icon

Bývanie s bisexuálnou kamarátkou

4. júl 2025

Neviem či sa tu nájde niekto so skúsenosťou. Aký máte na to názor. Išli by ste bývať s kamarátom/kou dočasne keď je buď bisexual/ka alebo homosel/ka?

ukgirls
4. júl 2025

v prvom rade je to predsa kamoska ci? je jedno aako je orientovana pokial je to medzi vami jasne vyriesene ze ty niesi na zeny a ona to bude respektovat .. ale kedze ju asi nepoznas den dva -tak preco nie ...je to len clovek..no pocitaj s tym,ze ludia budu ohovarat ,, hold taky je narod slovakov

zic
4. júl 2025

Akoze sa bojis, ze na teba skoci ked budes spat? Ze sa homosexualnom / bisexualnom paci kazdy jeden clovek? Ty by si "skocila" na kazdeho cloveka tvojej sexualnej preferencie na ulici?

enmery
4. júl 2025

Čo má jej orientácia s bývaním?
Jedine, keby dúfala, že medzi vami začne vzťah. Inak mi nič nenapadá.

veklipo
4. júl 2025

Preboha, to co je za otazka. Vsak bezne byvaju chalani a baby spolu a nikto nic neriesei. V ktorom storoci zijes?

zojazoja
4. júl 2025

TOP dňa toto......a može začať víkend. 🙂 🙂

denkabemommy
4. júl 2025

no nie, nešla by som. Určite ťa priviažeme k radiátoru a bude ťa sexuálne zneužívať 🤦‍♀️

autor
4. júl 2025

No práveže neviem či nemá ku mne náklonnosť, mám ju rada ako kamarátku. Ale stále keď som mala priatela tak bola nesvoja. Nemala ani jedného v láske. Tak neviem či by nebolo ťažké spolu bývať. Nie som si istá.

deti95060810
4. júl 2025

tak to potom radšej nie... zbytočné problémy.

kernel
4. júl 2025

Podla toho co popisujes ma na teba zalusk, sama musis vediet ci je pri tebe nadrzana.

enmery
4. júl 2025

Ak niečo nevieš, tak to odkomunikuj s ňou. Také jednoduché-volá sa to komunikácia. Nie si domýšľať. Ak neviem otvorene komunikovať s partnerom, či niekým, koho nazývam kamarátom, tak to je smutné.

motylik2559
4. júl 2025

Tak namiesto toho, aby si sa porozpravala s nou a nemala dohady sa pytas nas, co ju ani nepozname a ani jej spravanie k tebe🤦‍♀️

vilma7
4. júl 2025

Podľa toho, čo píšeš, určite nie.

guudy
4. júl 2025

Prazdniny zacali…hmm

sisska96
4. júl 2025

radšej by som nebývala. Nikdy nemožeš vedieť 😂

michaela329
4. júl 2025

A Ty skáčeš po každom chlapovi v okolí? Lebo to je úplne jedno akej je orientácie, že je bisexuálka nič neznamená, veď sa jej ani nemusíš páčiť.

selena_luna
4. júl 2025

homosel/ka ? 🤔
Kazdopadne si nefandi, homosexuali aj bisexuali sice maju svoje preferencie, ale tiez maju oci.

daniela823
5. júl 2025

Ak toto nie je vymyslené tak ja by som sa asi cítila pri nej divne, to radšej bývať s teplým kamošom 😃