icon

Bezplatná zoznamka pre ľudí nad 35 rokov: Máte skúsenosti?

5. feb 2025

Máte niekto nejakú dobrú skúsenosť z poslednej doby? Kedysi bola chválená kresťanská zoznamka zoznamko.sk , ale momentálne tam okrem pár stálic čo sú tam aj 10 rokov a viac nik nie je. Kamoška z Čiech chváli TInder, ale na Slovensku mám pocit že Tinder pozná len generácia do 25 rokov-moja nie, bola som tam a vyhadzuje mi to bud zahraničných chlapov alebo tých 25 ročných...

zojazoja
5. feb 2025

Elite date. Ale nejaké drobné sa tam platia

barka1
5. feb 2025

Facebook zoznamka

sisska96
5. feb 2025

badoo

michal_dr
5. feb 2025

@autorka

Nemám skúsenosť, nepotrebujem sa skrývať za písmenká a nick. Keď ma žena zaujme, tak ju oslovim hoci kde... A nie, neprekkáža mi, ak sa prihovorí žena prvá, čiže opačné garde.

Všetko je vždy len o tom, či si sadneme (povaha, zmysel pre humor, zmýšľanie, životný štýl, atď., atď.,... ) 😉.

Radim Uzel v jednom článku pre nemenovany dennik uviedol:
"Dnes, keď sa žene chlap prihovorí na zastávke autobusu a pozve ju na kávu, je považovaný za akéhosi úchyláka. Pritom cez čet dokážu mnohí s úplne cudzími ľuďmi zdieľať aj tie najintímnejšie veci."

...na zamyslenie, ale pravda 😉

123sofia123
6. feb 2025

Partner na urovni

mimi852021
6. feb 2025

Skúste partner na úrovni, a pozrite si podmienky. Môžte to mať na 14 dní zadarmo. 😉

micusa2222
6. feb 2025

@123sofia123 tam je poplatok. ja som tam raz bola a platilo sa...

bonboniera
6. feb 2025

@michal_dr super, presne odpoved na autorkinu otázku ale hlavne ze si sa pochválil 😉

refly
6. feb 2025

@michal_dr Ak je to na zamyslenie, tak sa zamysli:
Ludia su na zoznamke so zamerom najst partnera a su otvoreni osloveniu a zoznameniu sa.
Ludia su na zastavke so zamerom cestovania a je otazne ci su single a ci hladaju. A vacsina nechce aby sa na nich lepil cudzi chlap pri ceste do prace.
Je to asi tak otravujuce ako ked niekto na ulici nuka poistenie, vonavky, alebo nieco. Kebyze chcem poistenie, tak idem do poistovne. Teraz idem kupit rozky, takze mi daj pokoj.

123sofia123
6. feb 2025

@micusa2222 mamina si tam našla muža.ale ano plati sa tam

sisska96
6. feb 2025

My sme sa zoznámili na badoo