icon

Bývalý partner ma verejne uráža

14. júl 2022

Žienky potrebujem poradiť 🙄 S ex mam skoro 2rocne dieta(dovod rozchodu bol qlkohol a jeho utoky na moje starsie dieta).Momentalne žijem s novým partnerom už vyše roka a malú odovzdávam ex kedy chce nerobím napriek ani nekomunikujeme len napíše kedy pre malú príde.To je cele.Ja odovzdám (cca za 2hodky ju dovezie)Ale permanentne mňa aj môjho partnera uráža píše mi nenávisťou sms (nevyhraza sa len uraza)Ale dnes to eskalovalo ze mi už vyhukoval pod barakom a naozaj hanlivé veci navyše totálne vymyslené.Co mam robiť??

Zvyšok dám do komentára nakoľko sa mi to nezmesti.

liusa82
15. júl 2022

@danusa63 moja staršia suseda zase rada hovorievala že sa niektorým ženským teda čuduje čo sú schopné spraviť alebo so všelijakými volmi existovať a nechať sa ponižovať len za kus ošťatého masa😀 ja ked som to prvý krát počula tak som vybuchla od smiechu až som chúda susedu oplula😀 ale zase má pravdu niekde sa až rozum zastavuje

laska86
15. júl 2022

Potom fakt neviem co poradit..asi to riesit cez policiu inak si asi nepomozes🥺drzim palce nech mas klud..🙌

autor
15. júl 2022

@liusa82 nuž ty asi muža nemáš keď ti je smiešny kus ostaneho masa 🤔 Nejde o kus mäsa ide o to ze nikto nechce bit sam každý chce mat tu svoju polovičku o ktorú sa môže oprieť a kto s ním bude zdieľať dobre aj zlé ale to tebe asi nič nehovorí 🤔

autor
15. júl 2022

@laska86 ďakujem áno podľa toho čo mi tu radili tie mamičky co nemajú potrebu rýpať je to asi jediná cesta.Len som myslela ci netreba na socialku alebo tak ze proste mu malú nechcem odovzdávať ja osobne lebo ma uráža

danusa63
Autor odpoveď zmazal
liusa82
15. júl 2022

dievča zlaté ja som sa ťa nič nepýtala.Už od včera ti vôbec neodpovedám ani na teba nereagujem.Iba som povedala na vec a tému svoj názor všeobecne.Teba som nijak neoznačila v odpovediach ako autorku ani nič .Tak láskavo neoznačuj ani ty mňa budem ti vdačná.A radšej namiesto toho sa chod doučovať pravopis.Hrôza je to inak čitať po tebe tie hrubky.To i,y ti tam lieta ako besné

laska86
15. júl 2022

A to nadava aj pred malou?

autor
15. júl 2022

@liusa82 nečítam nikde ze by som si žiadala nejaký názor🤔 k danej otázke si sa nevyjadrila takže mi nespamuj diskusiu ak nechceš bit označovaná 🧏‍♀️ Jednoduché.

autor
15. júl 2022

@laska86 áno včera to hukal ked mi malú odovzdával to je prečo to chcem už nejak riešiť lebo toto môže škodiť už jej 🙁

laska86
15. júl 2022

Tak chod priamo na socialku a povec co je vo veci...ked je taky psycho nech mu zakazu styk s malou..mas to tazke🥺

autor
15. júl 2022

@laska86 ved práve,že to som nevedela kam ísť s tým nech ma na polícii nevysmeju nakoľko sa nevyhraza len vykrikuje nadávky jak nepricetny.

laska86
15. júl 2022

Ktovie ci nieje pod vplyvom alkoholu ked berie a odovzdava malu..mali by si nanho posvietit

laska86
15. júl 2022

Urcite chod na tu socialku aj sms im ukaz..toto je mimo zdraveho rozumu

autor
15. júl 2022

@laska86 to chodí rovno z roboty autom tak nemyslím 🙄 Takže socialka to som chcela hlavne vedieť.A áno ja som takého človeka ešte nezažila ako je on 🤦‍♀️

laska86
15. júl 2022

Mozes zavolat na socialku a povedat co je vo veci..oni ti uz povedia co a ako treba..snad to bude dobre..daj vediet ako si dopadla

laska86
15. júl 2022

Ale asi preto je taky ze sa nevie zmierit stym ze si stastna s inym..uboziak primitivny

autor
15. júl 2022

@laska86 ďakujem ti 😊 v pondelok volám a zistím ako dalej

autor
15. júl 2022

@laska86 to ma napadlo ale na to nema dôvod nakoľko sme spolu ani nemali už sex po tom proste sme len spolu zili on si robil svoje a ja som sa starala o deti.Žiadna láska nič.On si platil za sex ešte mi to vravel ze on jednu nechce on si chce vyberať.Ale povedal ze odkedy žijeme spolu nič také ale sa prebehol ze neprestal čiže on nemá prečo žiarliť nechápem to

laska86
15. júl 2022

Tak mu robi radost ked sa na tebe vyventiluje..zrely na psychiatriu idiot

autor
15. júl 2022

@laska86 totiž mi skôr dáva zmysel proste nemá kde inde.Akoze ja som mala veľmi zlý pôrod a komplikácie s dieťaťom ale všetko som zvládla o dieťa má príkladne postarané to vie aj jeho rodina.Oni sú s nervami v koncoch z neho nevedia co spraviť.Boja sa ze mu prepne a aeste aj do nich sa pustí

laska86
15. júl 2022

On uz prepnuty je..bohuzial..len sa ho kazdy boji..a inak kludne ho mozes aj udat zatie sms v ktorych sa tak krasne vyjadruje na tvoju adresu...urcite to ries..aj na takych magorov musi byt zakon😉netreba sa bat..inak si bude dovolovat stale

janne318
15. júl 2022

Najlepšie čo by sa Ti mohlo stať - keby si našiel babu. A ešte lepšie - keby to bola normálna žena, ktorá by ho trochu aj korigovala v živote správnym smerom. Len taká pri ňom asi nevydrží. To by musel byť echt zamilovaný, aby sa kvôli nej zmenil. No - ak to nie je smútok z Vášho rozchodu (čo asi nie je, podľa toho čo píšeš), tak potom asi úraduje jeho dotknuté ješitné ego. 🤷‍♀️

autor
15. júl 2022

@laska86 áno to musím doteraz som dúfala ze po vyse roku už dá pokoj a je to len horšie 🙄

autor
15. júl 2022

@janne318 no to by bolo najlepšie ale on je taky ten samotár a jak píšem on si radšej platí aby nemal stále jednu.Akoze nechápem ako môže takto žiť ale Budiš jeho život.A qni aj ja si myslím, ze to je skôr urazene ego ale dúfala som ze pre dieta bude ochotný časom upustiť co sa nestalo žiaľ.

1gabriela13
15. júl 2022

Ja som ťa nechcela súdiť,to si ani nedovolím pokiaľ nechodím v rovnakých topánkach,možno by som bola rovnaká ,ba aj horšia ,ktovie. Ja len k tým deťom som písala,že ja by som sa už na druhé ťažko dala ,ba nijak. Podstatné je,aby si to urobila všetko tak aby bolo v prvom rade dobre tebe ,pokiaľ budeš ty spokojná,budú aj deti. Niekedy proste treba dať city bokom a robiť všetko racionálne ako robot . Veľa síl ti prajem aby ti to vyšlo .

srnqqa
16. júl 2022

Autorka
@laska86 ja som uz raz tak zufala sa obratila na socialku a ich odpoved bola, ze dieta nie je v ohrozeni zivota! Argument, ze na psychiku dietata to urcite vplyva, neuspel. Bola som celkom zarazena a znechutena, ako lahko sa z toho da vyvliect. Vraj to je problem pre policiu. A riesili by to jedine vtedy, keby sme mali sud a oni by boli v pozicii zastupcu dietata.
Mna uz 3 roky nici ex. Svedkom toho bol syn, videl, ako ma oplul niekolkokrat, dokonca aj na verejnosti, rovnako fyzicky napadol - raz dokonca na hokejovom zapase som dostala pastou do hlavy, neskutocne ponizujuce. Do sprav a hovorov mi rozpraval take veci, urazal, ponizoval, vysmieval, po fb vypisoval, ze ma zabije. Jeho rodina mi sama povedala, ze ho mam udat na policii. Lenze, nechcela som mu poskodit, pretoze za vyhrazanie by siel do basy a prisiel by o pracu, tym padom by nemal na splatky hypo. V kazdom pripade 2 roky dozadu na vianoce som uz policiu volala, oni mu dohovorili a dostal pokutu 100 eur. Pan na 158, ked som volala, mi povedal, ze uz ma so mnou jeden zaznam, preto, ked su problemy, mam volat vzdy a nemam to stiahnut ako vtedy.
Inak, mam kamaratku, ktora ma 3 deti a kazde s inym. A absolutne nie je menej hodnotnym clovekom ako ta, ktora ma deti len s jednym. Pokial vies deti uzivit a su milovane, ja v tom problem a dovod na urazky nevidim. Ti, ktori odsudzuju, nekracali v mojich topankach, preto nemaju pravo sa vyjadrovat k mojmu zivotu. Drzim palce a urcite to zacni riesit. Casom to totiz moze ist hodne na psychiku a narusit aj vztahy so sucasnym priatelom (vlastna skusenost).

autor
16. júl 2022

@srnqqa dalujem ti a fuuha tak to je silne kafe bože dúfam ze už máš pokoj 😔 Áno mam v plane to riešiť nakoľko nebudem čakať kedy mu rupne v hlave a ublíži fyzicky 🙄 Si obdivuhodná žena za všetko čomu si musela čeliť a držím palčeky nech sa ti už len darí 😊 Co sa týka tých moralistiek beriem ich s rezervou nakoľko taky je konik nasypeme zrno a zlietaju sa aj slepice co budu dobat🤷‍♀️ Ťa co nezažila tu situáciu si to predstaviť nedokáže ale rýchlo by sa dosmiala. Ja si viem decka uživiť sama nepotrebujem sponzorov a nikdy som nepotrebovala moje deti majú všetko a hlavne lásku.

autor
16. júl 2022

@srnqqa a presne toho sa obávam ze to začne narúšať aj ten harmonický vzťah co mame pretože môj by mu najradšej obuchal hlavu o auto ale nedovolím aby on šiel za magora do basy alebo dostal podmienku.Tak sa cíti blbo, ze hentaky mu huka na zenu a on nemôže nič urobiť.A nechcem aby šiel somnou dole lebo henten magor by aj tak vyhukoval ešte aj po ňom a asi by sa už neudržal keby to všetko počuje.A jediný by z toho profitoval psycho ex samozrejme.On to chápe ale proste chlap je chlap cítia sa za ženu zodpovedný chcú ju chrániť a takto sa cíti nanič.

laska86
Autor odpoveď zmazal
laska86
Autor odpoveď zmazal