icon

Bývalý má prvú ženu po mne a mne to trhá srdce

23. apr 2022

Ja ani nechápem prečo mi to vadi.. boli sme spolu asi pred 10 rokmi. po ňom som mala už milion muzov, či už na sex alebo na vzťah.. momentálne mám dokonca už rodinu dve deti, manžela.. a ja nedokážem prehltnúť to že ON má niekoho po toľkých rokoch. Po mne nemal žiadnu. Doteraz. Malo by mi to byť pre boha ale fuk nie? Veď je to už dávno za mnou. Ale keď som dnes zistila že niekoho má, stislo mi srdce a ostala som smutná. Momentálne tu sedím neviem ísť ani spať. Vzťah sme mali pekný a pevný trval dlho. Nerozišli sme sa v zlom, dokonca sme sa po rozchode normálne spolu bavili ešte 3 roky. Kým som si teda nenašla manžela..
Možno som bola v hlave stále pri ňom. Ja neviem... Ako sa toho zbaviť? Ako zabudnúť sústrediť sa teraz na svoju rodinu? Naozaj ma to zabolelo.. pritom aj on má právo na lásku..

Strana
z2
johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
monika2012
24. apr 2022

Si sebecká. Keby si ho ľúbila, tak mu dopraješ, aby bol šťastný. Tešila by si sa z toho, že má vzťah a bolelo by Ťa vidieť, že je celé roky sám, nešťastný a osamelý. Ty ho neľúbiš, iba Tvoje ego ho chce stále vlastniť. Prepáč, ak to píšem tvrdo, ale takto to vnímam ja.

autor
24. apr 2022

Ženy, muži. Ďakujem za názor. Teraz sa vyjadrím ja.
Za prvé nikde nepíšem že ho ľúbim. To nie milujem svojho manžela. Keby ho ľúbim predsa ťažko by sme boli v kontakte po rozchode bez ujmy. Takže zadržte sa týchto kecov že ho neľúbim pretože ja ho naozaj neľúbim. Mala som ho rada ako osobu kamaráta..po tom rozchode myslím. On ma nechal v tom najhoršom stave v akom som bola za celý svoj život. Dostal má z toho práve môj muž!!! Môjmu ex to samozrejme neodpustím nikdy preto by som s ním už ani do vzťahu nikdy nešla.
Za druhé, 10 rokov je pekné dlhá doba a že napíšem obrazne že som mala milión mužov neznamená že ich bolo naozaj milión 🤦🏻‍♀️ Nad týmto ste sa úplne zbytočne zastavili pointa tejto diskusia je inde..
Za tretie, nie je to tak že mu nedoprajem a som sebecka. Na v hlave vôbec nemám takéto veci. Ja mám len tento pocit a nerozumiem tomu prečo. Keď som ich videla spolu moja hlava si povedala "wau kočka presne jeho typ" ale moje srdce? Tam nastala bolesť.
Čakala som že mi poradíte ak ste zažili niečo podobné ako to v sebe spracocat. To je celé. Vôbec ste sa do mňa nemuseli takto pustiť bez toho aby ste vedeli detail veci. Ale čo už takí ľudia sú. Vedia len súdiť.

maminkadeticiek
24. apr 2022

Ja by som z toho nerobila dramu.No tak sa ta to dotklo.Proste si ten pocit prezujes a ides dalej.Nic ine s tym aj tak robit nemozes a ani nevies.Tieto pocity by som vsak neprecenovala.Hovori sa,ze "muz ziarli len ked miluje,zena ziarli vzdy."Mozno nase ego,mozno principialne,mozno tuzba ze chceme byt navzdy jedine,jedinecne...?Neviem.Dotklo sa ta to,trosku ti z toho bude smutno a o tyzden mas po probleme.Hotovo.

ukulela
24. apr 2022

Pocuvaj, a odpustila si mu to, ze ta tak nechal v najhorsom? Mozno vnutorne ide o to, ze si mu skratka neodpustila, ako ti ublizil, tak si nasrata, ze je happy. Lebo niekde hlboko ho mas za hajzla.

thoughtfulweirdo
24. apr 2022

Nedávno som presne o tomto jave čítala, že to je úplne normálna prirodzená vec. Detaily som zabudla, lebo sa ma to nijako netýka, ale autorka, necíť sa pre to nijak čudne, máš právo na svoj pocit bez ohľadu na to, či dáva zmysel. Pocity sú pocity preto, že zmysel nedávajú 😅 len ich cítime. Tak to dnes cíť, ale neryp sa v tom. Pokračuj vo svojom živote a toto ti z hlavy samé zase vyfučí.

kassandra25
30. apr 2022

V tvojom pripade sa treba drzat od tvojho byvaleho manzela a jeho priatelky co najdalej. Mozno nie si v poriadku. Uz teraz ho s nou vopred lutujem.

autor
30. apr 2022

@kassandra25 prečo by som nemala byť v poriadku pani zlatá? Pretože som niekoho milovala? Pretože nikdy nezabudnem na to pekné? Myslím že to by nikto... Ale podľa seba súdim teba však? Ja ich nemám v pláne kontaktovať ani nič podobné. Ja mám svoju rodinu. A vy možno tiež tak skúste riešiť tam čo je v poriadku a čo nie ak nemáte rozumnú vec zo seba vypustiť radšej sa ani neozyvajte

hanka1000
30. apr 2022

Myslim si, ze prave preto, ze Ti tak ublizil, opustil Ta v najtazsom rozpolozeni...to je krivda, ktoru nesies hlboko vo svojom vnutri...a preto sa vyplavila ta bolest pri pohlade na neho s inou zenou. Podvedomie moze velmi prekvapit... Je len jedna vec, ktora Ti pomoze, a to je, ze mu odpustis. Ked to urobis zo srdca, budes prekvapena z ovocia, ktore to do Tvojho zivota prinesie. Zelam Ti vela sily, odvahu a pokoj v duši....

kassandra25
30. apr 2022

Ved prave. Ze rozumnu vec som 'vypustila'. Mat vztahy a este sa aj vydat po rozvode, a vypustat tu na mk, ako myslite na byvaleho manzela, resp.trha vam to srdce, lebo si nasiel inu, je uplne ok? Ok je nesledovat, neriesit, nevyjadrovat sa. A nezazili ste iba to pekne, ale aj zle, lebo uz spolu nie ste. To iba pamäť pracuje v mysli na pekné, ale byvaly manzel je urcite stastny a doprajme mu to.

makodob
15. dec 2022

Ahoj, podľa mňa nemáš spracovaný váš rozchod. Jedna vec, že ťa nechal v tom najhoršom stave- ako sama vravíš, teda logický výsledok tvojej mysle je, že už s ním nikdy viac, lebo sa zachoval takto. Druhá vec je však srdce. Pravdepodobne si ho veľmi ľúbila a tým, že ťa nepodržal v tvojej ťažkej životnej situácii, tak ti veľmi ublížil. Možno tvoje očakávania vášho vzťahu boli iné ako vzťah dopadol. Neviem, skús sa vrátiť do vášho rozchodu, čo si vtedy cítila. Ak to teraz ešte bolí, nie je to spracované. Len si to vytesnila. Takéto krivdy a zranenia sa vynárajú ľuďom z detstva, zo vzťahov, atď… Možno to súvisí s týmto, prečo na neho teraz takto reaguješ. Inak super, že dokážeš takto rozobrať svoj pocit a označiť, že nie je správny, ale napriek tomu ten pociť je. Málo ľudí je k sebe takto úprimných. Ak je to tak ako to píšem, mala by si sa tozhodnúť mu odpustiť, že ti ublížil. Najviac tým škodíš sebe, ale aj jemu.

Strana
z2