Aký je muž v znamení Baran?
Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀
@candii s blizencami máš pravdu .. do očí hovoria ako ťa miluju a popri si hľadaju už inú
@kristina14 bože presne presne !!!
@candii a potom sa dozvieš po 4m že si našiel mladu žabu a zasnúbil sa s ňou 🙈. Lebo mladá žabka žije s mamou a tá mama ho nenechá zametať so svojou dcérou 😀. Trošku mu prekazila mamka plány 🤭
@candii vzdušné znamenia nie sú stále .... Stavajú si vzdušné zámky a lietajú si tu a tam ... 300km za frajerkou 😀
@kristina14 mám bohatú skúsenosť s blizencami a veru, každý taký istý. A aj kamošky mám .. tie sú strašne dvojtvarne zase .. 😁
@kristina14 a ty si ake znamenie ?
@candii akože inak pekný chlap, vie očariť , vie ako na ženy, vie ženu potešiť, vie jej dať čo potrebuje , aj veľmi štedrý ale nestály 🤷. Skôr sa hodia len na také krátke vzťahy
@candii rak 🙈
@kristina14
@candii ....od blížencov ruky preč.Aj muži aj ženy sú rodení manipulátori a mnoho z nich sú učebnicovi narcisi.
Mám baranov na každej strane a som s baranom už 15 rokov, ťaháme 16 stý , fuu poviem ti je to masaker niekedy, ja som škorpión čiže nie moc dobre kombo 😀, za mňa strašne svojské znamenie, nie zle , ale svojské .
@kristina14 ja som ryba 😁
@doriiis áno presne .... Dočítaš sa že odídu keď dostávajú málo pozornosti 😂, na začiatku som mu to poslala v článku screen ... Už neviem čo mi odpísal . Ale vieš čo mi povedal do telefónu keď sa so mnou rozchádzal? Proste, málo pozornosti od teba som dostával. 🙈 Ja nevedela čo skôr ten pol rok, on robotu takú že mal čas byť stále na telefóne... A zhodil na mňa vinu za to že si našiel inú 🤦. Pol roka som sa z toho dostávala....
@kristina14 ....ako vravím.Manipulatori jak vyšitý.
@egonsk čo tým myslel keď mi povedal že už mu chýba len pyšná princezná ? 🙈 Najlepšie so zelenými očami a keby mala do 30 r tak by si ju mohol aspoň ,, vychovať " . Inak tento výrok ma dostal. Lebo on 43r a čakala som iné veci že ho budú už zaujímať 🙄
@kristina14 ...ty si také citlivé znamenie,takže pre teba to je ťažko chápať,ale barani majú veľmi,veľmi svojský typ humoru.
Nič netesi a nehreje barana na srdci viac,ako to,že sa s niekým môže inteligentne,slušne a srandovne doťahovať.Sarkazmus je ich dorozumievaci prostriedok a keď ho chces naozaj zaujať tak musíš myslieť rýchlo,dopredu a ešte viac sarkasticky.
Mam manzela barana a ja sama som barana. Lepsieho muza by som asi nenasla. Je skvely
@doriiis veď práveže ja som s ním stále zartovala , ale tak na tu princeznu som mu napísala že takú nájde hocikde 😂
@kristina14 😁 barani nebazia po zenach, ktore sa cely den stazuju na bolesti, pocasie, naladu a cojaviemco este a teda pokial maju na vyber mladsi rocnik, kde dufaju, ze take nebudu mat denne na tanieri, alebo starsi, tak hadaj kde sa obzru. A zelene oci aj tmavohnede oci su pre baranov magnet 😁😁😁 ... ale inak vtipkovanie baranov nemusis hned pochopit, ale je dobre ho pocuvat, moze sa za nim ukryvat aj dolezita informacia.
@kristina14 ....ťažko sa to vysvetľuje.Oni majú taký až drsný typ humoru.Pri nich nesmieš byť vzťahovacna,urazliva a brat všetko doslova.To ďaleko nezajdes.
Oni sú jak deti.Treba ich udržiavať stále v pozore a prinášať im nové podnety.Na rozmýšľanie,na rozprávanie,v posteli,vsade
@doriiis moje kamosky ktora je rozvedena, tak kazda jedna s Blizencom 🤦
Jedna s Baranom, neutajil nevery.
@egonsk vieš čo, mňa nebaví sa hrať na mačku a myš ... Tak teda nech si najde mladšiu 🤷. Ja už chcem chlapa ktorý sa bude o mňa snažiť a nie aby ja som riešila jeho stavy 😀
Podľa mňa výborne znamenie baran nadovšetko mám overené,škoda že som bola taká blbá a nechala ho,pekného a mudreho,vzdelaného,cistotneho výborný v každom smere až tak dobrý že som si našla ja hlúpa svalnateho krasavca,ktorý má po 7rokoch podviedol keď mal môj synček pol roka,teraz ten baran má druhú ženu je verný,má peniaze,miluje ju ,aj ich krásne deti chlapčeka a dievčatko
@egonsk ešte aj hádať som musela či je zadaný /nezadany 🤦 lebo keďže o sebe nič nepovedal a ja sa isto nechcem do nejakých trojuholníkov zaplietat tak ledva sa vyjadril keď som sa opýtala
@babulkomale ...blíženci sú pre mňa najhoršie znamenie.Fakt ich nemusím.
Nemám s neverou žiadne skúsenosti zo strany môjho barana.Takze k tomuto sa neviem vyjadriť .
@kristina14 tu nejde o hranie na macku a mys. Baran hlada istotu. Pri vztahu rak-baran musi prist pochopenie jeho z tvojej strany, az potom ho realne zacnes spoznavat.
Ak uz mas dieta, baran 100x prehodnoti ci ma zmysel si s tebou zacat, lebo vidi vsetko co to obnasa, on totiz rata s tym, ze bude otcom tomu dietatu a preto pozera, ze ci ty ako matka by si bola ok, lebo inak to posunie do utlmu (kamaratstvo) a nerozbehne vztah.
@doriiis velmi ti prajem, aby vam to vychadzalo aj nadalej 👍

@sante81 ano, zeny i chlapov baranov spaja ta priamost, to je fakt. Preto oboje pohlavia dokazu fungovat aj v riadiacih poziciach, avsak musia mat v tom zalubu, resp. vidiet nejaky zmysel, inak ich do toho nenatlaci nikto 😉