Aký bol váš najdlhší ukončený vzťah?
Aký bol váš najdlhší vzťah ktorý skončil? A prečo skončil.
9.5 roka.
5 rokov. Príliš veľké odlišnosti vo videní sveta. Nejdem hovoriť, proste sme videli svet inak 😂🤣 ona bola trochu pipi, ale tak dobre, že ma to chytilo, ale aj opustilo, keď prišli na radu peniaze. Ona potrebuje dobiť svet a ja sa postaviť na nohy. Nie každý ma to šťastie na rodinné dotovanie.
5 rokov a dôvod bola nevera z jeho strany. O 8 mesiacov som stretla svojho manžela a keby sa dalo, poslala by som dotyčnej ďakovný list 😃
4 roky. Nevera, lajdáctvo, necinnost, alkoholizmus (nie z mojej strany). No čo, mladá a sprostá.
Ak nerátam tento co mam teraz (7r) tak cca trištvrte roka. Skončil by sa skôr, len sme to nevedeli ukončiť.
rok a štvrť, skončil preto lebo som tirala psychicky partnera, bola som mladá a chorá a on si to nechal
V najdlhšom som aktuálne, druhý najdlhší, ktorý teda už skončil bol zároveň môj prvý vážny vzťah, trval 3 roky a naše cesty sa prirodzene rozišli, boli sme mladí a ako sme dospievali, každého nás to ťahalo inam, ukončili sme to v dobrom a aj dnes keď sa aj so starou partiou raz za čas stretneme, máme si čo povedať
17 rokov. zacal fetovat. ale myslim, ze skor ci neskor by to skoncilo aj tak, lebo nase moralne hodnoty zacali ist opacnym smerom a to by nebolo dlhodobo udrzatelne.
10r. Jednoducho sme sa odľúbili a slušne od seba odišli.
11 rokov, nevera
7 rokov
Mne skončil po 12 rokoch. Skončil pre dobrý PODRAZ. Bol som dobrý len keď ma potrebovali hlavne keď sa povedalo to je pre mamu a potom sa mi smiali po za chrbát aký som sprostý. Mohol by som o tom písať. A roky počúvať od jej syna TY HAJ....EL a to pre nič za nič. To som dlho vydržal. Ale už dosť.
Asi podľa mňa sa normálna žena ani nedá nájsť veď som nemal ani nemám nijaké nároky len normálne žiť bez nadávok posmeškov atd. chcel som veľa??? nemyslím si.
12 rokov,jeho kolegyňa
2 a pol roka. Ukončila som to,keď mi dal facku
10r a 2 dni. Expriateľkina mama tvrdohlavo po 7r nášho vztahu (spolužitia s expartnerkou bez hádok, konfliktov) zaúradovala, ukázala, kde je moje miesto v ich rodine a už sa to sypalo, nabaľovalo + moja pracovná náplň /služobky po DE a AT/, vraj sa odľúbila, naučila sa žiť bezomňa...
Po poslednej 1,5mes. služobke drb len čo som otvoril dvere ✌️😎
Slušne a priateľsky som odišiel/ po odstavování vecí sme sa rozlúčili objatím.
Doteraz nerozumiem jej argumentom, výbuchu... vie sama, rozhodla sa, ja mám svedomie čisté.
Tešil som sa na deti, budúcu manželku, rodinu... človek mieni a osud mení... 🙄 (sviňa jedna 🤣)
Vzťah neznamená vlastniť, ale chcieť byť s partnerom, toho sa držím... ✌️😎
Nehnevám sa, z mojej strany kapitola uzatvorená, ide sa ďalej... 😉
P.S. Tak v tejto téme dávať "Lajky" nebudem, vôbec nie veselá téma pre nikoho 😕
Môj najdlhší ktorý skončil bol 2r a zapríčinila to ziarlivost, mladícka nevyzretost a odlišnosť.. ešte že tak 🤣 teraz mám môj aktuálny vzťah s niekým inym 20r, to už je dosť nie?
Trval takmer 7 rokov. Bol to môj prvý vzťah od 17-18 sme keď sme sa spoznali, až po koniec, to bol pre mňa krásny vzťah. Celé to padlo na predstave budúcnosti. Nechcel deti, ja som chcela.
Prvý 4 a pol roka, pretože túžil po nezávislosti a niečo mi pri ňom chýbalo. Druhý 2 roky a mesiac a potom mi oznámil, že on sa cíti ako v divadle a nevie čo chce a začal si so svojou kolegyňou. A tretí trvá 7 a pol roka a je to lepšie, než kedykoľvek predtým. Medzi vzťahmi boli dlhé odstupy.
Zbytočne sa pýtaš. Nikto sa nebude priznať vlastnú chybu, iba ukazuje na druhú osobu, že čo všetko urobil zle. Na všetko sú potrebné 2 osoby
3 roky, mali sme sa už brat, no stretla som svojho terajšieho manžela, s ktorým som 17 rokov. Napokon mi bývalý odpustil a doteraz sa bavime
4 roky a rozisli sme sa, lebo sme boli mladi.. inak sme nemali nejake extra problemy, len kazdy si isiel svojou cestou a bolo viac starosti ako radosti s tym :DDD keby sme boli starsi, som presvedcena o tom, ze sa nerozideme :DD ale clovek musi skusat, ist.. neboli sme domasedkovia taki ti snilkovia o tom ako z detskej izby rodinu zalozime :D
6 rokov, skončil preto, že on pracoval v zahraničí ... a dobre tak, 2 mesiace po rozchode som spoznala manžela a sme spolu už takmer 15 rokov 🙂
26,skončilo to rozvodom,ale už dlho predtým to nefungovalo
po 10 rokoch moja sestra
9 rokov. nejak sme sa uplne odcudzili, nevedeli sme uz komunikovat, nevideli spolocnu buducnost . Nastastie sme neboli zobrati a nemali ani dieta. Takze terajsieho manzela som si nasla v 30tke 😀
9 rokov - jeho nevera, klamstva.
9r, rozdielne priority a predstavy o živote.
Až keď som odišla, som pochopila, v koľkých aspektoch ten vzťah nebol zdravy...

Rok a pol 🤣 ale mala som zatiaľ len 2 vzťahy. A skončil lebo sme si nerozumeli v niektorých veciach, obaja sme boli mladí a časom sme zistili, že obaja očakávame iného partnera. Bol to rozchod v mieri, žiadne hádky ani vypäté emócie sa nekonali.