta co sa mu na ženách páčia veľké zadky typu Kim kardashian na iné ženy povie len ze sú kostitrasy😂 to isté máš aj s kozami niekto rád veľké niekto male😂

1ryba
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
22. aug 2024

@1ryba to hej ritny rasista 😂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
sasesoe
23. aug 2024

@laffaeitt ahoj, nenahnevaj sa, ale toto je tak strašne povrchné... Môžeš si nájsť aj o 20cm vyššieho, budete spolu šťastní, svadba, deti.. a potom príde nejaká nešťastná nehoda, ostane na vozíku a bude mať 150cm... To ho odkopnes, lebo už nie je vyšší vedľa Teba?