Bývalý partner chce šancu. Čo by ste robili na mojom mieste?
Ahojte baby.
S priatelom sme spolu 5 rokov máme spolu syna.
Je veľmi nezodpovedny nemame svoj byt nema poriadnu prácu. A ked byval unaz nevedel sa spravat.
Prestalo ma to bavit nasla som si chalana ktory ma vsetko ako sa patri. Ale byvaly chce odomna poslednu sancu😓 dala som mu ich uz 100. Nechcem zahodit sancu
@pusatamiska na tvojom mieste by som seba a syna zabezpečila sama a neskákala zo vzťahu do vzťahu len kvôli vidine toho, že sa o mňa niekto postará "ako sa patrí".
Sama si si vybrala tohto nezodpovedného chlapa ako otca svojho dieťa, tak nes zodpovednosť v prvom rade ty (za seba a svojho syna) a nesnaž sa to preniesť na nového chlapa.
Ďalšiu šancu by som nedávala, ale ani sa nevešala na krk ďalšiemu.
Nechapem tomu, ze chlap ma vsetko, ako sa patri. A ty mas co? Co sa patri na zenu- matku?
Načo? Ked 100x nedokazal uspiet; na 101x sa mu to podari? Nech ide, najde si pracu, robi uspory, kupi byt a potom s kyticou kvetou pride žiadat o šancu..
Našla si si chlapa, ktorý má všetko, ako sa patrí? Čiže za otca svojho dieťaťa si vybrala takého, ktorý nemal nič a potom si ho vymenila za takého, čo má všetko. Tak v prvom rade, asi vieš, ako sa takým ženám hovorí. V druhom rade súhlasím s názorom vyššie, v prvom rade sa postaraj sama o seba a o dieťa, vysporiadaj si bývalý vzťah a do nového choď až potom.
@pusatamiska s bývalým máš dieťa, čiže v kontakte s ním budeš stále. Čo mu bráni v tom, aby sa zmenil a ty si mu POTOM tú šancu ešte dala? Veď nech sa zmení, nech si nájde stabilnú prácu, nech si zabezpečí bývanie, nech sa naučí chovať a byť zodpovedný a potom o rok-dva-tri môžete riešiť váš vzťah/nevzťah.
@pusatamiska ahoj a toho sucasneho nemas rada? a ktoru sancu nechces zahodit? tvoj sucasny je tvoja sanca. byvaly nevyuzil zuadnu sancu ktoru si mu dala.
@pusatamiska nedavaj uz sancu. on sa asi nevie postarat sam o seba,tak sa hrabe naspat k tebe.
Daj mu šancu🙈a ďalej tu vyplakavaj. Ty si asi nič iné nezaslúžis. Máš pri sebe muža čo má všetko a ty premýšľas nad ex. Si trúba. Len mu ju daj ty si takého zaslúžiš a spravte si ďalšie bábo aby ste si tu šancu aj spečatili🤦🤦🤦
toto je veľmi veľmi zbytočná otázka...máš dobrého chalana a chceš dať šancu darmozrácovi ktorý ťa už 100 krát sklamal? nie nedopadne to ani tento krát inak..jediné čo sa zmení je, že už možno dalšieho normálneho nenájdeš.
@pusatamiska Ak je reálne to čo si napísala tak nie on potrebuje druhú šancu ale ty , čiže riešenie problému tatko môjho dieťaťa (vyberala som ja) , je nezodpovedný , nemá to čo podľa mňa to čo má mať . Je že začneš spávať s iným?🤔
@pusatamiska nie nedávaj šancu. Máš lepšieho. Nechaj tietomilosrdne odpúšťanie na svoju škodu😉

@pusatamiska skonč to s ním, nikdy sa nezmení, sama to dobre vieš