icon

Bola som príliš hysterická po svadobnej scéne?

babybear
29. aug 2024

Ahojte,
potrebujem radu od vás či som hysterčivá alebo nie 😅
Minulú sobotu sme boli s priateľom a jeho rodinou na svadbe jeho bratrancovi.Všetko prebiehalo úplne super nálada,smiech,atd...
Okolo takej 23tej hodine večer sme išli s priatelom sa trošku vyvetrať von na vzduch.Ako som sedela na lavičke a predo mnou bol moj priatel s jeho švagrinou(jeho brata priatelka)sa bavili,smiali,rozpravali ale boli tam aj iný ludia.Ked sa islo uz spät po čase do svadobnej sály tak som videla ako môj priateľ tlapol jeho švagrinu po zadku a ešte jej povedal že choď už lebo ti po tom fajnom zadku dám.
Ja som ostala počúvať ako vymletá.Vôbec som nevedela ako zareagovať.Sme spolu od mája,chodí na turnusy do Nemecka a potom domov ale nestalo sa nám toto ešte.Celú svadbu som nemala chuť na nič ,ani ísť tancovať,ani sa smiať.Priatel ma volal tancovať ale ja som nešla tak išiel s jeho švagrinou tancovať.Mala som 100 chutí odísť odtial.V nedelu isiel do Nemecka tak som mu hned večer napísala že som na neho naštvatá a aj som mu napísala prečo.Jeho odpoveď bola že prečo žiarlim na jeho švagrinu.A že si to vôbec nepamätá.
Ako by ste sa vy k tomu vyjadrili?Som ja precitlivená alebo?
Ďakujem
sisnapätánepamätá.ješvagrinu.prečnvagrinu.Že kebto bola cudzia osoba nepovie nič ale je to jeho švagrina.

Strana
z2
lenuska9999
29. aug 2024

@babybear nauc ss veci vydiskutovat hned a nie cez sms… okrem toho bola by to pre mna taka varovna kontrolka, ze ked sa takto sprava v tvojej blizkosti k inym zenam, ako sa asi sprava ked tam nie si

culienka
29. aug 2024

@babybear súhlasím 🙂. Keby jej tajne vypisoval srdiečka posielal a návrhy dával to by bolo na pováženie, ale toto … Mne sa to naozaj nezdá take strašne, so švagrinou sa možno dobre poznajú tak si dovolia k sebe v rámci zábavy sa takto spravat . Ty si ho este nevidela takto tak ti to prišlo zvláštne 😊

domka222
29. aug 2024

@barka1 precitlivená 😀 ja ti poviem takúto skúsenosť o vzťahoch v rodine. Priateľ sesternice veľmi "dobrý" chlap,ktorý chcel pomôcť, aby toho nemala s deťmi veľa a aj si trochu oddýchla. Veľa krát navrhol,že pôjde po jej o dosť mladšiu sestru nech pomôže. Dokonca sa starala o jej syna u nich doma kým bola v pôrodnici. Veľmi milé a pozorné od chlapa,že? Keby s tou jej sestrou nespával.

pralinka86
29. aug 2024

Keby sa capkali po zadku 2 nezadani ludia zo srandy je ine, nez ked obdivaja maju svojich partnerov a ti su tam tiež pritomni. Ine je stuchnut laktom a ine tlapnut po zadku a okomentovať to ako dotycny. A nasledne chlap chce plakat a zrutit sa. Je sa nad cim zamysliet

rozculena
29. aug 2024

keby mňa cápal po riti švagor,tak by som mu niečo asi povedala,čo by si za klobúk nedal...môžu mať vzťahy akékoľvek,ale toto ...ehm.....
A tá švagriná akože nič? V pohode?

ina2405
30. aug 2024

@culienka to je divná "sranda" nechať sa obchytkávať, alebo obchytkávať niekoho s takým komentárom.

lakebabe
30. aug 2024

@culienka nepovažujem za zábavu ze ma niekto z rodiny plieska po zadku. Ani keby sme mali neviem aké nadštandardné vzťahy. A teda si nechcem predstaviť ako by reagoval môj muž keby mala jeho brat len tak zo srandy pleskol po riti

mimikarol
30. aug 2024

Nie si precitlivena, mne by to tiež vadilo. Ale mala si si to s ním vydiskutovať hneď. Alebo osobne.
A mne keby pošle frajer fotku ako plače prisahám vačku už len zato by som sa s ním rozišla. Neznášam urevane typy je to manipulátorske a trápne. Čo je on voljaka Drama Queen????

jarnajar
30. aug 2024

A toto po niekoľko mesačnom vzťahu... čo ten bude robiť po pár rokoch. Jasný buran. A ešte citové vydieranie, plačúce fotky, trapas. Dievča, utekaj. Ale popri tom behu sa nauč riešiť veci hneď, nie dodatočne cez sms. Toto je úloha, na ktorej zapracuj.

sima234
30. aug 2024

Ako nie je OK, že cape švagrinú po zadku, to je jasné, ale mala si mu jasne POVEDAŤ, že s tým nie si OK, že ti to vadí. Ale nie čakať, tým odíde do Nemecka a potom mu vyčítať cez správy, čo spravil. Tiež sa nad sebou zamysli, lebo KOMUNIKÁCIA je základ vzťahu, s čím máte obaja zjavne problém.

culienka
30. aug 2024

@lakebabe ja vychádzam z toho čo napísala autorka a ona nenapísala, že v rámci zábavy ju plieskal po zadku, alebo že by ju obchytkával to by bolo dosť zlé, ale napísala že ju tľapol asi aby si pohla a mal ešte nevhodnú poznámku. Mala mu autorka povedať, že sa správa nevhodne, ale aby tam robili žiarlivostné scény za toto tak to by bolo moc. Ale tak niektorí ľudia to majú radi takéto žiarlivostné drámy, ja to napríklad nemusím 🙂

lakebabe
30. aug 2024

@culienka žiarlivostne drámy ani ja, ale toto je pre mňa v rámci akýchkoľvek dobrých vzťahov neprípustné. Tlapkanie po zadku s debilnymi poznámkami, ze jej po tom peknom zadku dá sú možno ok niekde medzi 15 ročnými na diskotéke.

bg92
30. aug 2024

red flag jak vysity

vikiki29
30. aug 2024

Pošle ti fotku ako plače a potom sa bude smiať ako si na to skočila. Jaj dievča zlaté, mala by si zísť z kratšej cesty, ste spolu len 3 mesiace. Ak mu to teraz prejde, bude vedieť, že s tebou môže manipulovať. A to nic dobré neprinesie.

babybear
autor
30. aug 2024

Som si myslela že nato dajako zabudnem ale stálr som to videla pred očami.
Dnes večer príde za mnou ,v nedelu rano odchadza

priscilla07
1. sep 2024

Určite by som to prebrala aj s jeho bratom a švagrinou. Mne to pride totálne nevhodné.

Strana
z2