icon

Budú mať vzťah na internáte budúcnosť?

24. mar 2024

Ahojte, chcela by som počuť vaše názory, nemám sa koho iného opýtať bez toho aby bol na strane jednej či druhej. S frajerom budeme spolu v máji rok sme tretiaci na VŠ a bývame spolu na internáte. Skratka ide o to že ako sme začali spolu bývať ide to dolu vodou, mam pocit že žijeme pri sebe nie spolu, keď mu niečo hovorím ani nezdvihne hlavu lebo si nieco píše pritom by stacilo 5min pozornosť, stále ma napomína ako mám čo robiť ako sa mám učiť ako mám tráviť efektívne voľný čas keď idem von s kamoškami aby som sa aspoň niekde porozprávala volá mi kedy prídem že je sám, no ked prídem je to o tom istom on si robí svoje a ja pozerám naňho. Občas mi príde že je to len o tom že sa mu pacim ako žena no názorovo sme sa nestretli aj keď plány do budúcna mame rovnaké, no keď ma svoje chvíle kedy ma vychováva fakt nezvladam. Izbu upratujem, varim, snažím sa mu venovať sex mame keď chce, nakupujem pre nás oboch a ano občas mám svoju chvíľu kedy na mna všetko padne a vybuchnem ale fakt neviem či proste je to tým že sme začali spolu bývať a utrasie sa to, či sme si nesadli tak ako sa zdalo.

Strana
z2
daniela099
24. mar 2024

Asi to je tvoje prvé spoločné bývanie s partnerom, však? Mala si ešte asi ružové okuliare a čakala si od toho niečo iné. No ale vidíš aká je realita. Je dobre, že si požiadala o názor iných, možno ti to pomôže otvoriť oči 🙂

autor
24. mar 2024

Ano rady som dostala, ďakujem za ne moc. Pozerám sa na neho aj celý náš vzťah viac triezvo, už sa len rozhodnúť

aliaray1
25. mar 2024

Pozor pozor, chlap Buzerator domaci. Ja by som asap nasla vlastnu izbu, iba mu oznamila, ze sa stahujem, potrebujeme pauzu...a dala sa off. Lebo zabijas cas a mlatis prazdnu slamu, v manzelstve po skole a este s dietatom...no ani si predstavit.

letfenixa
25. mar 2024

@autorka je také príslovie "reči sa hovoria, chlieb sa je". Ty nakupujes, varíš, upratujes. Čo pre teba robí on?

Strana
z2