Bola som zaľúbená do staršieho šéfa. Klamal mi?
Dobry večer . Žienky,baby ja som tu písala nedávny príspevok o tom ze mam 28 rokov a zalubila som sa do 50 rocneho šéfa ,ktorý stale vravel ze vztah nechce lebo ma dve rozpadnuté manzelstva a viete co ? Dnes pridal na fb bez hanby fotku s novou priatelkou co znamena ze sa s nou musel riesit uz medzi tym ako so mnou a kto vie s kolkymi ďalšími ..este pred tyzdnom bol so mnou a vravel mi ze na vztah nie je mentálne pripraveny ..to je hajzel a potom ze preco my zeny vravime ze chlapi su svine oprávnene to vravime
„Druhá puberta,“ ale aj kritický vek, nebezpečný vek, chytanie druhého dychu… Kríza stredného veku má všelijaké pomenovania, ale čo vlastne znamená?
Najvýstižnejšie pomenovanie tohto životného obdobia je syndróm zatvárajúcich sa dverí. Postihuje obe pohlavia, ale typickejší je pre mužov. Tí majú zrazu pocit, že ich schopnosti ubúdajú – najmä v erotickej oblasti – spektrum možností sa zužuje, cítia blížiacu sa starobu. Ten pocit môže vyústiť až do úzkostných porúch a depresií. Dá sa povedať, že kríza stredného veku postihuje každého muža – aj keď rôznym spôsobom a v rôznej intenzite. Nastupuje zvyčajne medzi 45 až 50 rokom života, u niektorých mužov aj neskôr. Môže trvať mesiace aj roky, ale sú aj muži, ktorí sa z tejto krízy nikdy „nevyhrabú“. Tí potom rezignujú na svet erotiky a venujú sa svojim koníčkom a záľubám, kde ešte môžu ukázať svoje schopnosti.
Čo sa v tomto období deje v hlave muža?
Chce strčiť do zatvárajúcich sa dverí nohu, aby niektoré veci oddialil. Začne robiť nepredvídateľné piruety – napríklad si nájde mladšiu priateľku, niekedy aj o pätnásť-dvadsať rokov. Tá potvrdzuje, že dvere ešte nie sú zavreté a on je stále v hre, zdatný a v plnej sile. Takýto vzťah má aj iný rozmer – je to taký otcovský vzťah. On je skúsenejší a s veľkou radosťou odovzdáva skúsenosti, demonštruje vedomosti, schopnosti a dievča zase žasne, aký to je skúsený chlap. A to mu lichotí.
Aká je perspektíva vzťahu muž v kríze stredného veku a podstatne mladšia partnerka?
Rôzna – buď zostanú v pôvodnej rodine, niekedy len kvôli deťom, alebo si založia novú rodinu. Muži sa však spravidla nechcú rozvádzať, najradšej by mali aj rodinné zázemie aj vzťah s mladou milenkou. Ak manželka vzťah odhalí, urobí škandál a rozvedie sa, zvyčajne začnú žiť s mladšou partnerkou. Ale nie sú spokojní. Muž, ktorý bol roky zvyknutý na istý štandard, pravidlá, zabehaný rytmus, sa ťažšie prispôsobuje. Pridajte k tomu aj zákonitú partnerskú krízu v novom vzťahu a partnerku, ktorá ho začne nútiť do vecí, ktoré mu nevyhovujú. Napríklad zúčastňovať sa na podujatiach vhodných pre jej vekovú kategóriu, stretávať sa s jej priateľmi. Muž navyše začne žiarliť na ženiných rovesníkov, lebo nestíha ich tempo a životný štýl.
Majú muži tendenciu vracať k pôvodnej partnerke?
Často sa stáva, že dôjde k takému hlbokému nedorozumeniu s mladšou partnerkou, že sa vracajú k manželke. Komplikované je to vtedy, keď majú v druhom vzťahu dieťa a mladšia žena na nich tlačí, aby ochránila a zabezpečila svoje dieťa.
Úplná normálka. Skoro kazdy chlap vedomý si svojich kvalít ma viac žien.
@inga000 on ta dobíjať ale počas toho procesu našiel inú.. hotovo. Nerieš. Bud rada 😆 co s takým dedkom.
@inga000 najdi si mladsieho, mas na lepsieho. Bud rada, ze si mu nerobila matrac
Ja nechcem vztah, ale spavat spolu mozeme, milujem ta, ale nebudes moja priatelka... Jedna z najstarsich taktik na svete, podobne ako 1. som zenaty, ale spolu nespavame 2. nemozem ju opustit, lebo spacha samovrazdu. 🙄
Akoze, ked by sa sklamal a ty si jeho priatelka, tak je to sklamanie vacsie ako ked ta "len miluje"? NAIVNE.
klin sa klinom vybija, tak sup na kolegu, prax uz v praci mas 😉😁
máš 28 a zaľúbiš sa do 50ročného chlapa? však to je asi vrstovník tvojho otca....
prenechaj starého deda starším dámam, ty si nájdi niekoho mladšieho....
Ja nechápem, ako si mu mohla uveriť. Veď všetko, čo tvrdil zároveň ďalším slovom vyvrátil.
A čo si akože čakala od chlapa, 2x rozvedneho ktorý tvrdí že vždy ho ženy podviedli???
@inga000 na tvojom mieste som rada za :
1. Nestratis ďalší zbytocny čas
2 snáď si zdravotne okej a nič si od neho nechytila, keďže takto strieda partnerky a ženy, dala by som sa preventívne vyšetriť pre pokoj na duši
3. Máš skúsenost, ktorú ti nikto nezoberie
4. Bud rada, že si vo veku, kedy si určite nájdeš super muža v tvojom veku 🙂
Buď rada, ze nechcel vztah, dnes je to mozno v pohode, ale o 10/20 rokov, ked ty budes stale mladá, on uz bude dedo, ktorému sa nic nebude chciet. Vazne to pre teba dopadlo velmi dobre 🙂
Ja viem, ze to boli, ale neboj nic, to prejde.
A na takto starých muzov si davaj pozor, maju dost skusenosti a vedia co povedat, aby zenam pomotali hlavu, preto ich netreba brat vazne (hlavne ak je medzi vami 20 rokov rozdiel)
Ja by som povedala, ze si sa nezalubila, len podlahla lichotivym reciam. To, ze niekto povie- milujem ta, neznamena, ze to tak je. Mala si byt viac obozretna, ked povedal, ze vztah nechce. Ty si sa mala rozhodnut ci ti tato podmienka vyhovuje, alebo nie. Skocila si mu na lep. Nevadi, das si viac pozor dobuducna. Prajem ti, nech si najdes partnera, ktory bude s tebou chciet zdielat aj to dobre, aj to zle.
Veď ani v posteli nebol dobrý, takže nestál za nič 😁
@inga000 tak zjavne si chcel poskusat v intimnej oblasti a ty si mu nevyhovovala tak zvolil inu
no mala som mladu kolegynu ktora si zacala so starsim sefom, on bol stary mladenec...aj sa vzali a mali dve deti.
ale cim dalej bol ten rozdiel vidno. On bol usadeny sedivy, v detoch sa videl, ale mal rad taky spokojny zivot, nikde nechodit , dobre sa napapkat, mat svoj klud.
Ona po materskych chcela este zit, bola mlada, vitalna, chcela cestovat, zrejme trochu zavidela mladym rodinkam, ktore zili aktivny zivot.
nakoniec sa rozviedli, on ostal sam v starobe, ona neviem ci si nasla druheho mladsieho.
Toto je ten predchadzajuci prispevok?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/zalubila-som-sa-do-starsieho-muza-ako-dalej/
Nejako sa nám tu s tými sexi šéfmi/kolegami roztrhlo vrece 😁
@clementine93 blizi sa zima, zeny sa chcu viac tulit, aby sa zohriali 😋😁
Takže teraz je kurevník lebo teba nechce ak by bol s tebou lebo si zaľubena a ohrdnuta tak by kurevník nebol.Jasne robil si s teba srandu 2 krát rozvedený sa nemeni nikdy s každou takou mladou ako TY sa zabava.Ako vieš že ta ktoru ma teraz je mlada a strati s nim roky čo ak si ju zoberie a budu mať spolu dieťa.To že teba namotaval tak to niektorí chlapi tak vedia robia to. A to že si s teba robil dobrý deň s nej nemusí.A ešte otázne načo ho riešiš ma novu priateľku dal si ju na facebook načo ho sleduješ na facebooku.Zaľubenosť ťa neprešla preto že ak by ťa prešla nesleduješ ho a neserie ťa to.Ak sa o niekoho nezaujímam tak nesledujem mu Facebook.A ak si s nim nič nemala nemusiš nič ľutovať.Ak je bohatý tak nečudujem sa že manipuluje z husičkami mladými ktora mu skôr skoči na čvirika.Ak budeš robiť problémy tak sa môže stať že prídeš o prácu to je taka dobra rada že nie vždy je dobre ísť hlavou proti múru.
On ti rovno povedal, že vzťah nechce len potrebuje zohriať posteľ a teba prekvapuje, že našiel ďalšiu, ktorá mu padla na lep?
@alickapusinka teraz je kurevnik lebo zistila že počas toho ako riešil ju riešil aj iné, čo pred tým nevedela, nie je kurevnik preto lebo ju nechal a ona je ohdrnuta, som si istá že keby len ju nechal a stal si za svojim že vzťah nechce a s inou by nevešal fotky na FB tak by nenapisala že je kurevnik. Vie že ta s ktorou je teraz je mladá lebo videla foto na fb. (Čítanie ti moc nejde)
Každá mladá 30 ročná čo sa da dokopy s 50 ročným stratí roky na dedkovi, 50 ma pred sebou posledných zopár rokov keby nebude vyzerať jak dedko a kedy nezačne byt aj fyzicky dedko- rozumej zdravotne problémy a chradnutie organizmu. Ona bude ešte mladá, v strednom veku a on už dedko a máloktorá s takým dedkom ostane, prečo by mala, ja sa čudujem že sa vôbec nejaká mladá pozrie na nejakého 50 ročného, to je doslova posledných 5-6 rokov kým sa z neho nevykľuje nepoužiteľný dedko a ver mi že ta mladá s ním svoje drahocenné mladé roky stráca a bude tupelo keď si s dedušom spraví dieťa

@inga000 no tak si chcel iba užiť a vybral si tú druhú