Bolí druhý rozchod rovnako ako prvý?
Sú pri druhom rozchode presne tie isté emočné bolesti ako pri tom prvom?
Ahoj, u mna boli (su) mensie emocne bolesti, kedze partnerka ako pri prvom rozchode tak aj pri druhom rozchode robila tie iste chyby. Klamala kvoli byvalemu, ktory jej neustale ublizival a nadalej s nim komunikovala a mne klamala.
To asi zavisi od hlbky vztahu, mna bolel samozrejme najviac rozchod s partnerom, s ktorym som bola najdlhsie a bolo to hlbsie a blizsie ako s tymi pred nim. Zaroven som ale mala uz skusenost, ze rozchod nie je koniec sveta, co mi predtym tak pripadalo. Takze povedala by som, ze bolest aj rovnaka alebo vacsia, ale vedomie vlastnej sily a schopnosti to prezit urcite vacsie.
@marianarem 😇
U mna zalezi kto, resp. preco ten vztah skoncil. Napr ak by som bola v tom ze vsetko klape, v dialke pocujem svadobne zvony a zrazu ho pristihnem pri nevere tak to znasam ovela horsie nez keby postupne vo vztahu zisťujem, ze nie sme kompatibilni a teda rozchod je pre oboch lepsie riesenie
Každá láska je iná, každý vztah a aj každý rozchod.

Každý môj vzťah bol v niečom iný a každý rozchod bol za iných okolností, takže som ich prežívala rozdielne… je jedno či je prvý, druhý, piaty, proste je iné keď to príde z ničoho nič ako facka, iné keď to v sebe má človek uzavreté už pred tým, atď rôzne situácie…