Cesta za priateľom - vojakom na výcviku: Ísť či ostať doma?
Ahojte, už dlhší čas som v kontakte s jedným chalanom s ktorým si naozaj rozumiem je vojak, chceme sa stretnúť no je na výcviku, len je tu háčik nemá tam auto, tak mi navrhol či neprídem za ním ja, lebo on sa nemá ako dopraviť a nemôže opustiť to mesto, tak že by sme si išli niekam sadnúť a spoznali sa, chce ma veľmi vidieť ako aj ja jeho lenže je odo mňa momentálne 2hod autom 🤦🏻♀️🙄 a tiež ísť dokopy 4hod autom iba na "otočku" nieje boh vie čo...a na tom výcviku bude ešte 8 mesiacov .... čo by ste robili vy, išli by ste za ním či by ste sa za chlapom takto netrepali?
Ešte ste sa ani nestretli a už sú komplikácie. Predpokladám, že ďalšie stretnutia neprebehnú o nič ľahšie a chodiť budeš musieť zväčša za ním len ty. Mne by to takto veru nevyhovovalo.
Neverím že by vojak nedostal priepustku na viac hodín/ dní a musel by behať 🤷
môj syn je vojak 20 rokov chodí často na cvičenia, ale zatiaľ sa nestalo aby to trvalo rok, ak nerátam ročnú misiu a aj to mal dvakrát dovolenku, takže sa mi nechce veriť, že by bol ny nejakom ročnom výcviku ani ten základný toľko netrvá a majú nárok na opušťák a návštevu rodiny takže niečo mi na tom nesedí
Neviem ako to presne funguje, ale ja bývam v malom meste blízko Lešti +/- 5 km, vojakov stretneš po vikendoch v Kaufe, Tedi, proste obchodíkoch...a to nehovorím o tom, že švagriná pracuje v bare, kde sa ich naposledy zhúflo asi 50 ... 🤷♀️ ja osobne neviem teda ako to majú, ale nejaké vychádzky podľa tohto určite sú, tak si myslím, že kedy chce, sa s tebou stretne...aj keď či môžu ísť mimo VK, to je jediné malé mesto blízko Lešti, to už netuším
@januska12323 on mi povedal, že vychádzky môže mať max v tom meste kde je..tak neviem ako to naozaj je 🤔
@anonym_autor môj Ex kedysi za mnou utiekol z vojenčiny ,dostal za to vašu dva týždne ,sorry za autobusom a za chlapom sa nebezi
Určite nie. Po mojich skúsenostiach s ľuďmi mi toto príde ako ojeb. Ak chlap chce spôsob ako sa stretnúť si nájde. Ja by som sa bála. Jedine že by som si urobila výlet a to miesto nie je úplná prdel sveta a sú tam ľudia niekde vonku v reštike v kaviarni pokec a dopo. A potom si sama urobím výlet. Ale určite by som nešla niekde kde nič nie je a budem tam s ním sama. Keby už si fakt ho nutne musela vidieť. Ale ja si myslím že žena za busom vlakom a chlapom neuteka a keď je vojak mal by si poradiť aj sám a keby ťa chcel fakt vidieť príde aj na drevenej nohe a peso. To čo je za vojaka že nevie vyhutat ani stratégiu ako sa dostať za ženou? A keby aj co sa udialo celý ohňostroj na stretku tych osem mesiacov čo? Budeš za ním dochádzať a on nehne prdelou? Naj rada akú som dostala bola - v žiadnom prípade chlapovi neuľahčuj život. Je to chlap. Poradí si
@anonym_autor neviem o tom, ze by mali niekde taketo pravidla a aj keby mali, tak by som nesla.

Nešla by som. Chránila by som si srdce a radšej si od toho veľa neslubovala.