Bývanie s bisexuálnou kamarátkou
Neviem či sa tu nájde niekto so skúsenosťou. Aký máte na to názor. Išli by ste bývať s kamarátom/kou dočasne keď je buď bisexual/ka alebo homosel/ka?
Akoze sa bojis, ze na teba skoci ked budes spat? Ze sa homosexualnom / bisexualnom paci kazdy jeden clovek? Ty by si "skocila" na kazdeho cloveka tvojej sexualnej preferencie na ulici?
Čo má jej orientácia s bývaním?
Jedine, keby dúfala, že medzi vami začne vzťah. Inak mi nič nenapadá.
Preboha, to co je za otazka. Vsak bezne byvaju chalani a baby spolu a nikto nic neriesei. V ktorom storoci zijes?
TOP dňa toto......a može začať víkend. 🙂 🙂
no nie, nešla by som. Určite ťa priviažeme k radiátoru a bude ťa sexuálne zneužívať 🤦♀️
No práveže neviem či nemá ku mne náklonnosť, mám ju rada ako kamarátku. Ale stále keď som mala priatela tak bola nesvoja. Nemala ani jedného v láske. Tak neviem či by nebolo ťažké spolu bývať. Nie som si istá.
tak to potom radšej nie... zbytočné problémy.
Podla toho co popisujes ma na teba zalusk, sama musis vediet ci je pri tebe nadrzana.
Ak niečo nevieš, tak to odkomunikuj s ňou. Také jednoduché-volá sa to komunikácia. Nie si domýšľať. Ak neviem otvorene komunikovať s partnerom, či niekým, koho nazývam kamarátom, tak to je smutné.
Tak namiesto toho, aby si sa porozpravala s nou a nemala dohady sa pytas nas, co ju ani nepozname a ani jej spravanie k tebe🤦♀️
Podľa toho, čo píšeš, určite nie.
Prazdniny zacali…hmm
radšej by som nebývala. Nikdy nemožeš vedieť 😂
A Ty skáčeš po každom chlapovi v okolí? Lebo to je úplne jedno akej je orientácie, že je bisexuálka nič neznamená, veď sa jej ani nemusíš páčiť.
homosel/ka ? 🤔
Kazdopadne si nefandi, homosexuali aj bisexuali sice maju svoje preferencie, ale tiez maju oci.
Ak toto nie je vymyslené tak ja by som sa asi cítila pri nej divne, to radšej bývať s teplým kamošom 😃

v prvom rade je to predsa kamoska ci? je jedno aako je orientovana pokial je to medzi vami jasne vyriesene ze ty niesi na zeny a ona to bude respektovat .. ale kedze ju asi nepoznas den dva -tak preco nie ...je to len clovek..no pocitaj s tym,ze ludia budu ohovarat ,, hold taky je narod slovakov