Bola to urážka od mužovho kamaráta?
Ahojte neviem ako začať možno má môj muž pravdu a riešim primitívnosti. Mužov kamarát ma spoznal keď som mala dlhé vlasy. A potom sme sa asi po roku opäť stretli a to som už mala vlasy ostrihané. Dĺžka po plecia.
Ide o to ,že má dosť zaskočila reakcia jeho kamaráta. Pýtal sa ma pred mojím mužom či som nemala dlhšie vlasy. A ja že áno ale ,že som chcela zmenu. Je mi pohodlnejšie nosiť kratšie vlasy. A následne sa on pozrel na môjho muža a spýtal sa ho ,že AKO MI TO MOHOL DOVOLIŤ.
Mužova reakcia žiadna. Bol ticho. A ja doteraz rozmýšľam nad tým prečo nič nepovedal. Vyčítam mu ,že ten chlap ma urazil a ako môže riešiť vôbec cudzí chlap vlasy jeho ženy. Akoby nepriamo povedal ,že vyzerám na hovno.
Teraz mám zas vlasy dlhšie. A už sa veľmi chcem ostrihať keďže aj ten môj má aj tak spoznal s kratšími vlasmi. Ale kvôli tej poznámke dotyčného sa cítim tak neisto a mám blok.
Ale podla mna si ten chlap ani nemysli ze jej to muz mal dovolit. Bol to podla mna len taky bezvyznamny small talk.
Musis mat nudny zivot :D a tvoj chlap zbytočny problem na krku :D ..
Urazka? Ja v tom vidim iba obmedzenost dotycneho..
Bud to myslel vazne a je to fakt primitivny blbec.
Alebo urobil nevhodny a nemiestny vtip, co na neho tiez dobre svetlo nevrha.
Na tvojom mieste sa skor zameram na to, preco tebou blba poznamka tak zamavala. Odkial prameni tvoja neistota a pochybovanie o sebe.
A na tom by som zapracovala.
tvoj muž má pravdu, riešiš hovadiny
Kvôli sprostym rečiam cudzieho chlapa máš blok?Vy💩💩💩 sa na jeho názor .Podľa mňa ostal tvoj muž zaskočený,že čo sa ho to za stupiditu pýta preto nereagoval.
Vobec to neries, nemyslel to zle, ale tak, ze jemu sa to pred tym pacilo viac, ale neznamena, ze by sa mu to teraz nepacilo vobec.
A co si mu nic nepovedala?
Dovolit sa od muza ist si dat ostrihat vlasy?
To aj on sa zeny pyta ci moze ist k barberovi?
Nebola to urážka, bežný small talk.
Jeziiis no tak sa mu viacej páčia dlhé vlasy, asi si ich mala pekne a zdravé tak mu ich prišlo ľúto . Že také pekné vlasy ostrihať. To je nič ale čo povedal jeho kamarát pred mojím vtedy priateľom 🫣 nechodili sme spolu dlho a stretli sme jeho dlho ročného priateľa .. a povedal predo mnou .. no ukázal na mňa a povedal že sa mu to nehodí 🤣🤣 pre upokojenie tiež nič nepovedal 🤣🤣🤣
Sú chlapi, ktorým sa páčia ženy s dlhými vlasmi a chlapi, ktorým je to v podstate jedno (ak teda nie sú tie baby zas úplne že dohola, alebo na pankáča alebo čo). A potom sú chlapi, ktorým sa práveže páčia ženy, ktoré zaujmú v dave 😁. Však sa opýtaj toho svojho, čo sa mu páči/nepáči a neriaď sa podľa nejakého kamaráta, ktorého stretnete raz za rok... Možno tomu tvojmu je to úplne jedno, alebo sa v podstate nikdy nad tým nezamyslel, že by mal riešiť dĺžku tvojich vlasov...😄
Nemusíš z toho robiť vedu, dal ti kompliment, že v dlhých vlasoch si vyzerala dokonalo. Viac by som to neriešil, vlasy dorastú, dá sa zmeniť účes, aj s kratšími vlasmi sa dajú robiť divy. A nakoniec dôležité je, čo sa páči tebe.
Keby si si zmenšila prsia z veľkosti 5 na veľkosť 3 a toto by komentoval, tak to by mohlo byť trochu od veci.
Mozno si to zle pochopila … tvoj muz mozno kedysi basnil o tvojich vlasoch a Teraz ich mas ostrihane. A nejde o dovolenie alebo nie, skor o to, ze tvoj muz mozno akceptoval tvoje rozhodnutie ale vo vnutri bol uplne proti. Urazka to nie je …

Podla mna tym len chcel povedat, ze si mala krasne vlasy a ze jemu by to bolo luto keby si jeho zena ostrihala vlasy..
Urazas sa ale ako male decko