Akú ženu si dokážete predstaviť s týmto mužom?
Velmi casto tu kritizujete chlapov a mate na nich velke naroky , Preto by ma zaujimalo ako si podla vas predstavujete ze vyzera a co robi partnerka tohoto muza. Proste kto sa poda vas k nemu hodi.

@anonym_autor co to ma v ruke drink?
@anonym_autor co to ma v ruke drink?
@anonym_c738f7 podľa veku, ak je genZ, tak najskôr nejaký matcha smoothie health drink, ak starší tak vodka s džúsom 🤣
a podľa čoho by som to mala posúdiť, podľa tej červenej machule? či podľa čoho 😏
Hodí sa k nemu panvica, wok - vidím ako mi robí Tom Yum a chrumkavé kura s ryžou. A jeho brat robí na prízemí nechty 😂.
foti sa v "zariadeni" co je ocividne orientovane na nemovitejsiu klientelu (ani upravit zelen nevedia). Prisiel na to ze fotit sa je dobry napad. Foti sa s plastikovym prefarbenym drinkom s plastikovou slamkou. Cize z celej tej situacie srsi ze mu cely zivot unikaju "finer things of life" a ani o tom nevie a ani mu to nevadi . Jednoduchy clovek s jednoduchymi nazormi a myslienkovymi pochodmi. Priradujem Marienu z Bolerazu.
Wtf? Ani nevieme ako vlastne vyzerá, ani nevieme nič o ňom, vek, vzdelanie, záujmy… teda jediné podla čoho sa dá nieco povedať, je to, že sa to tu musí pýtať a pýta sa to takymto štýlom… čiže ak sa budeme držať toho, že vrana k vrane, tak jednoduchšia… prepáč, ale naozaj hlúpa a zle položená otázka
To mám posúdiť podľa oblečenia, postavy ohryzku alebo ucha?
@anonym_2120f4
@mareka49 a preco tu odsudzujete inach chlapov ked ani netusite ako vyzeraju?
Daj na výber ženy, ktoré treba priradiť. Ináč, ako ujovsky téma znela, taká aj je.
@anonym_2120f4
@mareka49 a preco tu odsudzujete inach chlapov ked ani netusite ako vyzeraju?
@anonym_autor lebo to nie je o výzore? Ale o ich vystupovaní tu a ako sa prezentujú svojimi príspevkami… s mojim mužom sa tiež k sebe asi nehodíme vizuálne, klaplo to na základe iných vecí…
Chlapec bude asi jednoduchsi...
Chlapec bude asi jednoduchsi...
@anonym_edbcf5 to vies z fotky? Alebo " podla seba sudim teba "
@anonym_autor To viem podla tej debilnej otazky z uvodneho prispevku.
@anonym_autor To viem podla tej debilnej otazky z uvodneho prispevku.
@anonym_edbcf5 Som rada ze si nam nieco povedala o sebe .
@anonym_autor povedz mi, kto normalny-vyspely prida na modry konik fotku s machulou na tvari a takou otazkou? To mame akoze hodnotit podla toho siveho oblecenia, ruky a hodiniek? Alebo pozadia? Alebo napoja? Keby si dal o sebe par viet tak by cela diskusia vyzerala inak. To naco si reagoval si podla mna pomyslela vacsina, co vidno aj na obsahu komentarov.
To je nejaká súťaž? Čo sa dá vyhrať? Toho pajáca? Či?
A čo hovoríte na toto muža:
@anonym_859c43 otras. tucny muz v bielych slim gatiach. to uz radsej ten hore v pyzamku
@anonym_859c43 toto je taky ten “pan podnikatel”, ktory sa hrdo vozi na aute na leasing, za posledne dva roky uz mal pizzeriu, firmu na upratovanie vchodov a teraz sa pokusa rozbehnut kaviaren v Sabinove. Nic z toho mu poriadne nevynasa, jeho zamestnanci maju minimalku a pracuju pod kamerou. 🤷🏻♀️😀
@anonym_859c43 pre Pána Jána, tie biele rifle to je des
Ten v bielom vyzerá ako cigán.
A ten v teplákoch mladé ucho.
Blondínka, napichane ústa, výrazne licenie, hlavne konzumovanie, vyzývavo oblečená v tigrivanom obtiahnutom tope s vytasenými prsiami a koženými nohavicami a nesmú chýbať min 10cm podpätky na platforme a kabelka YSL alebo Gucci jazdiaca na starom BMW alebo mercedese …… usudzujem podľa toho kde fotka vznikla nie podľa toho kto sa na nej nachádza keďže je tam vidieť muža, stredný vek, ležérne oblečenie a nevidieť ani tie pos*ate hodinky podľa ktorých by sa dala aspoň posúdiť finančná situácia dotyčného pána/muza/chlapca ……
Nuž blbá otázka = ešte blbsia odpoved.
@anonym_859c43 toto je taky ten “pan podnikatel”, ktory sa hrdo vozi na aute na leasing, za posledne dva roky uz mal pizzeriu, firmu na upratovanie vchodov a teraz sa pokusa rozbehnut kaviaren v Sabinove. Nic z toho mu poriadne nevynasa, jeho zamestnanci maju minimalku a pracuju pod kamerou. 🤷🏻♀️😀
@anonym_5d0de7 poznáš ho? Tiež si myslím, že už mal všetko. Nie je košičan?
Blondínka, napichane ústa, výrazne licenie, hlavne konzumovanie, vyzývavo oblečená v tigrivanom obtiahnutom tope s vytasenými prsiami a koženými nohavicami a nesmú chýbať min 10cm podpätky na platforme a kabelka YSL alebo Gucci jazdiaca na starom BMW alebo mercedese …… usudzujem podľa toho kde fotka vznikla nie podľa toho kto sa na nej nachádza keďže je tam vidieť muža, stredný vek, ležérne oblečenie a nevidieť ani tie pos*ate hodinky podľa ktorých by sa dala aspoň posúdiť finančná situácia dotyčného pána/muza/chlapca ……
Nuž blbá otázka = ešte blbsia odpoved.
@anonym_e32d87 Ty to myslis ironicky, ale necudoval by som sa keby sa sudruh uprimne a naozaj vovnutri potesil ze mu cudzi ludia priraduju zenu z tvojho opisu.