Budia vás muži v týždni kvôli raňajkám?
Ale nie,ze vam ich urobili ale ze rabajky mate urobit muzom. Nepride vam to zvlastne?
@ziarifka boze, to je normalne az neuveritelne, ze mal takyto postoj a este aj cudzim nachystal.
@darkswan ty sa mas 🙂
@erikab82 tiez mi to tak pride. Co s tym? Myslis ze sa takyto clovel da zmenit?
@luccija no,sihlasim ,ze az nemozne. Skusim to pomaly menit.
@dixitka vidis, vie si ho upratat tigrica😅
@lakebabe to znie ako z filmu 🙂) no,mne by sa pacilo,keby rano utekal fo obchodu pre cerstve pecivo :D
@prunee asi ano, popravde. :(
@vevesh ja nerozumiem tym muzom,ze nevedia co kde je,ked ziju v tej istej domacnosti. No tal aspon vie,kedy ta nema bufit a aspon aj tebe moze obcas nachystat jest. Mne ich za tie roky nachystal mozno do 10x,aj to neviem ci som to cislo neprehnala.
@autorka nestacim sa divit a normalne nechapem, ze takyto chlap vobec existuje 😀. Ale ako si sama priznavas, naucila si si ho tak sama...to, co zacalo ako nevinny prejav lasky, ze mu nachystas, lebo ti to robi radost, sa pre neho stalo zvykom, až nutnosťou. Z domu bol tak zvyknuty a ty si v tom len pokracovala...jasne, ze to berie ako nieco, co proste musi byt. Ja by som mu ale na tvojom mieste ukazala tuto diskusiu, nech sa zbada.
Co sa tyka mna, tak ja cez tyzden vstavam sice skor ale ranajky mu nerobim, on si vezme, co chce a v praci si da ranajky. Ja rano robim len desiatu pre nasho syna. Cez vikend vstava skor moj chlap, kedze ja dospavam a naozaj si uzivam, ze mozem spat dokedy chcem. Vacsinou nam vsetkym spravi ranajky a pride ma zavolat, ze uz mam ranajky na stole. Ked som bola na materskej, nas syn velmi zle spaval. V noci som bola niekolkokrat hore do jeho skoro 3rokov. V niektore dni som bola ako chodiaca mrtvola 😀 a poviem ti, keby ma skusil rano zobudit, aby som mu spravila ranajky, tak by som si bud myslela, ze sa mi sniva alebo by som mu rovno pritankovala 😀.
Inak, podla toho, co si pisala, ze ked sa o tom vadite, ako ta dokaze zmanipulovat, az si fakt myslis, ze si ty blba, tak tvoj muz je aj paradny manipulator a ma potrebu seba stale vyzdvihovat na dolezitejsiu a vyssiu priecku, ako si ty. Musis mu ukazat, ze sa velmi myli ale stylom, aby to aj pochopil...
Očakávaj vzburu urazenu tvár a prekvapenie, keď povies nie, sprav si sám.Aj lenivá budeš🙂)
Moj vstane a urobi ranajky a desiatu nam vsetkym, uz niekolko rokov, mam najvacsi poklad, teraz vidim
Ono chlapa treba od začiatku vzťahu vychovávať, lebo chlap je ako dieťa, treba si ho vychovať 😀 ja síce môjmu mužovi robím kazde ráno raňajky, ale on vstáva do prace až o 9 čiže vstavam s ním a robím aj sebe. Ale veľakrát napríklad umyje riady po mne. A keď teda spím, že som mala náročnú noc tak ma nebudí, spraví si sám alebo odíde bez. (Som na MD).
@lneviemmeno zena si ma chlapa najst uz vychovaneho od mamicky. Synov treba vychovavat a neskakat im okolo riti.
Houby ako z filmu len spavat nemôže ráno a miesto toho aby mi tu o piatej behal a budil ma už sa radšej naučil ísť do jednoty na rozky 😄 jednotu mame par domov od nás to zvládne 😄
Ked sa vráti odstavi ovocie a to už som aj ja hore
Tam jeho kulinárske schopnosti začínajú aj koncia😄
Do práce chodím keď je on ešte v spankovom režime REM, takže ťažko by ma budil keď sam sa zobudiť nevie 😅 ale nie, nikdy by toto neurobil, on je celkom samostatný, je už veľký 🤣
@0silvia0 no tak to hej, ale je pravda, že žiaľ veľa žien rozmazná synčekov a potom si to vyžadujú aj od manželky 🙄
Autorka, ak si ale na materkej, tak to je ina situacia, ak si hore, nerobilo by mi problem urobit ranajky, ja ale uz pracujem a rano vozim deti do skoly ja, takze on urobi desiatu, ja dozriem na deti, ci sa dobre vychystaju a spolu odchadzame z domu. Na materskej by som neriesila, ze robim ranajky, bolo by to gesto lasky odo mna. Cez vikend robi ranajky muz, lebo vie tu najlepsiu prazenicu a tortillu de patatas urobit. Aspon moje materske boli fakt dovolenky, ze som sa starala len o dieta, poriadok, nakupy a nic viac. Teraz v praci riesim ovela viac roznych veci.
@hope87 ano,ja som to zozaciatku robila z lasky, lenze postupom casu mi to zacalo vadit, ked to berie ako samozrejmost,ze malokedy podakuje a este ked idem okolo mi poda riady,nech odnesiem. Diskusiu mu ukazat nemozem :D by sa so mnou snad tyzden nebavil,ze ho rozoberam na diskusnom fore.
@luccija uz som to zacala davnejsie robit,horsie je,ze ja sa kvoli tomu previnilo citim...
Taký chlap by odo mňa dostal maximálne panvicou po hlave. 🤨 Vlastne nie, ja by som s takým mužom nikdy nebola. 😂
@lneviemmeno uz viem,co tym myslela svokra,ked mi vravrla,ze nech ho odnaucim kralovskym manierom,lebo to s nim budem mat tazke ako ona s jeho otcom...
@0silvia0 tak tak..
@zuzana76 ale ja hore rano nie som,ale spim,kedze v noci stavam velakrat.. uz aj take bolo,ze dieta malo tyzden kvoli zubom,ze vstavalo o 3tej rano a boli sme hore do 6tej. No, povien ti prabdu,ze ja sa do prace tesim uz teraz, vsak ja si tam normalne pojdem oddychnut. A super,ze muz robi ranajky aspon cez vikend.
@evaachesa ani nebud,je to tazke fakt. Lespie ked ma clovek rozum 🙂
tak ja mam zase pracu stresujucu, deti som mala dobre, uplne zlaticka, nevyspala som sa len malokedy, ale je pravda, ze ranajky som nerobila, muz si kupil cestou do prace. Ak ti to vadi, prestan ich robit a hlavne sa prestan citit previnilo. 5 minut casu si najde chlap sam na seba.
V živote by ho takáto myšlienka ani nenapadla, nie že ešte by ju aj vyslovil a žiadal realizovať
@zuzana76 ano,kazdy to ma inak
Niekto klud v praci, niekto foma. To je fajn,ze si mala take zlate deti 🙂 hmm, prestat prestanem, lem ako sa zbavit toho previnileho pocitu... Neviem ci by som nemala zajst k psychologicke alebo co.
@miamaria aspon je normalny 🙂
psychologicke nemusis, len sa hod do modu - je mi to jedno a nic ma nevyvedie z miery 😀, on si zvykne, ze sa musi postarat sam

@ronie338 ja aj keby som ho prosila,ze ci sa na den o dieta postara ze idem do hotela si oddycjnut,tak to by hned zatrhol,ani by som usta neotvorila.