icon

Cesta za priateľom - vojakom na výcviku: Ísť či ostať doma?

1. aug 2025

Ahojte, už dlhší čas som v kontakte s jedným chalanom s ktorým si naozaj rozumiem je vojak, chceme sa stretnúť no je na výcviku, len je tu háčik nemá tam auto, tak mi navrhol či neprídem za ním ja, lebo on sa nemá ako dopraviť a nemôže opustiť to mesto, tak že by sme si išli niekam sadnúť a spoznali sa, chce ma veľmi vidieť ako aj ja jeho lenže je odo mňa momentálne 2hod autom 🤦🏻‍♀️🙄 a tiež ísť dokopy 4hod autom iba na "otočku" nieje boh vie čo...a na tom výcviku bude ešte 8 mesiacov .... čo by ste robili vy, išli by ste za ním či by ste sa za chlapom takto netrepali?

Strana
z2
anonym_90c59d
1. aug 2025

jasne ze by som isla ak sa ti paci. nepisala by som si s niekym mesiace bez stretnutia. budes si s nim pisat dalsich 8 mes a potom na stretku za 5 minut zistis ze sa ti nepaci?

sense
1. aug 2025

Nie netrepala by som sa tam

o__o
1. aug 2025

Ja by som nikdy nesla takto za chlapom

anonym_c6358e
1. aug 2025

Nie, nesla by som.

elviku11
1. aug 2025

Počas tých 8 mesiacov bude mať aj výchadzky či dovolenky mimo mesta, či ako sa to volá. Keď tak veľmi chce, nech vtedy príde za tebou.

deti95060810
1. aug 2025

a po 8 mesiacoch bude kde? ešte niekde dálej od teba?
nie, nešla by som za nim.

3petka
1. aug 2025

@anonym_autor Ja by som šla aspoň zistíš čo je naozaj zač. Rezervuj si ubytko a po stretnutí si ešte uži v hoteli (teraz myslím sama)

ruxandra
1. aug 2025

Určite by som prvýkrát nešla za niekym tak ďaleko. Teda ak som správne pochopila a este ste sa nevideli.. lebo ak sa uz osobne poznáte, tak by to nebol problém, ak ho mas stretnúť prvýkrát, tak urcite nie

januska12323
1. aug 2025

Za chlapom, ktorého si v živote nevidela sa nechodí. Keď bude mať vychádzky stretnite sa na polceste.

mimaapeto
1. aug 2025

máme tu blízko výcvikové stredisko... a vojaci vo veľkom chodia aj mimo okres na výlety a húfne... aby to nebol nejaký odžup...

chrobak7
1. aug 2025

@anonym_autor Nech ti tu napíšu čokoľvek, riaď sa svojim rozumom.

Ak máš auto, si schopná odšoférovať 2 hodiny tam, a potom naspäť, tak má zmysel o tom uvažovať. Ak ho naozaj chceš vidieť a si ochotná za to obetovať trochu času a benzín, tak ja by som to na tvojom mieste riskol.

Veď čo, spravíš si jednu sobotu výlet, stretneš niekoho a vrátiš sa domov. Čo bude ďalej - uvidíš. Prípadne si naplánuj po ceste nejakú zaujímavú zastávku - v nejakom meste, či nejakú turistickú atrakciu, alebo jednoducho zbehni do nejakého nákupného centra po ceste si niečo kúpiť.

zuzubb007
1. aug 2025

Nie netrepala by som sa za ním, naco je to dobré?

reni666
1. aug 2025

@anonym_autor a videohovor? Najprv by ste si párkrát zavolali či sa ti oplatí ísť na stretnutie?

sissy27
1. aug 2025

@anonym_autor len kvôli chlapovi by som sa netrepala ani do susedného mesta a nie ešte dve hodiny 😀 ale tak zober kamošku, spravte si výlet, dajte tam v okolí nejaký hrad, kúpalisko, túru, čokoľvek, nájdite si tam niečo zaujímavé a popri tom si sprav hodinku-dve čas a môžeš sa s ním stretnúť na káve a uvidíš. Ale aspoň nebudeš mať od toho veľké očakávania a nezabiješ celý deň zbytočne, budeš mať proste výlet s kamoškou.

anonym_a77560
1. aug 2025

Môj ocko išiel vlakom cez 2 republiky a pešo cez polia aby navštívil mamku na brigáde niekde uprostred ČR. Váž si samú seba a buď stretnutie odložte alebo nech príde on alebo si dajte videochat 😃

autor
1. aug 2025
@januska12323

Za chlapom, ktorého si v živote nevidela sa nechodí. Keď bude mať vychádzky stretnite sa na polceste.

@januska12323 on mi povedal, že vychádzky môže mať max v tom meste kde je..tak neviem ako to naozaj je 🤔

viktoriaandrascik
1. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 on mi povedal, že vychádzky môže mať max v tom meste kde je..tak neviem ako to naozaj je 🤔

@anonym_autor je na výcviku v Martine?

anonym_300460
1. aug 2025

@anonym_autor ale muz by sa mal trepat 2h tam a aj naspat, co? 🙄

januska12323
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem ani ja ale ak povieš viac kde je určite to niekto vie.

autor
1. aug 2025
@viktoriaandrascik

@anonym_autor je na výcviku v Martine?

@viktoriaandrascik niekde pri Zvolene

autor
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale že za tieto mesiace nemôže ísť navštíviť ani svoju rodinu čo sa mi zdá veľmi divne..

sssss123
1. aug 2025

Ja by som nešla. A po mojich zoznamkovych skúsenostiach by som si už s nikym mimo môjho mesta nepísala, raz sa za mnou jeden dobrepal zo Zlína, bolo to akurát trápne.

viktoriaandrascik
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom myslí Lešť, on je ale vojak asi už dlhšie že? Lebo ten prvý základný výcvik keď sa chce stať vojakom sa robí myslím iba v MT

mirola
1. aug 2025

no pokial si ho este nevidela a teda nie ste priatelia, nesla by som urcite

motylik2559
1. aug 2025

Ahoj autorka, to co pises je velmi divne. Cez opustak moze ist kam chce, aj mimo mesta. Jasne zalezi aj na tom, na ako dlho mu ten opustak daju. Ked daju napr na 2dni tak nech pekne on pride za tebou. Ak je na to lenivy, tak mas odpoved. Ak ma len dajme tomu nie opustak ale len vychadzku napr na 3hodiny tak sa mu ozaj neoplati ist mimo mesto. Ale ja by som za nim nesla, ak si len pisete.

anonym_650361
1. aug 2025

@anonym_autor Ani náhodou. Jeho účel stretnutia je jasný.

autor
1. aug 2025
@anonym_650361

@anonym_autor Ani náhodou. Jeho účel stretnutia je jasný.

@motylik2559 Oni maju aj povinny beh každú sobotu, tak že môže odísť iba na pár hod..resp v piatok ho vedia uvoľniť okolo 18ej a v sobotu po behu sa mu dá o nejakej 16ej ja keď som sa ho pýtala, že či nemôže ísť pozrieť ani rodinu, tak napísal, ze je to náročné, ale nemôže..
@anonym_650361 nemyslím si vôbec, že sa chce so mnou stretnúť kvôli sexu ja som mu písala, že by som mohla prespať, že mám vybavené ubytovanie cez známu a že by tam mohol byť cez noc so mnou a povedal, že cez noc musí byť na Lešti ak by niekam chcel ísť takto cez noc to musí dať vedieť ževraj dopredu aspoň niekoľko dní 🤷🏼‍♀️

anonym_650361
1. aug 2025
@anonym_autor

@motylik2559 Oni maju aj povinny beh každú sobotu, tak že môže odísť iba na pár hod..resp v piatok ho vedia uvoľniť okolo 18ej a v sobotu po behu sa mu dá o nejakej 16ej ja keď som sa ho pýtala, že či nemôže ísť pozrieť ani rodinu, tak napísal, ze je to náročné, ale nemôže..
@anonym_650361 nemyslím si vôbec, že sa chce so mnou stretnúť kvôli sexu ja som mu písala, že by som mohla prespať, že mám vybavené ubytovanie cez známu a že by tam mohol byť cez noc so mnou a povedal, že cez noc musí byť na Lešti ak by niekam chcel ísť takto cez noc to musí dať vedieť ževraj dopredu aspoň niekoľko dní 🤷🏼‍♀️

@anonym_autor Jasné,že je náročné sa uvoľniť z výcviku. Ale je to tvoja vec, buď naivná, oči sa ti otvoria.

wintery
1. aug 2025

A aký to má zmysel? Keď aj tak ďalších 8 mesiacov bude na výcviku a potom ktovie, kde bude zaradený. Zbytočne strácaš čas podľa mňa. A aj tak, vieš akí su vojaci a čo sa robí na tých výcvikoch? Vojačky by ti vedeli rozprávať.

motylik2559
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, to ze maju nejaky bezecky vycvik je jedna vec, ale neverim,ze raz za cas nedostane opustak napr na 2 dni. Ber aj ty troska s nadhladom co ti on pise, nie vsetko musi byt pravda. On chce docielit, aby si prisla, tak ti moze napisat, ze maju taky a onaky vycvik vtedy a vtedy a to moze, ale aj nemusi tak byt. Nepoznas ho, tak okrem ruzovych oblacikov zacni to vase pisanie brat s rezervou...nech sem neskor nepises nejaku zufalu temu..to ti pisem v dobrom. Ako som napisala, byt tebou tak tam nejdem a nechala by som to na neho. Podla mna, ked chalan bude mat ozaj zaujem ta vidiet, tak si ten opustak vybavi, aj keby mu ho dali o 3mesiace...ale uz by ti aspon s nadsenim povedal, ze sa ho snazi vybavit🤷‍♀️ Nenalet vsetkym jeho slovam.

Strana
z2