Bolo správanie lekára voči sestre znásilnením?
Ahojte mam mladsiu sestru o 6 rokov. Vyhliadol si ju nejaky chlap, ma dva krat tolko rokov kolko ona. Vypisoval jej mesiace trpezlivo, bol slusny volal ju von az sa sestra raz nudila a povedala si ze teda ide. Nakoniec lutovala ze nesla skor lebo sa jej zapacil, zacali randit, akurat sa vela hadali ze on chcel aby ho navstivila unho doma a ona sa este bala, po dvoch tyzdnoch ho vobec nepoznala, proste sa na to necitila. Nosil jej kvety, bol mily pozorny ona bola stastna. Neustale sa ju pytal preco nechce k nemu prist ona stale hovorila ze sa na to neciti este na co on sa urazal, ze ved on jej nic neurobi. Randili asi treti tyzden a zacal jej posielat fotky nejakych zien, ze ta a ta ho vola na rande a ak nechce aby isiel tak sa ma zmenit. Ona sa na tom smiala, ze ju vydiera, nebrala to vazne. Nakoniec k nemu predsalen isla, ale myslim ze pod natlakom jeho citoveho vydierania pretoze uz sa jej pacil ale predsa na nieco viac nebola pripravena, este to nechcela. Vratila sa nad ranom, pytala som sa ju ako sa citi a povedala ze dobre, len to mohlo estw chvilu pockat a nevie ci urobila spravne. Sla k nemu o tyzden este raz a potom sa s nou rozisiel s tym ze je to jej chyba pretoze sa mu nevenuje dostatocne, on si ju chcel k sebe aj nastahovat. Od vtedy sestru zacal ignorovat, ona ho kontaktovala, nedal ziadne vysvetlenie, sestra bola smutna velmi lutovala ze s nim nieco mala, citi sa vyuzita pretoze ona ho nechcela ona mu hovorila stale nie nie nie az na nu zacal chodit s tymi vydieracskymi sposobmi a nalakal ju k sebe domov. Pred tym ju nosil do baru a nalieval do nej alkohol nastastie ju nikdy neopil ani nedostal do stavu kedy by bola povolna. Byva na nasom sidlisku cize na seba narazame dost casto, tvari sa ze nic. Najhorsie na tom je ze ten chlap je lekar, niekto kto ma ludom pomahat. Moja sestra sa zmenila. Myslite, ze to bolo zneuzitie/znasilnenie? Riesili by ste to?
@mclissa nikdy sa z toho nedostala. Polícia to neriešila, lebo s daným inštruktorom boli jedna ruka, o nej začali rozhlasovať, že je štetka. Dokonca aj "kamarátky". Predtým bola panna. Aj preto som na MK často až agresívna, ak sa téma týka obťažovania voči ženám. Osobne poznám dve ženy, čo si tým prešli. Je to bežné viac, ako si myslíme. Práve som si o tom freeze mode začala čítať. Reakcia tela na predátora. Nedokážem si niečo také predstaviť.
@mamamasama ja velmi dobre viem o co sa jedna. Ja pracujem na Policii.
Nic nie je horsie pre zenu ked nema podporu v tomto a Policia ma na haku. A taketo, ze jedna ruka s instruktorom, mrzi ma co sa jej stalo.
No a mozno sa mu uprimne pacila, nesadla mu po sexualnej stranke - tak to ukoncil miesto zbytocneho predlzovania, akurat kusok zbabelym sposobom. Preco z chlapa robite automaticky kretena? 🙂
Podľa mňa znásilnena nebola, len nenaplnila jeho ocakavania, tak šiel o dům dál a už opaluje inu. Tvoja sestra nech sa nabudúce nelakomi na sladké řečicky a peniažky, slušných a schopných chlapcov beha po svete habadej. Co čakala od starého slizkeho chrena?
Išla k nemu dobrovoľne, teda, nedrzal jej zbraň pri hlave...ak by ju znásilnil, určite by k nemu nešla ani druhýkrát. Keby s ňou doteraz bol, tak by ste to neriešili, ale keďže ju odkopol, samozrejme ju to zabolelo ale niekedy to takto v živote chodí. Proste ju využil na sex, dosiahol to, čo od prvej chvíle chcel. Nech sestra zapracuje na naivite trocha a nenecháva za oblbovať citovým vydieraním.
Znásilnenie je, keď je do sexu nedobrovoľne donútená.. z popisu mi príde že bola zmanipulovana, ale nie donútená, tj nie znásilnená.. aspoň sa vyvrbil a vidno že je debil, lepšie zistiť na začiatku ako po rokoch..
Islank nemu dobrovoľne? Spala s ním dobrovoľne?šla k nemu aj ďalší raz. To znásilnenie nebude. Jednoducho si užil s ňou sex a odkopol ju. Kontrolka mala blikať vtedy keď jej začal posielať fotky iných žien a citovo ju vydierať a nemala ustúpiť len preto že sa jej páčil
@sense presne, isla aj druhykrat. Len sa citi ohrdnuto, ak by ju neodkopol, bola by s nim
Takze, ziadne znasilnenie to nebolo
neznasilnil, vyuzil na sex, jedenkrat, druhy krat.. a mozno druhykrat len preto, aby to nebolo prilis skoncit uz po prvom raze. Sestra musi byt menej doverciva voci tymto online typkom... dostanu sex a viac im netreba. A inak zaujimave presne rovnaku fintu, henta a ta by ho isla pozriet na mna skusali aj pred 20rokmi.. :DDD uz vtedy som ich poslaal do teplych krajin, nech teda idu s nimi = co ma co so mnou randit a s inymi si vypisovat.
Sestra sa otrasie, pouci, bohuzial negativna skusenost ju moze poznacit co sa tyka dovery muzom. Teraz bude na nic, kym sa "odlaskuje"...
Využil ju podla mňa a Tvoja sestra šla viacmenej dobrovolne. Dala sa povydierať par fotkami od manipulatora. Teraz je smutna,ze podľahla a možno (prvy) sex mala s niekym kto ju do toho dotlačil a nemiloval. Pomož jej vyplakať sa. A povedz jej že chvalabohu ,že s nim už nie je. Manipulacia nie je laska.

@mamamasama lebo bola vo freeze mode. Ano toto je znasilnenie. Dufam, ze je v poriadku.