icon

Aký život by ste si vybrali?

28. sep 2021

Ahojte, čo by ste si vybrali ? Život vo vile, drahé auto, dovolenky no vzťah bez citu, lásky, bez porozumenia, bez úcty od manžela a večnemu riadeniu každej minuty času, bez vlastného priestoru alebo by ste odišli z takéhoto vzťahu aj s dvoma malými detmi a skúsili by ste začať nový život od nuly? Ďakujem za každú odpoveď.

marsmykkok
29. sep 2021

@anonym no ešte že ste manželia a máte majetok spoločný, jediné plus. Rodičia alebo iná rodina by ti nepomohla kým sa rozvediete a získaš polku majetku?

maciatkolulu
29. sep 2021

Ako sú staré deti???? 16 rokov a teraz si sa spamätala..
No a k tým peniazom, že máte dostatok. Hmmm. Máš z toho asi tak zaplatené účty a to je všetko. Ak som správne postrehli najmladší ma 2,opat sa pýtam, to naozaj??? Nespavate spolu, nemáte vzťah, tvrdíš, že ťa ničí a tyra, ale decko si spravím. Hold. Dom je na koho?

marsmykkok
29. sep 2021

@lindusss2016 No musí byť doma k dispozícii pánovi, keď bude potrebovať niečo podať alebo urobiť alebo príde z prace v zlej nálade aby mal sa na kom vyvrsit. Tak to v takých vzťahoch funguje že žena keby ani deti nemá alebo má už odrastene musí byť k dispozícii manželovi, nie chodiť po svete.

maciatkolulu
29. sep 2021

Kam idú tie peniaze z bytov?

maciatkolulu
29. sep 2021

@marsmykkok ale pardon, ona si to vybrala. Dokonca ešte aj ďalšie dieťa. Dokonca pri tej frekvencii sexu, ďalší záväzok. Maju spoločný majetok, nechápem, keď sa jej niečo nepáči, stačí konať. Kopec žien v oveľa horšej situacii sa zdvihli a odišli. A nie sa pýtať, či mat zaplatené účty a to je asi tak všetko..., alebo byť sama. Pri bytoch a dome, spoločnom sa nemá čoho bat

autor
29. sep 2021

@maciatkolulu vsetol majetok je spoločný (aj dom), starší syn ma 9 a mladší 2, ja som nechcela ďalšie dieťa ale syn velmi tužil mať bračeka alebo sestričku, neľutujem, že mám dve deti.

autor
29. sep 2021

@maciatkolulu na mužov účet

marcellka32
29. sep 2021

Ty si ekonomicky týraná- nemáš prístup k peniazom, k svojmu účtu, ako prvé založiť si svoj účet, ako druhé ísť do práce ( on ti nemôže povedať, že nepôjdeš, na to by som sa pozrela), obmedzuje ťa v sociálnych kontaktoch, celé zle

acrobaleno
29. sep 2021

Akože, čo zo vzťahu s boháčom, keď ani prístup k prachom nemáš? 😂 A ešte druhé dieťa v takej situácii. Neľúbiš ho, nepomáha ti a ešte ani z financií nemáš osoh. Načo čakáš? Na tretie dieťa?

autor
29. sep 2021

@marsmykkok toto je na tom najhoršie, ze on nechodí do prace, on je stále doma, dycha mi na krk nonstop, domov si nemôžem zavolať nikoho lebo on si to nepraje, obťažuje ho to......

rubinka
29. sep 2021

Akože nemáš peniaze? Veď dostávaš rodičak a prídavky.

acrobaleno
29. sep 2021

Syn chcel bračeka alebo sestričku? Od kedy sa počúvajú deti v takýchto otázkach? Niektorí im ani nedajú na výber oblečenie ráno do škôlky. Prosím ťa nevyhováraj sa na staršieho syna.

brita7777
29. sep 2021

Slobodu !!

marcellka32
29. sep 2021

Choď na kávu s kamoškou-len mu oznam, že ideš a prídeš o 3 hodiny (je jedno, či budeš sama alebo s kamoškou, alebo na prechádzke), nečakaj na jeho odpoveď, nech ho rozdrapi

autor
29. sep 2021

@marcellka32 on mi povedal, ze nech idem robiť ale nech si to zariadim tak aby som stihala vsetko (deti do školy a školky, treningy so starším 5x do týždňa, domácnost, on sa nestravuje v restikach, vyzaduje domacu stravu a ked pisem domacu tak myslím naozaj domacu , este aj knedliky domace) nema mi kto pomôcť, moja mama je psychiatricky pacient, otec alkoholik. Bez pomoci to nedám, kde ma zamestnaju od 8 do 15? A to nerátam este očr. Muz sa este bude vyzivat v tom, ze to nezvládam q on si bude vaľat šunky na gauči.....

autor
29. sep 2021

@acrobaleno nevyhovaram sa, syn chodil do cirkevnej školky a na omšiach sa modlil za surodenca, učitelka mi az po čase prezradila za čo sa môj syn tolko modlí.

acrobaleno
29. sep 2021

Prosím ťa, toto sa ani čítať nedá. Kopni ho do gulí a daj na seba a na deti výživné. Dom je spoločný, všetko spoločné, takže nie že sklopíš uši ako poslušný psík a necháš mu všetko. A čo sa týka staršieho syna, akože prepáč, ja by som do takejto situácie nepriniesla ďalšie dieťa. Ale už ho máš, tak bojuj aj o neho. Veď aký príklad dávaš svojím deťom do života? A ten tvoj kkt?

marcellka32
29. sep 2021

Zamestnala by som sa na 6 hodín, stihneš deti, tréning, varenie? Navar na 2 dni (nakúpiť nech ide muž, ale myslím že ani to ti nechce pomôcť), čo on robí celý deň doma?
To čo píšem je plán, pretože viem že od neho neodides...ja by som už bola preč

maciatkolulu
29. sep 2021

No, dobre, takže to skus, nájdi si prácu a tak. Lebo to co píšeš by si aj tak absolvovala sama. Ci? 🤣🤣🤣Aha, takže syn chcel bračeka, sestričku a ty tyrana si ho poslúcha, lebo však... Ďalšie dieťa do nefunkčné rodiny, či?

maciatkolulu
29. sep 2021

Aha, on sa modlil.... 😇🤣, ok. Podľa mňa tyrana nie si, iba pohodlná a sprostá. Prepáč, ale áno. Var knedličky a teš sa, že máš finančné postarané o základné veci. Keď ti to tak vyhovovalo 16 rokov, načo meniť. Za chvíľu sa bude modliť malý, že chce sestričku, treba urobiť. Tu nie je co riešiť. Kebyže chceš odídeš. Ale ty nejdeš do prace, lebo by si musela si zariadiť deti, presne tak ako by to bolo kebyže odídeš. Tak na čo sa vlastne pýtaš?

rubinka
29. sep 2021

Nevšímaj si to a buď rada že tie deti máš to sú tvoje poklady tie ti ešte veľa radosti do života prinesú. Nemusíš nikomu vysvetľovať prečo ich máš 2 a nie jedno nie si na výsluchu. A to s tým modlenim za súrodenca je krásne 🤗

autor
29. sep 2021

@rubinka este mi aj povedal, ze musim zarobit aspon 1500€ aby sa to oplatilo a ze zo svojej vyplaty mi aj tak nič nezostane lebo budem platiť všetko čo on doteraz. Chcela som začať podnikať no on o tom nechce ani počuť, viem robiť veci, ktore sa dajú predať no aj to mi zatrhol, ze s tym robim bordel a obmedzujem ho v jeho domacej pohode.

maciatkolulu
29. sep 2021

Prestávam veriť, že to je reálna téma... 😉

autor
29. sep 2021

@maciatkolulu ja som bola zmagorena, nevnimala som nasu rodinu ako nefunkčnú v tom čase dokiaľ som z toho nezačala mať uzkostne stavy, vedela som, ze to nie je uplne v poriadku ale nepripuštala som si, ze je to až tak zlé.

acrobaleno
29. sep 2021

@maciatkolulu Môže byť, baba bude psychicky úplne na dne, ale vidíš, že sa chytá iba nepodstatných vecí, čo sem napíšu. Ak je to aj reálne, tak mi si tu môžeme aj prsty zodrať aj tak to nezmení, veď pozri ako odpovedá.

maciatkolulu
29. sep 2021

@rubinka naozaj krásne, dojímavé, doniesť do domácnosti, kde je "tyrana" matka ešte jedno dieťa, lebo sa braček modlil. Naozaj krásne, ďalšie dieťa, ktoré ma vyrastať v zlej atmosfére, disfunkcna rodina to je onooo

maciatkolulu
29. sep 2021

@acrobaleno divne... Bud je akože jednoduchá, sorry, alebo ja neviem.

acrobaleno
29. sep 2021

@autorka On je manipulatívny psychopat, musíš sa mu postaviť. Daj návrh na súd o výživné pre seba a pre deti. Nech si hovorí čo chce. Veď, keď už na seba ser*š, tak aspoň o tie deti sa postaraj. Dúfam, že mi sem nenapíšeš, že je aspoň dobrý otec. To by ma vystrelo. 😂

rubinka
29. sep 2021

Zriaď si vlastný učet a tam nech ti chodia peniaze prídavky rodicak i všetko čo prípadne zarobiš. A také reči že musíš 1500 zarobiť sú na smiech. Nájdi si prácu aká tebe vyhovuje a vyplata nech chodí na tvoj účet. Musíš mu ukázať že sa ho nebojíš ani jeho vyhrážok do vetra. Keď chce aby si varila var normálne jedla žiadne vymyslaniny typu domáce knedlíky a atď...chlap nemá čo žene kecat do varenia. Nepáči sa mu tak ostane hladný.

acrobaleno
29. sep 2021

@maciatkolulu ak je to pravda, tak ten psychoš si dobre vybral. Autorka ako písala je z rozvrátenej rodiny, submisívna a vďačná za každú pozornosť. Zrejme aj veriaca, tak trpí, lebo v "dobrom aj v zlom".