icon

Čakať na lásku alebo to vzdať?

8. dec 2023

Zamilovala som sa, teda on sa zamiloval prvý a namotal aj mňa. Písal a hovoril mi jedinečné lichôtky, venoval mi svoju pozornosť aj napriek pracovnej vyťaženosti, prejavoval záujem 24/7, navaril mi výborné jedlá, kupoval jedinečné darčeky, no veľa toho je, milé zamilované hlupôstky na každom kroku. So ženou nespí, nedá sa, viem to, zbytočne to vysmejete. Trvá to dlho, zatiaľ bez väčších problémov. Načase posunúť to ďalej… Chcem byť s ním, aj on so mnou, ale chce počkať kým mu podrastú deti. Čakať ešte alebo to vzdať?

Strana
z2
jj298
8. dec 2023

Ja len ze….ako vies ze s nou nespi? Vazis mu gulky? Mas u nich kamery?
K tomu zvysnemu…skoda reci. Dalsi pribeh ako milion ostatnych. Je mi ta luto.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
8. dec 2023

ale chce počkať kým mu podrastú deti. - to mu vážne veríš? popr. máš odhad kedy to akože bude?
neverila by som mu...

gelifil
8. dec 2023

Hľadaj si slobodného partnera, ktorý neurobí 3 ľudí nešťastnými

martinusik91
8. dec 2023

Aby si za pár rokov nebola ty, tá s ktorou nespí a čaká kým vám vyrastú deti... Ako vôbec uvažujes nad tým vziať otca deťom? Ked im to neklape tak nech sa rozvedu. Ak sa nerozvedu tak sa im tam neryp a nestracaj čas...

gelifil
8. dec 2023

@walentina7 😝😝😝

viera
8. dec 2023

😂Ja len ze, ten ta dobre OJ...L🙂)

jj298
8. dec 2023

@walentina7 preco niekto chce muza bez moralky a charakteru, ktoremu ani nestoji? Dufajme ze je aspon bohaty.

bluka2
8. dec 2023

@jj298 😅😂😂 tiež uvazujem

autor
8. dec 2023

@walentina7 alebo ona vaginu..

mondolina
8. dec 2023

tak so ženou má rodinu, teba má na...
deti sú aké veľké?

jj298
8. dec 2023

@viera no praveze vyzera ze ani nie….🤔

bluka2
8. dec 2023

To si ale fakt neviem prestaviť ženu, ktorá nemá…. Vysvetlíš?

autor
8. dec 2023

@mondolina nechcem konkretizovať, do 15 rokov..

mimi3008
8. dec 2023

Jaj taaak, kdesi v strede medzi recou zistujeme, ze je zenaty. Nastastie, ja som taku skusenost nemala ani ako podvedena, ani ako podvadzajuca, ani ako milenka, ale z toho, co pocuvam alebo citam, love story uplne ako podla sablony, pribeh nestastnej lasky, ktoremu stoji v ceste zla manzelka, s ktorou to neklape, teda je vsetkym problemom na vine ona a chudacik chlap, ktoreho ta manzelka robi nestastnym, este aj musi ako hrdina vydrzat, kym deti podrastu, kym bude moct byt so svojou pravou laskou milenkou...och, ja som si myslela, ze som dost naivna, ale vidim, ze az tak zle na tom nie som

autor
8. dec 2023

@bluka2 nemôžem

aliziana
8. dec 2023

jedna moja kamoška tak čaká, kým podrastú, starší má 24, mladší 19. čaká už asi 10 rokov 🙂

lindous
8. dec 2023

Keby chcel byť s tebou, bol by s tebou, oficiálne a úplne… ale vždy bude na čo počkať, dal aj nejaký konkrétny vek? Lebo správny na to asi neexistuje, poznám aj dospelých ľudí, ktorí ťažko niesli rozvod rodičov, možno ešte horšie ako deti, navyše už to asi nie sú úplní krpci, keď píšeš, že do 15 rokov… máš naviac ako byť len tá druhá

roja01
8. dec 2023

Starsie deti jednoznacne beru rozvod rodicov mnohem horsie ako male, ktore este nechapu suvislosti. Takze je horsie cakat, ako to teraz vyriesit tak alebo inak...

trojnasobnamama
8. dec 2023

No nechcela by som byť niekto koho partnerove deti neznasaju 😔

petronellla87
8. dec 2023

Nesudim, stava sa. Ale ked chce byt s tebou nech sa rozvedie. Cakat dokym deti vyrastu je kktina. Kasli na neho

mikitilik29
8. dec 2023

A jeho žena vie že jej manžel má milenku?

sense
8. dec 2023

Ak by ta miloval tak by sa rozviedol, otcom aj tak neprestane byt. Možno žena by povedala niečo iné. Predpokladám ze víkendy trávi s rodinou, sviatky ako vianoce a pod bude tiež tráviť s rodinou a nie s tebou

maminkasisa
Autor odpoveď zmazal
maminkasisa
8. dec 2023

Nečakaj, vzdaj to!!!!

kitycat
8. dec 2023

Och ty naivna, naivna dievka 🙈

petamich
8. dec 2023

ja by som si precitala zobar diskusii, ktore su tu 🙂 napadne podobny pribeh, lubi vas ako kona, so zenou nespi, caka kym deti odrastu a bla bla asi tolko k tomu

jaskolka
8. dec 2023

Co na to povedať? Že sa zobuď do reality... Toto je také klišé, ze až.. Klasické namotavanie,recicky, lichotky, večere, kalerabiky do hlavy, so ženou nespí, je hrozna a nerozumieme si, ale musím počkať kým deti vyrastú 🙈
Tak čakaj, rok, dva, päť... Možno sa raz dockas(ze si nájde ďalšiu milenku)

autor
Autor odpoveď zmazal
gelifil
8. dec 2023

si robis srandu?!😵

Strana
z2