Bývalý partner mi nechce vrátiť peniaze
Ahojte, môj bývalý partner, s ktorým som žila 2 mesiace v jeho apartmáne, mi dlží peniaze. Počas nášho vzťahu som iba ja chodila do práce a platila som za vyše 99% všetkého ja, aj za neho aj za jeho psa. Okrem toho si odo mňa od prvých dní vzťahu pýtal peniaze na jeho účet aj v hotovosti ja blbá som mu poslala vyše 1000€. Odišla som od neho. On stále chce, nech sa vrátim k nemu a k jeho psovi, ale nechce mi vrátiť moje peniaze. Opakovane mi písal aj vravel, že mi vráti moje peniaze aj niekoľkonásobne viac a aj peniaze, ktoré som minula na každodenné živobytie. Odkedy som od neho odišla, obrátil to proti mne, že ja mám byť jemu vďačná a dlžná.
@spongebob1 nevieš ani komu píšeš a pointu si aj tak nepochopila. Nič, otvor si slovnicek a možno sa konečne niečo naučíš 🙂
@bonboniera 🤣🤣🤣 No pochval sa, nech mozem obdivovat. Pokial nie si nositelka Nobelovej ceny, nemusis k tebe hladiet s obdivom.
@anonym_autor Ahoj autorka, byt tebou poriesim co najskor pravnika a psychologa. Tych 1000eur si mu posielala zo svojho uctu na jeho ucet? Ked ano tu platbu si vytlac, taktiez vsetky spravy co ste si pisali ohladom podlznosti kto komu. On tam nepriamo hovori o tom,ze ti dlzny je,ze to otaca kvazi proti tebe (aj ked nepriamo,ale tymto sam potvrdil,ze si je vedomy dlhu). S tymto vsetkym chod za pravnikom a pytaj radu co sa da robit ( je moznost dat zalobu, resp.sudnym prikazom ziskat peniaze spät, ked to sud vyhodnoti v tvoj prospech, co by predpoklad mohol byt). Taktiez si vyhladaj co najskor psychologa/psychiatra-pokial je realita co o sebe pises, tak mas dost velke traumy na to,aby si dokazala normalne v zivote fungovat.Sprav pre seba tieto dve laskavosti, aby sa ti zilo lepsie. Odborna pomoc ti pomoze aj na to, aby si do buducna nebola taka hlupa, ked natrafis na dalsieho vola a rovno ho budes vediet poslat do....teplych krajin.Potrebujes ako sol poriesit seba a to co najskor.
@motylik2559 Ahoj, ďakujem.
@anonym_autor 🤣dobry vtip, dať dobrovoľne niekomu peniaze len tak a len preto , že to je len partner/partnerka ... To ano niektoré manželky a manželia si nedavajú a každý majú svoje 🤣
Ty naozaj sa len odosobniť a povedať si, že je to šjolné škoky života. Vôbec nie si sama, takýchto dobrých dušičiek je na svete veľa, len radšej to nepovedia. Aby sa na nich takéto individuá ako hore neodbavovali. Proste niekto ťa zderie z peňazí a niekto si na tvoj úkor pohonká ego aby trochu vo svojej hlave znížil frustráciu z vlastného naprd života. Inak celkovo je táto spoločnosť divná, človwk aby sa hanbil za to že je dobrosrdečný a požičia peniaze a ešte viac za to že sú dovolí pýtať si ich späť.
Pre tisicku by som sa s ko... vychcanym nenatahovala (hlavne, ked vysledok je dost neisty), ale za tym psychologom chod, potrebujes sa porozpravat a urovnat si nejake veci v hlave, nech uz neprivolavas k sebe takychto ludi.
Ak velmi chces tie peniaze, tak sa k nemu vrat, nejak sa k nim dostan a dovi

@anonym_b986d7 odmala odo mňa bolo očakávané , že seba postavím na posledné miesto
@anonym_autor Ahoj autorka, byt tebou poriesim co najskor pravnika a psychologa. Tych 1000eur si mu posielala zo svojho uctu na jeho ucet? Ked ano tu platbu si vytlac, taktiez vsetky spravy co ste si pisali ohladom podlznosti kto komu. On tam nepriamo hovori o tom,ze ti dlzny je,ze to otaca kvazi proti tebe (aj ked nepriamo,ale tymto sam potvrdil,ze si je vedomy dlhu). S tymto vsetkym chod za pravnikom a pytaj radu co sa da robit ( je moznost dat zalobu, resp.sudnym prikazom ziskat peniaze spät, ked to sud vyhodnoti v tvoj prospech, co by predpoklad mohol byt). Taktiez si vyhladaj co najskor psychologa/psychiatra-pokial je realita co o sebe pises, tak mas dost velke traumy na to,aby si dokazala normalne v zivote fungovat.Sprav pre seba tieto dve laskavosti, aby sa ti zilo lepsie. Odborna pomoc ti pomoze aj na to, aby si do buducna nebola taka hlupa, ked natrafis na dalsieho vola a rovno ho budes vediet poslat do....teplych krajin.Potrebujes ako sol poriesit seba a to co najskor.