Bývalý si našiel 3 mesiace po rozchode novú priateľku
Ex si našiel 3 mesiace po rozchode priateľku,nie je to skoro a to ma vraj miloval....
Hovorieva sa, ze po nevydarenom vztahu si clovek dokaze najst lasku na cely zivot. No a co, ze si niekoho nasiel nech je stastny aj on a bud aj ty. Pre nieco ste sa rozisli, tak nech ide kazdy svojou cestou.
Tak naco to riesis?
Minule tu bolo presne toto iste ale 4 mesiace po rozchode.A ja sa pytam-nie jento uplne ale ze uplne jedno,ci kedy a koho si najde tvoj BYVALY?Zeny,spamatajte sa.
nechápem, na čo to rozoberáš. Je to ex, jeho život.
Kto sa s kým rozišiel?
rozišli ste sa, on sa chce pohnúť ďalej....treba aby si sa pohla ďalej aj ty, už len to že to to vadí že ex má priateľku znamená že s rozchodom nie si vyrovnaná....
A čo si si myslela že teraz bude do konca života sám ? A lepšie než by si kôli tebe ublizil nie ?.nájdi si aj ty niekoho a máš pokoj .
Mozno zazehnava smutok za tebou. Niektori to robia v naruci inej. V podstate mozes byt rada, ze sa k tomu dopracoval AZ za tri mesiace. Mohol to urobit aj ovela skor.
Kasli na to, pustila si ho, tak isiel...
Aj môj má tak “miloval”. Chvalabohu mám dosť sebavedomiaa, aby má to nepoložilo a išla som ďalej s hlavou hore. Jeho život máte dôvod prečo ste sa rozišli ber to tak a neobzeraj sa dozadu 🙂
@mimi15 ľahko sa to hovorí
A to ako vieš? Tento časový údaj? Možno s ňou sulozil už vtedy,keď ešte aj s tebou.
Sama som to zažila ešte som ju videla ako si ju sťahoval k sebe? A? Prežila som to. Či chceš ku teraz začať vypisovať ako zlomená žena prečo má inú? Lebo vravel že ťa miluje? Môžeš aj to ale ty budes za chudera čo sa nevie odpútať a on bude kráľ lebo má novú a ty sa mu ešte doprosujes 😀
A prečo si sa teda s ním rozišla, keď teraz za ním smútiš ? Buď rada a dopraj mu, veď ty si mu predsa dala košom. Čo by si mala z toho, keby sa trápil nedajbože si ublížil kvôli tebe?
moj ex 3 mesiace po rozchode uz cakal 3 mesiace decko 😅😅😅
A čo bol dôvod rozchodu z Tvojej strany? Mala si v sebe ešte túžbu, aby ťa kontaktoval, prosil, bojoval? Hrala si sa na urazenú, tvrdohlavú po rozchode?
Toto je ale zaujímavé fakt. Ja dám kopačky, ja sondujem a potom sa sťažujem, že si môj ex niekoho našiel. My ženy vieme byť teda niekedy, no radšej to nedopíšem.
Aspon vidis ze za to nestal moj ma prosil aby som sa vratila ako ma miluje a popritom daval niaku ktora ostala tehotna ,🤣takze som rada ze to takto dopadlo a teraz mam stastny vztah s niekym kto si ma vazi 😁

Takže ty si ho nechala a teraz riešiť, že si po 3 mesiacoch našiel novú priateľku. To je aké úbohé. Ako nevyrovnaná osoba si, ak toto riešiš a zvlášť ak rozchod si iniciovala ty.