Budúcnosť s mužom bez koníčkov
Vedeli by ste si predstavit buducnost s muzom (nad 30r) ktory cely svoj cas venuje praci, ma to zrejme zcasti aj ako hobby, no okrem toho nema ziadne ine zaujmy, poriadne nikam nechodi pokial nejde pracovne a cely jeho zivot sa toci okolo tej prace aj rozprava hlavne o praci?
Nie. Som aktívna, takže s takým chlapom by sme nenašli spoločnú reč a nemali by sme ako tráviť voľný čas. A mať chlapa, s ktorým viacmenej ani nie som lebo je celý čas v práci to by nebolo nič pre mňa.
A čo spoločne trávenie voľného času? Ako bude čas tráviť s rodinou s deťmi? Vie to nejako nakombinovať?
Ja som fanúšik aktívneho trávenia času, mam rada hry cyklistiku lyžovanie cestovanie a to iste aj môj muž
Chcem vedla seba rozhľadeného muža s ktorým môžem debatovať na rôzne témy nie chlapa ktorý toci len o jednej veci
Nie, nechcela by som, sama ich mám dosť a taký človek by ma ťahal na dno. Takže môj muž má 3-4 koníčky a vieme robiť veci spolu, každý sám, vieme sa zastúpiť pri deťoch a chápeme, prečo tá druhá strana potrebuje “odísť” 🙂.
A akú prácu robí?
Ved prave ze aj ja som aktivny clovek chodim cvicit aj von aj doma v lete sporty v zime mam fitko atd. Okrem toho kreativne zaluby a citam vela knihy. Zo zaciatku mi to prislo fajn ze je pracovity a tak ale teraz s odstupom casu ako ho viac spoznavam zacinam rozmyslat ze to asi dobre nebude. Aj ked vie si vzdy najst cas na mna aj ked ma prave dost no ktovie ci to nie je len pociatocne..
Ze nema nejake hobby hobby mi nevadilo, ak by vedel fungovat so mnou - napr. vylety, bicykel, plavanie...ak nie, tak nie.
Nie tieto pasivne typy muzov ma nikdy nepritahovali.Tahal by ma na dno.To pride domov a sedi medzi styrmi stenami, pri TV, na nete, ci mrha cas nicnerobenim? To je muz bez zivota, len preziva.Nikdy som takeho nemala.Moj ma 3-4 konicky a z toho 3 spolocne.Domased by si mal hladat podobne nastaveneho cloveka lebo jeden bude tazko chapat druheho, budu vznikať konflikty, potrebne robiť vela kompromisov a preco si komplikovat zivot
Introvert by si mal hladat introverta, tam sa cosi take lepsie sklbi. Skor by som povedal, ze ste nekompatibilni.
Kazdy ma ine zaujmy, ine hobby a ak clovek pre to nema pochopenie tak tam zacinat vztah zmysel nema. Mna by tiez nebavilo vzdy niekde lietat. Mal som kamosky ktore boli neskutocne social butterflies, ale tam som vztahy nikdy neriesil. Viem, ze by to nefungovalo.
Hladaj si niekoho ineho. Je ocividne, ze by ti zivot s workoholikom nevyhovoval.
@anonym_autor asi vseobecne nie je vyhra, ak zmyslom zivota niekoho (muza ci zeny) je praca/kariera (vyplna mu drvivu vacsinu bdeleho casu). Aj odhliadnuc od velkych penazi (aj tak ich nema kedy si uzit s niekym). Navyse velke peniaze nas menia, ci si to pripustame, ci nie (zvacsa si to ani neuvedomime).
@anonym_autor asi vseobecne nie je vyhra, ak zmyslom zivota niekoho (muza ci zeny) je praca/kariera (vyplna mu drvivu vacsinu bdeleho casu). Aj odhliadnuc od velkych penazi (aj tak ich nema kedy si uzit s niekym). Navyse velke peniaze nas menia, ci si to pripustame, ci nie (zvacsa si to ani neuvedomime).
@madeincssr no az take velke peniaze za tym nie su prave a napr ja som nikdy ziadnu pracu nebrala ako zmysel zivota beriem to ako sposob obzivy no chapem ze niekto to moze mat inak..
@anonym_autor Keď má chlap koníčky, tak je zle. Keď nemá, tiež je zle....
No ono asi typ cloveka, ktory je najradsej stale doma (prip. ma len domace konicky), si musi hladat podobny typ partnera, ktory je tiez najradsej stale doma. Inak, skor ci neskor, vzniknu nezhody.
@anonym_autor Ahoj, zavisi od toho, ci niekam spolu chodite? napr. na prechadzku, turistiku, restika, kino, bike atd? On samotny konicek mat nemusi, ale ak je taky, ze na nejake aktivitky spolu chodite, tak by som to ako problem nevidela🙂 Lebo takto sa "vyvencite" obaja a je aj koza cela, aj vlk syty🙂
@anonym_autor mne by to nevadilo, napríklad my s mužom nemáme žiadne spoločne koníčky a žijeme si v pohode. Poznam kopu párov, kde muž napríklad chodí na ryby, ženu to nebaví, ona ide na volejbal a čo teraz? Samozrejme je dôležité, aby bol ochotný tráviť aj nejaký čas s tebou.
@anonym_autor Však ho vytiahni niekam von, zasväť ho do svojich koníčkov, nájdite si nové spoločné záľuby. Ukáž mu, že život nie je iba o práci. Určite to ocení, a časom aj sám pochopí, že potrebuje niečo mimo práce.
Ja sám som tiež býval takýto a venoval všetku svoju energiu práci a kariérnemu rastu... až neskôr som si uvedomil, že tak sa žiť nedá, že treba mať rôzne fyzické a mentálne záľuby a že treba hľadať aj nejaký hlbší zmysel života. Na každého to raz dôjde, tak mu s tým pomôž. Veď vzťah je predsa o partnerstve.
@anonym_autor Keď má chlap koníčky, tak je zle. Keď nemá, tiež je zle....
@chrobak7 taketo nazory milujem..nemozem za to ze druhym vadi ked sa chlap niecomu venuje. Kazdy normalny clovek chape ze mat nejake hobby je pre cloveka velmi prospesne
@anonym_autor Ahoj, zavisi od toho, ci niekam spolu chodite? napr. na prechadzku, turistiku, restika, kino, bike atd? On samotny konicek mat nemusi, ale ak je taky, ze na nejake aktivitky spolu chodite, tak by som to ako problem nevidela🙂 Lebo takto sa "vyvencite" obaja a je aj koza cela, aj vlk syty🙂
@motylik2559 tak spolu na vylet sem tam ideme ale vacsinou som iniciator ja aj vymyslam kam lebo inak by nebolo nic. A to si tiez do buducna neviem predstavit aby som dospeleho chlapa kopala do nejakej aktivity. Navyse uz par krat mal take narazky nepriame ze ma vela prace a ze on si to vzdy vie zariadit aby sme boli spolu. Akoby cakal za to pochvalu alebo mam byt vlastne rada ze si na mna najde cas? To som nepochopila celkom
@anonym_autor Však ho vytiahni niekam von, zasväť ho do svojich koníčkov, nájdite si nové spoločné záľuby. Ukáž mu, že život nie je iba o práci. Určite to ocení, a časom aj sám pochopí, že potrebuje niečo mimo práce.
Ja sám som tiež býval takýto a venoval všetku svoju energiu práci a kariérnemu rastu... až neskôr som si uvedomil, že tak sa žiť nedá, že treba mať rôzne fyzické a mentálne záľuby a že treba hľadať aj nejaký hlbší zmysel života. Na každého to raz dôjde, tak mu s tým pomôž. Veď vzťah je predsa o partnerstve.
@mirec0124 tak neviem kazdy clovek by mal na to prist sam..ja ho beriem ako partnera a nie aby som dospelemu chlapovi hovorila co ma robit so zivotom. Asi ma tu vela ludi nepochopi pre toto ale prpste zacina mi to vadit cim dalej viac. Uz mam pocit ze mam take vysoke naroky na chlapov alebo mam stastie na take typy len..
@motylik2559 tak spolu na vylet sem tam ideme ale vacsinou som iniciator ja aj vymyslam kam lebo inak by nebolo nic. A to si tiez do buducna neviem predstavit aby som dospeleho chlapa kopala do nejakej aktivity. Navyse uz par krat mal take narazky nepriame ze ma vela prace a ze on si to vzdy vie zariadit aby sme boli spolu. Akoby cakal za to pochvalu alebo mam byt vlastne rada ze si na mna najde cas? To som nepochopila celkom
@anonym_autor Niekedy netreba nieco za niecim hladat..ako napr.to ked ti povedal,ze si vie najst vzdy cas. Nehladaj hned za kazdou vetou nieco. No a co sa tyka toho,ze ked vymyslis program, tak tesi sa ked niekam idete? A uz ked ste tam co si vymyslela, tak si to spolu uzivate? Lebo aj toto je dolezite. Niektorí ludia proste niesu na planovanie aktivit, zvlast, ked sam nema nejake konicky. Ale pokial je vam tam spolu dobre, ked uz niekde idete a neofrfle kazdy kusok cesty tam,tak by som to ako pohromu nevidela, ak si rozumiete v inych veciach. Ved ty svoje konicky mas, mozes ich realizovat aj nadalej a popri tom vymyslis nieco spolocne. Ked sa lubite a okrem tohto inde "problem" nie je, tak to neber tak uzkostlivo. Vies, bud rada,ze si natrafila na takehoto partnera, lebo su ine hovada, ktore partnerky klamu, ofrflu kazdy krok a pohyb, nezucastnia sa nicoho ani ked ona nieco vymysli,lezia len na gauci hore niecim, a este ich dokazu ponizovat, okrem toho ze jej nadavaju ak si ona spravi svoj program,...Skus sa viac zvolnit a nebrat to ako zadrhel, pokial je u vas inak vsetko v poriadku🙂
@anonym_autor nie bola som s takym
5 rokov. Ubilo ma to za 8 mesiacov som zazila viac ako za 5 rokov. Takyto clovek je vacsinou sebec a mysli len na seba.
Workoholik. S takým nie. Je to zavislost ako každá iná
Ani my s muzom nemame nejake aktivne konicky, ja rada varim a upratujem a citam a ucim sa cudzie jazyky a muz ma rad pracu okolo domu a v zahrade. Kedysi hraval sach, celkom aktivne, ja som sila, hackovala, ale to boli take maximalne par rocne zalezitosti. Ale obaja mame radi more, dobru kuchynu a sme radi v nasom dome. Takze vylety mame, zaplavame si doma, grilujeme, nam staci taka obycajna domaca pohoda. Pozrieme nejaky serial. Takze nemusel by mat za mna nejaky aktivny konicek, napr turistika, paragliding a co ja viem co. Ale musela byt v plane spolocne travenie casu.
Ani my s muzom nemame nejake aktivne konicky, ja rada varim a upratujem a citam a ucim sa cudzie jazyky a muz ma rad pracu okolo domu a v zahrade. Kedysi hraval sach, celkom aktivne, ja som sila, hackovala, ale to boli take maximalne par rocne zalezitosti. Ale obaja mame radi more, dobru kuchynu a sme radi v nasom dome. Takze vylety mame, zaplavame si doma, grilujeme, nam staci taka obycajna domaca pohoda. Pozrieme nejaky serial. Takze nemusel by mat za mna nejaky aktivny konicek, napr turistika, paragliding a co ja viem co. Ale musela byt v plane spolocne travenie casu.
@zuzana76 hej, len obaja musia byt v tomto (traveni 90% casu a aj vikendov doma) rovnaki/podobni, inak to, skor ci neskor, zacne vytvarat napatie.
@zuzana76 hej, len obaja musia byt v tomto (traveni 90% casu a aj vikendov doma) rovnaki/podobni, inak to, skor ci neskor, zacne vytvarat napatie.
@madeincssr s tym suhlasim, my sme obaja introverti, dva vylety mesacne su pre nas ok vypadnut do civilizacie, obcas bicykel a inak v lete pri bazene a drinkom a kavou. Obaja velmi dibre varime, takze si robime domacu pohodicku. Asi by som nemohla mat muza, co by chcel kazdy vikend travit v horach, skebo by ma nutil do niecoho extremneho. Inak nevidim na nasom zivotnom style nic zvlastneho, vacsina mojich znamych a priatelov tak zije.
@madeincssr a obcas kino a divadlo, to mame radi, rada sa pekne nahodim a on ma vyvenci 😂

@anonym_autor mm tiež len príde z práce a hrá sa na PC, čo ja za koníček nepovažujem