Aký je muž v znamení Baran?
Ahojte. Viem že sú tu už takéto diskusie ale čo som našla tak staršie.
Poďte trochu ( viac 😀) pokecať o nich. Celkom ma to zaujíma.
A prosím neukameňujte ma odpoveďami či na to verím 🤭.
Určite nejaké povahové vlastnosti sa zhodujú a potom druhá vec je určite výchova, viem 😉.
Skúste aj napísať vaše znamenie zverokruhu a to či si rozumiete alebo je to boj 😀
Necitam celu diskusiu, ale moja jedina skusenost s muzom tohto znamenia je nevera. Aktivny, inteligentny, charizmaticky, ale tieto sklony celozivotne. Nemusi to vsak byt znamenim samozrejme.
@autorka babulkomale ma pravdu. Ja len napisem to, co pisem do kazdej astro diskusie - baran je len znamenie, v ktorom bolo slnko pri narodeni. Ale na oblohe mame este aj mesiac, venusu, merkur a ine planety. Ich vzajomne postavenie neurcuje, ale popisuje povahu cloveka a skusky, s ktorymi sa bude potykat, tiez kedy. My nie sme taki, lebo nam to hviezdy urcili, my sme nejaki a narodili sme sa v okamih, ked to zobrazovalo postavenie na oblohe. Ludia sa nepotrebuju vyznat v astrologii, aby zili taky zivot, ako maju. Ale je to obrovska pomoc v pochopeni vztahov, problemov a pri hladani spravnych rieseni. A k tvojej otazke, ziaden baran nebude rovnaky, pretoze ma inde mesiac, venusu, ascendent a ostatne. A uhly medzi nimi. A ani dvojicky nemusia byt rovnake, pretoze clovek sa nenarodi ako nepopisana strana.
@ddaassuullaa velmi zle postavena otazka. Osobny horoskop toto vsetko zahrna a obsahuje.
Len to nema nic spolocne z odstavcekmi bludov v casopise pre zeny.
@ciernysokol presne 👍👏👏👏
Baran je lenivec
To , kto je akym človekom je čisto o vychove, skusenostiach, rodičoch... Vela zmeni aj to, s kym sediš napr na strednej škole v lavici a ktori priatelia mali na teba vplyv.. minule sme pozerali horoskopy , v každom bolo niečo uplne ine.. a celkovo sedel každy a jeden na 90% svetovej populacie.. je na to cela študia, tetka napiše najčastejšie črty a ty , človek ktory tomu chce verit, hladaš čo ti pasuje..
" dokažeš sa niekedy nahnevat" .. kto nie ?
" Rad si užiješ čas pre seba" .. kto nie ?
" Si cielavedomy ale maš problem so sebadisciplinou a nie vždy sa ti všetko podari" ... Kto nie ?
" Tento tyžden ta čaka neprijemna skusenost v praci" .. to je samozrejme...
"Je pravdepodobné, že sa necítite dobre, ale ide len o vyčerpanie" . ..
"Peňazí akoby nikdy nebolo dosť, ale nie sú najdôležitejšie" ..
... Každe je z ineho znamenia :D a samozrejme plati pre všetkych.. nikdy nejde o konkretne veci, v každej " predpovedi" sa najde každy ... Preto je to totalna blbost
@babulkomale prosim ta mohla by si napisat nazov tej knihy, co spominas na prvej strane, kde spajaju zapadny a cinsky horoskop?
Mam syna skorpiona a dceru barana a potrebujem nejako na nich, uz mam nervy v ...., a hladam riesenia, ze by som skusila toto. Ako sa hovori topiaci sa aj slamky chyta.
Popr prispievatelky ak mi viete doporucit nejaku literaturu, budem vdacna.
Inak dcera baran je manipulator, musi byt podla nej, tvrdohlava, bordelarka, aky neporiadok dokaze mat okolo seba a aj 3 dni to len prekracovat, pre mna poriadku milovnu pannu je to ako sol do rany.
Na druhej strane je mojkacik, objimala by sa stale, sikovna a mudra, ked sa jej chce.
@viestta 40 rokov neskôr? Pridaj. Len svetlo z hviezd cestuje desiatky až tisícky rokov (niektoré až milióny). Takže v dobe narodenia to postavenie hviezd co vidíme sa v realite odohralo ešte pred tisíckami rokov. Nehovoriac ze pred par desiatkami rokov sme ani nemali poriadne vybavenie a videli sme len najsilnejšie hviezdy. Nehovoriac ze zverokruhy niesu na oblohe rovnomerne časovo rozložené. A samozrejme nezabudnime účelové ignorovanie súhvezdia Hadonos.
@stanislavicenka poznam viacero znameni, kedysi som sa tomu venoval, lebo ma to zaujimalo, ale hlavne co sa zien tyka. Mozem potvrdit, ze vela vlastnosti je pre kazde znamenie typicke. Ale inak ano, aj ja som 😁
@misanthropicdann vsak toto, vidime svetlo, ktore k nam putovala miliony rokov, v momente narodenia su tie hviezdy uplne inde ako ich "vidime". Kto vie ci astrologia pocita s rozpinanim vesmiru...
@kristina14 poznám veľa mužov či žien v tomto znamení s určite sa nedajú zaskatulkovat,že napr budú zaručene neverný,alebo podobná blbosť.Dokonca,ako sa tak nad tým zamýšľam,sú diametrálne rozlíšení.
@rorino ja som tiež ryba a neplatí na mňa to klasické o rybách čo sa píše, že sú jemné, zasnené a väčšinou sú to umelci. Ale mám ascendet v blížencoch .. a keď sa mám na seba objektívne pozrieť tak niečo mám z ryby napríklad dobrosrdečnosť , citlivosť a priateľskosť ale veru mám z blížencov dvojtvárnosť, náladovosť a niekedy mám pocit že sú vo mne dvaja ľudia. Takze si myslím že na to vplýva viacej faktorov ako len to znamenie
@egonsk muzi barani ma miestami irituju. Viac mi vyhovuju zeny v tomto znameni😁. Uplne nepochopitelne
@stanislavicenka tiez mam niekolko kamosiek baranov a to som tiez rohaty byk 🙂
@la_dolce_vita zena byk je vpohode znamenie, iked trosku tvrdohlave, ale vie si ist za svojim cielom a ma vytrvalost vacsinou. Citovo su sice trosku labilnejsie a dokazu podlahnut sebadepresiam z negativ blizkeho kolia rodiny, ale vacsinou su celkom sikovne a v spolocnosti tiez hanbu nespravia. U chlapov hladaju silnu oporu a dokazu akceptovat aj jeho kopec nedostatkov, ked uprimne lubia - rodinne zazemie byva pre nich velmi dolezite.
@egonsk vystihol si ma dost presne...!!!
@egonsk keby mam verit znameniam zverokruhu a to co pises
o zenach bykoch, tak sa tu sulam ako zhulena. Cokolvek - ale ani sikovna, neviem co myslis pod tym, casto s rodinou roztrzky, akceptuju nejaky nedostatok?👀😂....uprimne lubia?
No fakt, poznam 4 rozne baby bycice a totalne vedla popis😁. Hlavne netoleruju nic, nie ze akceptuju dost nedostatkov, rozvedene, hasterive...a tak😁
@ddaassuullaa vynimka potvrdzuje pravidlo, to si este nepocula? ;) No ja som napisal iba to co ja poznam a mam aj osobnu skusenost a nie, nie je to z 1ks zeny, ale viacero zien v rozpeti 26-50 rokov.
Aj o zenach skorpionkach sa vravi ake su sexualne vasnive znamenie a poznam 2, ktore su presny opak. To ale neznamena, ze dalsie su take tiez, skor tie dalsie splnaju vela spolocnych znakov, medzi nimi aj tento.
@egonsk pisem o kazdej jednej bycici ktoru poznam v sucasnosti (zfleku ti dam 4, to ked pojdem do minulosti, bude mozno este potvrdzujucejsie😉), pouzila som mnozne cislo. Cize to uz vynimka nebude😉
Moji obaja rodičia sú barani...to nechceš..🙈😅😅😅
@dollyzv my s muzom sme tiez obaja barani a je to super 🤣🤣
My sme barani obaja, ale žeby som na to verila, tak to asi nie. Ja dokážem vychádzať s hocikym, kto to ma v hlave usporiadané a môže byť pre mňa za mňa aj mutant 😅

@kristina14 Fakt? Ja mam manzela blizenca, ja som baran. A vzdy mam pocit, ze to on ma drzi pri zemi, on mi ukazuje iny pohlad na veci. A bud je taky milujuci a skvely manzel, alebo teda, to podla teba len hra, a v myslienkach je na inej planete🙂