Baby, ste tu aj take čo nežijete dlho s mužom, ale nie ste rozvedené?
Ja poznám 2 také páry. V oboch prípadoch žijú "manželia" v jednom dome, pod jednou strechou, ale žijú každý svoj život. Aj ženy aj muži majú iných partnerov
Moji rodičia už 27 rokov 😁
Moji rodičia tiež. 🙂
Ide o to, že vlastne muž ostal bývať v dome, zena musela odísť s deťmi do podnájmu. Nedaju jej ani úver na byt, keďže nie su rozvedeni, on sa odmieta rozviesť, nekontaktuje ich vobec a taktiež ju nechce ani vyplatiť. Ona chce mat konečne pokoj, ale rada by mala niečo malé, niečo svoje... alebo sa zmieriť s tým, ze cely života podnájme, aj tak sa dá prežiť...
@jazmi3 ale veď na rozvod jeho súhlas nepotrebuje. On samozrejme nesúhlasí, lebo potom sa bude musieť aj majetkovo vysporiadať, aj výživné platiť.
Zbytočne bude ona naňho čakať, nech len pekne podá žiadosť o rozvod. Čím skôr to spraví, tým skôr bude môcť začať odznova. Teraz ako vydatá hypo nedostane - potrebuje jeho súhlas a bude posudzovaná spolu s ním.
@jazmi3 nechápem na čo mamička čaká. Podať žiadosť na súd o zverenie detí, na výživné a na BSM. A pán manžel nech si drúzda čo chce. Prvoradé pre matku by malo byť, že zabezpečí aspoň ako sa dá svoje deti. Treba im v takej situácii dať pocit bezpečia. Aj keď chápem že je to ťažké, poznám to, ale nečinnosť nič nevyrieši, len sa jej budú kopiť problémy.
Viete mi poradit z manzelom nezijeme v spolocnej domacnosti a chce si bravat syna k sebe ale tvrdi ze podal o rozvod ale este nic neprislo ako to ke musim mu davat syna

Mam znamu ktora tak zila dlho. Desat rokov s muzom nezili spolu v jednej domacnosti a az na jedenasty sa odhodlali rozviest. Nezili spolu, ale ani jeden nechcel podat navrh o rozvod.