icon

Bude ma chcieť, keď som úplne plochá?

17. aug 2024

Ahojte, mam otázku smerujúcu skôr na mužov. Mala som dlhodobý vzťah, mam aj deti. Uz 3roky som sama. Na mužov si dávam pozor. Par mesiacov sa stretávam s jedným mužom, je tam vzájomná sympatia a náklonnosť. Sex ešte nebol. V istých veciach je skvelý, ale viem, že jeho vždy priťahovali ženy s veľkými prsiami. A ja žiaľ po deťoch a dlhom dojceni som ostala úplne plocha. Nemám žiadne sebavedomie. Je možné, ze aj napriek tomu ten muž bude po mne túžiť? A mat stále o mňa záujem a nebude ma v budúcnosti porovnávať s inými 😢
Dakujem za vás názor a pekny vecer

fido69
17. aug 2024

@autorka napísala "Par mesiacov sa stretávam s jedným mužom,... Sex ešte nebol."
Keď vydržal toto, tak ťa chce takú aká si. Aj s tvojimi malými prsiami. 😉

marianarem
17. aug 2024

Keby si sa mu nepacila, tak s tebou ani nezacne. Ja mam tiez typ chlapa, ktory sa mi prevazne paci, tak na pozeranie alebo na prvy pohlad. Ale realne ma pritahovali uz aj uplne ini muzi, ktori s tymto typom nemali nic spolocne, pritazlivost nie je len o vzhlade.

vanilkovazmrzka
17. aug 2024

Ma o teba zaujem pre ine veci nez prsia 🙂 a ak jeho zaujem po case opadne, tiez to nebude kvoli prsiam

anos18
18. aug 2024

A odkiaľ vieš, že ho priťahovali ženy s veľkými prsiami? Povedal ti to?

3princezne
18. aug 2024

Ja poznam muza, co vzdy chcel len blondinky. Ozenil sa nakoniec s ciernovlaskou :D dalsieho poznam, co sa mu vzdy pacili len chude a male. Ozenil sa nakoniec s riadnym kusom zeny 🙂 to tak byva

madeincssr
18. aug 2024

Nik nie sme dokonaly. Ani hviezdy z plagatov, ani modelky ci nemodelky na internete (photoshop dokaze divy). Mne sa napriklad pacia mensie, prirodzene prsia. Urcite nie si plocha, ludia byvaju sami k sebe prehnane kriticki (poznam podla seba). Ked sa obzries okolo seba, zistis ze ludia su vsakovaki a mnohi by prave tebe obdivovali (zavideli) tvoju postavu ci prsia. Clovek sa zapaci inemu pre celkovu osobnost (fyzicku aj dusevnu) a ak je to obojstranne ta prava/ten pravy, nejake nedokonalosti na oboch stranach oboch skor ocaruju, ako odradzaju 🍀.

anajka266
18. aug 2024

Vždy to budeš mať v hlave. Budeš na to stále myslieť a porovnávať sa s každou ženou čo prejde okolo. Dá sa povedať,že teba to bude trápiť viac ako jeho. Je to nepríjemné, ak vieš, že nie si úplne to, čo by chcel. Neviem či sa s tým dá úplne vyrovnať, človeka to trápi a o to viac,ak náhodou začnú vo vzťahu problémy. Sú aj dôležitejšie veci, ale tvoje sebavedomie to zničí.

annamarin
18. aug 2024

Tu sa pripnem. Mám úplne rovnaký problém - viem, že má ine preferencie a ja do nich úplne nezapadam. Pravdou je, že ničí mi to sebavedomie. Viem, že som pekná baba a že veľa inych chlapov je zo mna paf v tom zmysle, že by som presne ich typ. Rozmýšľam aj či mi to stojí za to udržiavať taký vzťah. Ale planujem sa s nim o tom porozprávať a zistiť viac o tom ako to vidí. Uvidim podla toho, že čo odpovie.

anajka266
18. aug 2024

@annamarin priznal sa ti sám o iných preferenciách alebo si na to prišla sama?

beata_k
18. aug 2024

Tvoje prsia uz ma davno v merku a vie do coho ide 😉

iwesska
18. aug 2024

Nas kamarat tuzil po Pamele Anderson😂Dlllho nemal zenu,lebo vsak zas tolko Pamel po svete nechodi😂. No a nakoniec sa ozenil s babou,ktora ma s Pamelou spolocne akurat tak 2 nohy a 2 ruky😂

autor
18. aug 2024

@iwesska presne aj jeho idol je Pamela, všade po byte jej plagáty ako dáky pubertiak 😂

lubossi
18. aug 2024

Alebo na niektoré Vianoce dostaneš poukážku na estetickú chirurgiu :D

anajka266
18. aug 2024

@lubossi kvôli chlapovi ísť pod nôž?😂 zas odtiaľ potiaľ😂 zdravie je hádam na prvom mieste

sense
18. aug 2024

Pokiaľ nenosia vypchate push-upky tak už dávno má tvoje poprsie Ocekovane

annamarin
18. aug 2024

@anajka266 Sám mi to priznal. Som jeho prvý vzťah a vyzeralo, že si to akokeby neuvedomil, že sa to nehovorí.

Ale je mi to velmi divné, lebo aj tak on je stále ten čo viac akokeby chce dat najavo ludom, ze sme spolu. Keď sa so mnou rozpráva, tak on viac spomina medzi rečou že "keď sa zoberieme" alebo "na našej svadbe...". Zacina viac také vaznejsie témy. Aj mi donesie kvety len tak. Ale sme spolu len asi 1,5mesiaca čiže fakt neviem, či ho to potom aj neprejde, keď nie som úplne jeho typ. Nechápem prečo potom si nehľadá takú čo je jeho typ - tu mám podozrenie, že ho taká proste nechcela. Keďže pre chlapov je to asi tahsie si nájsť niekoho, tak či sa náhodou neuspokojil len - toho sa obávam.

annamarin
18. aug 2024

@lubossi Fuha, no keby mu na tom tak záleží tak prečo si taku nenajde. Posielať partnera pod nôž kvôli vzhľadu mi príde už trochu cez čiaru. 😄

anajka266
18. aug 2024

@annamarin hej chlapi su takí… uspokoja sa aj s tým, čo sa im až tak úplne nepáči a potom to hľadajú inde, lebo to my ženy nemáme…

autor
18. aug 2024

@anajka266 presne taký bol bývalý, preto mam trochu chrobáka v hlave
Po čase mi začal hovoriť, ako veľmi túži po žene s veľkými prsiami 😢neskutočne sa mi zhnusil. Ani som s nim už spávať nechcela

candii
18. aug 2024

Láska nemá nič spoločné s prsiami 🙂 a buď rada za malé, ja som mala vždy väčšie prsia a po tehotenstvach a dojčení si asi vieš predstaviť čo mi z pekného, pevného poprsia zostalo.. niečo ako uši kokeršpaniela 🫣 okrem toho, stále hlúpe narážky od hlúpych chlapov. Uchylne reči počúvam celý svoj život .. to nechceš.

mojemenonikto
18. aug 2024

Za seba môžem povedať, že vzhľad riešim minimálne, alebo skoro vôbec. Som chlap a netajím sa tým, že sa mi páčia ženy s peknými pevnými prsiami, zadočkom, širokými bokmi a úzkym driekom. K tomu ideálne ak majú vlasy po pás, krásne oči a nádherný úsmev. Ak takú stretnem, tak sa rád obzriem, ale to sú len predstavy. V reálnom živote som nikdy neriešil vzhľad. Vždy za tým bolo to, čo sa dá ťažko opísať slovami. Je to o celkovej príťažlivosti, vzájomnej chémii. Ak mi bolo so ženou príjemne, veselo, mali sme sa o čom porozprávať a nestriaslo ma ak sa ma dotkla tak to bol ten správny základ pre vzťah. A vôbec som napokon neriešil to, či má veľké, alebo malé prsia. Vzťah, ktorý je založený len na výzore je podľa mňa veľmi prázdny a predurčený na neúspech. A už vôbec nechápem mužov, ktorí svoje ženy nútia ísť na silikóny, alebo rôzne botulínové injekcie, či podobné zvrátenosti. A ešte menej chápem tie ženy 😁 Vôbec nemusíš nemusíš mať kvôli tomu nízke sebavedomie. Ten správny muž tvoje prsia vôbec nebude riešiť, lebo ti bude pozerať do očí 😉

annamarin
18. aug 2024

@anajka266 No hej, presne toto viem. Ale prečo by potom vytahoval už take témy že svadba, deti atd. Inak pracujem v muzskom kolektíve dost casto - síce este takom pod 30 nevyzretom a oni presne sa vedia bavit takto, že si povedia, že maju frajerku - lebo nechcu byt sami a nikto iny ich nechce a ona je taka zamilovaná a toleruje. Za to ma to desí. Jeden bol zamilovaný do dajme tomu Aničky... Lenze Anička ho nechcela tak si nasiel Betku, do ktorej az taky paf nebol no dalej sa obcasne o Anicku pokúšal. Skúšal či nezmenila názor. Až po možno 3 rokoch si vstupil do svedomia a začal sa viac snažiť u tej Betky. Asi uz videl velmi, ze Anicka nepolavi. Po tejto skutočnosti uz mam rešpekt voči tomu či veriť. Lebo Betka sa to nikdy nedozvedela, že bola síce jeho priatelka, ale nebola tá ktorú chcel najviac.

annamarin
18. aug 2024

@mojemenonikto Znieš ako správny chlap. Som rada, že sa nájdu aj takí. 😇

lubossi
18. aug 2024

@annamarin On by si našiel, ale zjavne teraz taká neni. Ako ti to.. Lepší vrabec v hrsti.. Chápeš..

anajka266
18. aug 2024

@autorka aj ja som to zažila..pritom dovtedy som svoje prsia absolútne neriešila, vždy sa mi zdali estetickejšie ako veľké prsia vykúkajúce z vyzývavých výstrihov.. a keď som prišla na to, že sa to chlapovi páči, začala som mať blok v hlave.. vkuse sa porovnávam, stačí že v telke niečo také je… pritom mne ten chlap nepovedal nič zlého na moje prsia, ale vedieť a byť si vedomá toho, po čom by šalel je hrozné… buďme rady,že máme zdravé prsia, chlapi sa nezmenia.. vždy sa pozrú inde….a niektorí nielen pozrú..
@annaamarin vieš,ono sa to nevylučuje,že niečo iné sa mu páči a zároveň teba má rád/miluje… chlapi majú tieto veci akoby úplne oddelené.. a neuvedomujú si, aký dopad to má na nás ženy

karolinakr
18. aug 2024

@lubossi prosim ta, dnes štihle baby s dlhymi vlasmi a prsiami ti na ulici ukažem sto, ja neviem chlapi, kde sa pohybujete, stači ist mi do parku a maš tu prehliadku krasy, baby teraz v kratasoch minisukniach chodia, je väčši vyber, lebo maju dobre oblečenie, kozmetiku, mlade su snad všetky pekne až na vynimky, ,,to ked už si nenajde chlap peknu babu na SK, tak chyba musi byt v ňom

lubossi
18. aug 2024

@karolinakr hej je ich veľa pekných. Ale túto ma rozpracovanu a hra na istotu. Po parku naháňať ženy nie je bohviečo

jandobrovic
6. apr 2025

Milujem zeny s malinkym poprsim, alebo uplne bez....len krasne bradavky....

jandobrovic
6. apr 2025

Ak je tu taka, kludne mi napis na meil...... donaj1@atlas.sk